אז מה אתה שומע עכשיו..............
B B a z a New member 17/8/06 #5 הקטע להאזנה של Aphrodite's Child מהאלבום 666 בפרוגארכיבז. קטע לא רע (the four horsemen), מישהו יכול להביע את דעתו על שאר האלבום?
הקטע להאזנה של Aphrodite's Child מהאלבום 666 בפרוגארכיבז. קטע לא רע (the four horsemen), מישהו יכול להביע את דעתו על שאר האלבום?
D dpascal2 New member 17/8/06 #7 אוהב אותו בזמנו קניתי מקורי ולא התאכזבתי. סאונד פרוגי של אז עם הבלחות יווניות אתניות עתיקות. נצרות, אנטי-כרייסט (666) ויווניה אחת שגומרת לאורך 6 דקות...
אוהב אותו בזמנו קניתי מקורי ולא התאכזבתי. סאונד פרוגי של אז עם הבלחות יווניות אתניות עתיקות. נצרות, אנטי-כרייסט (666) ויווניה אחת שגומרת לאורך 6 דקות...
י יניבש16 New member 17/8/06 #8 אלבום קונספט מדהים! הרבה מוטיבים של ואנגליס שהופיעו לראשונה באלבום זה עם הסאונד של תחילת שנות השבעים, זמר נפלא וכמובן הקטע שדורון ציין... והרבה רגעים מוזיקליים מיוחדים ומרגשים.
אלבום קונספט מדהים! הרבה מוטיבים של ואנגליס שהופיעו לראשונה באלבום זה עם הסאונד של תחילת שנות השבעים, זמר נפלא וכמובן הקטע שדורון ציין... והרבה רגעים מוזיקליים מיוחדים ומרגשים.
מ מורנא007 New member 18/8/06 #15 יצאה קופסא שמכילה את 666, It's Five O'Clock End of the World 4 תקליטים בשני דיסקים. לטעמי End of the World הוא אלבום שחבל לפספסו.
יצאה קופסא שמכילה את 666, It's Five O'Clock End of the World 4 תקליטים בשני דיסקים. לטעמי End of the World הוא אלבום שחבל לפספסו.
E eliavtu New member 17/8/06 #9 Renaissance-Ashes Are Burning אחרי חודש בלי פרוג !! חודש !! ובלי מוסיקה בכלל.. <אני מקריית שמונה וכל הדיסקים נשארו בבית> ואפילו נפגעו לי כמה דיסקים ! זונות !!! <סורי- התפרצות כעס>
Renaissance-Ashes Are Burning אחרי חודש בלי פרוג !! חודש !! ובלי מוסיקה בכלל.. <אני מקריית שמונה וכל הדיסקים נשארו בבית> ואפילו נפגעו לי כמה דיסקים ! זונות !!! <סורי- התפרצות כעס>
א אלעזר גור New member 17/8/06 #12 Paul Weller-Days Of Speed, אמנם לא רוק מתקדם, אבל אוסף נפלא של שיריו שבוצעו בהופעות חיות כשהו מלווה ע"י גיטרה בלבד.
Paul Weller-Days Of Speed, אמנם לא רוק מתקדם, אבל אוסף נפלא של שיריו שבוצעו בהופעות חיות כשהו מלווה ע"י גיטרה בלבד.