אז מה אתה שומע עכשיו?
P pinnacle New member 4/4/06 #2 TRANSATLANTIC - Transatlantic ולפניו: TRANSATLANTIC - Bridge Across Forever
D Disposable Hero New member 4/4/06 #3 The Flower Kings- Paradox Hotel מדהים איך סטולס עדיין מצליח לחדש, ולרגש... אלבום מקסים.
P pinnacle New member 5/4/06 #9 KANSAS - Masque אלבום נפלא משנת 1975, קצת אנדרייטד אך בתקופה הרלבנטית (1974-1978) לא נופל ברמתו משני קודמיו ומאלה שאחריו.
KANSAS - Masque אלבום נפלא משנת 1975, קצת אנדרייטד אך בתקופה הרלבנטית (1974-1978) לא נופל ברמתו משני קודמיו ומאלה שאחריו.
A alissre New member 7/4/06 #22 אנגלגרד זה באמת חומר טוב ! והאלבום הנ"ל יותר מהנה מהראשון כי בראשון היתה לי בעיה מרכזית אחת: כל הזמן הייתי צריך להיות עם האצבע על הווליום לכדי להנמיך ולהגביהה את הלהבות. לא הבנתי עדיין מה היה הרעיון בכל זה, למה הם עוברים מקיצונות אחת לשניה בווליום ?
אנגלגרד זה באמת חומר טוב ! והאלבום הנ"ל יותר מהנה מהראשון כי בראשון היתה לי בעיה מרכזית אחת: כל הזמן הייתי צריך להיות עם האצבע על הווליום לכדי להנמיך ולהגביהה את הלהבות. לא הבנתי עדיין מה היה הרעיון בכל זה, למה הם עוברים מקיצונות אחת לשניה בווליום ?
A alissre New member 7/4/06 #23 ואשר לי: אני קצת הזנחתי את הרק"ם בזמן האחרון והקשבתי קצת לאליס רג'ינה
ה החבר תפוחוני New member 6/4/06 #15 claudio rocchi פרוג איטלקי נעים ומשובח! מומלץ לכל מי שמוצא את עצמו ער באחד בלילה
O oneman2 New member 7/4/06 #18 נצל"ש- שאלה אני לא מכיר את הנושא של רוק מתקדם, אבל נראה לי שהבנתי. רק בשביל להיות בטוח- דייר סטרייטס (וביחוד השיר טלגראף רואד) נחשבים לרוק מתקדם?
נצל"ש- שאלה אני לא מכיר את הנושא של רוק מתקדם, אבל נראה לי שהבנתי. רק בשביל להיות בטוח- דייר סטרייטס (וביחוד השיר טלגראף רואד) נחשבים לרוק מתקדם?