Dream Theater- Metropolis Pt.1 מתוך ההופעה החדשה בניו יורק, לברי פשוט מדהים!!!
R Rudess New member 4/8/06 #19 Dream Theater- Metropolis Pt.1 מתוך ההופעה החדשה בניו יורק, לברי פשוט מדהים!!!
P pinnacle New member 5/8/06 #26 MARSUPILAMI - Arena למרות השם האיטלקי, זוהי להקה בריטית המזכירה בסיגנונה פרוג איטלקי סימפוני.
P pinnacle New member 5/8/06 #28 GNIDROLOG - שני האלבומים על cd אחד: In Spite Of Harry's Toe-nail Lady Lake
V vogre New member 6/8/06 #30 Chris Cutler & Lutz Glandien Domestic Stories ענק! לא חשבתי שאני אגיד את זה על אלבום כלשהו, אבל אני ממש אוהב פה את השירה של דאגמר קראוז. חוץ מזה זה אלבום מאד מגניב גם מבחינה מוזיקלית.
Chris Cutler & Lutz Glandien Domestic Stories ענק! לא חשבתי שאני אגיד את זה על אלבום כלשהו, אבל אני ממש אוהב פה את השירה של דאגמר קראוז. חוץ מזה זה אלבום מאד מגניב גם מבחינה מוזיקלית.
R RamiSun New member 6/8/06 #31 French Tv - The Case Against Art לקח לי זמן לעכל, אבל בסופו של דבר ממש כייף של אלבום
P pinnacle New member 8/8/06 #38 אלבומים של GREENSLADE מהשנים 1973-1975: Greenslade Bedside Manners Are Extra Spyglass Guest Time And Tide
אלבומים של GREENSLADE מהשנים 1973-1975: Greenslade Bedside Manners Are Extra Spyglass Guest Time And Tide