אז מה אתה שומע עכשיו?

JohnPaul

New member
Yessongs

הפתיחה עם ציפור האש. למישהו יש מושג אם זה פלייבק שם? בשביל מה זה מתנגן שם? לא הבנתי כל כך...

Mr Mustard

New member
Thinking Plauge- In Extremis

Les Etudes D'Organism, מי אמר שאי אפשר לרקוד את זה?

זה יפה, שאתה שומע את זה

זה דיסק מדהים לדעתי. שיא הוירטואוזיות הורבאלית של מאיר לא הרבה אנשים גילו את הפנינה הזו

Nadavcat

New member
David Gilmour On An Island

אחרי הרבה שמיעות, אני יכול להגיד בכנות שזה אלבום טוב מאד !

ובכל זאת

ציפיתי להרבה יותר. אחרי הרבה מאד שמיעות זה לא יותר מאלבום נחמד עם שני שירים של ניחוח פינק פלויד. לדעתי האלבום הקודם - About Face - טוב יותר !!

vogre

New member
Bohren & Der Club of Gore

Maximum Black הג'אז הכי איטי ואפל בעולם.

pinnacle

New member
CAMEL - Nude

אלבום מ-1981 ללא PETER BARDENS אך עם שני קלידנים חדשים. זוהי CAMEL רגועה יותר ופחות הרפתקנית מההרכב הקלאסי של שנות ה-70, אך עדיין פרוגרסיבית. מזכיר לעיתים את CARAVAN או ALAN PARSONS PROJECT לאחר תקופת השיא שלהם. בכל זאת אלבום נחמד למדי.

epitaph

New member
לפי מה שזכור לי זה עם קלידן אחד

חוץ מקלידן אורח נוסף ב The Last Farewell. דווקא באלבום לפניו, I Can See Your House From Here, יש שני קלידנים וגם האלבום המדובר הוא די חביב.

pinnacle

New member
אתה צודק!

DUNCAN MACKAY הוא הקלידן שלהם ו-JAN SCHELHAAS שניגן יחד עם KIT WATKINS באלבום הקודם מנגן רק ב-2 הרצועות האחרונות שהם בעצם מחוברות לקטע אחד. האלבום I Can See Your House From Here הוא הפחות מעניין שלהם, למרות שגם הוא די חביב.

מורנא007

New member
Rick Wakeman - The 6 Wives of

Henry VIII

וינסנטי

New member
אלבום מומלץ?

הציע לי את "המסע למרכז כדור הארץ", זה שווה משהו בכלל? ברייטמן רצח את וויקמן באתר שלו...

מורנא007

New member
גם אני לא מגדולי המעריצים של וויקמן

אבל ששת הנשים של הנרי השמיני הוא אלבום לא רע, עם כמה קטעי בארוק-רוק. מהאלבום 1984 אני ממליץ לשמור מרחק.

pinnacle

New member
LIQUID TENSION EXPERIMENT

2 האלבומים המצויינים שלהם שקניתי היום סופסוף. תודה ל-UFOMUSIC.

pinnacle

New member
תודה טל

תהנה מההופעה של OPETH, אני לא הספקתי לקנות כרטיסים בזמן.

למעלה