אז...מה אתה שומע עכשיו?

pinprick

New member
faun fables. בניסיון לשחזר את הקסם

מאתמול... הנה על ההופעה שהיתה בNRG מאז ההופעה אני רק יכולה למלמל שוב ושוב: "היא מלכה, היא פשוט מלכה" .

B a z a

New member
וואי טוב שהזכרת אותם

אני אלך מחר לראות אותם בצוללת, כנראה.

pinprick

New member
הערב הם גם בירושלים-בחינם

יש איתםכיתת אומן ב 8:30 בערב. יד חרוצים 4 תלפיות - בי"ס לתיאטרון חזותי. (אני באמת לא מרוויחה כלום מלהזכיר את זה שוב ושוב. הם פשוט אחת הלהקות האהובות עלי ביותר, וזה חינם...ואני עוזרת קצת בארגון. זה הכל) ולגבי מחר- זו חויה גם למי שלא מכיר אף שיר. וזה סגנון מוזיקה שמתכתב עם הכל בערך. אי אפשר שלא לאהוב משהו.

FunkyMonk

New member
King Crimson - Discipline

מה דעתכם עליו? אלבום טוב? הרגע קניתי...

חגי14

New member
לגבי DISCIPLINE

עשית קנייה טובה , לטעמי אחד האלבומים המשובחים של KING CRIMSON . זהו פרוגרסיב עם הרבכה השפעה מה - TALKING HEADS . זוהי בדיוק התקופה שבה הצטרף אדריאן בילו ללהקה לאחר שעזב את TALKING HEADS ,ולכן השפעתם ניכרת מאוד באלבום ( גם מוסיקלית וגם בשירתו של אדריאן שממש מזכירה את שירתו של דיויד ביירן ). למי שרגיל לקרימזון שלפני יכול להיות קצת קשה עם האלבום הזה , אך הוא מצוין ולא רק הוא , ישנו עוד אלבום מצוין באותה הרוח והוא נקרא BEAT , כך שאם תאהב את DISCIPLINE בהכרח תאהב גם אותו.

תקליט אדיר

עולה בכמה וכמה מידות על הרבה מהאחרים שלהם. למרות שאני גם באופן כללי אוהב סאונד ואווירה של אייטיז, התקליט הזה מצליח להביא את כל הנושא הזה למקום פשוט אדיר.

FunkyMonk

New member
תודה רבה על דעתכם!

לא הבנתי כל כך מה הקטע של האלבום הזה... זה היה אמור להיות איזה סופר גרופ בשם דיסיפלן נכון? ואז הם בעצם נהיו קרימסון ושיחררו תאלבום הזה?

RamiSun

New member
לא

זה פשוט שם האלבום, אבל אחרי הפסקה פריפ הקים את הלהקה לתחיה.... דיסיפלין זאת להקה אחרת אומנם מושפעת אבל לא קשורה לעניין....

epitaph

New member
הבחור צודק חלקית...

במקור זה היה אמור לצאת כאלבום של להקת דיספלין ולהיות סלף טייטלד בגלל שפריפ לא רצה להחיות שוב את קרימזון, כל שאר הלהקה היתה דווקא בעד לקרוא ללהקה קרימזון, בעיקר בגלל הפירסום של השם (מה שהיה מקל עליהם את החיים) ולבסוף פריפ התקפל. אבל זה מעולם לא היה או תוכנן להיות סופר גרופ.

חגי14

New member
DISCIPLINE מסמל עוד דבר חשוב

עם עד אז פריפ היה נותן הטון העיקרי בקרימזון ( האיש שעל פיו ישק דבר ),לא עוד,מאז הצטרפותו של אדריאן בילו ללהקה חל שינוי במובן הזה שגם באלבום הזה וגם בבאים אחריו בילו מסתמן כנותן טון משמעותי בלהקה ( אם זה בכתיבת החומר,בלחנים ובשירה ),בילו הוא לא עוד אחד המשמש "כלבלב" של פריפ , יש לו מילה חזקה באיך נראית הלהקה ( עובדה שמאז ועד היום הוא מחזיק מעמד יפה לצידו של פריפ,בעבר פריפ כמעט ולא נתן לאף אחד להסתמן כמנהיג שוה ערך אליו),גם DISCIPLINE וגם BEAT מושפעים חזק מ TALKING HEADS שממנה כזכור הגיע בילו.ניתן לומר באופן כמעט חד משמעי שמאז ועד היום קרימזון מונהגת על ידי שני אנשים - ולא אחד כפי שהיה לפני DISCIPLINE

Apoca1ypse

New member
Opeth - Ghost of perdition

לא אוהב אותם אבל איזה שיר.... המלצות בסגנון, או עוד שירים דומים מישהו?

B a z a

New member
נסה את Still Life

כל 7 השירים באלבום הזה טובים, לעומת Ghost Reveries, שבו רק 2 השירים הראשונים ממש טובים, והשאר פחות.

למעלה