אז מה אתה שומע עכשיו....

Rudess

New member
Flower Kings - Paradox Hotel

אלבום פשוט מעולה!!! הסקירה שלי עליו תגיע בימים הקרובים אני מקווה.

MajorWinters

New member
הוא לא כזה מדהים

NP שיר 12. בדיוק עכשיו- 3:38 נכנס סולו ממש אחד לאחד פינק פלויד, מדהים. אבל עד עכשיו היו 3:37 דקות של שעמום, זו הייתה שירה איטית במלודיה צורמת.... יש פה קטעים מעולים, אבל גם הרבה שיכלו לחתוך.

Rudess

New member
הכל עניין של דעה אישית, נכון?

אני גם זיהיתי קטע קטנטן בדיסק הראשון באחד השירים ,שנלקח מ-RED של קרימזון. עד עכשיו מכל השמיעות, האלבום הרבה יותר טוב ממה שציפיתי שיהיה.

MajorWinters

New member
דעה אישית, ברור../images/Emo13.gif

הפינק פלויד לא נלקח ממש, אבל הוא ממש באותו סגנון, זה דווקא היה כמחמאה. אבל יש המון שירים שהם פשוט ארוכים ומשעממים. כמו שאחד מחברי הפורום אמר פעם על BE (נראה לי ששיר) - מרב קונספט לא שומעים מוזיקה. כל השירים עם החלומות, ואמא תגידי שיהיה בסדר, ומפלצות ובלה בלה, הם משעממים...

Rudess

New member
תיקון קטן

אני הוא זה שאמר שמרוב קונספט אין מוזיקה

MajorWinters

New member
אז בכלל יצאת גבר...

ככל שאני שומע יותר אני מצד אחד יותר מתאהב בשירים מסוימים אבל ממש מקצין את החוסר הנאה משירים אחרים... היום כבר עשיתי על כמה סקיפ.

RamiSun

New member
גם אני שומע עכשיו את מלון הפרדוקס

בודין פשוט מתעלה על עצמו, איזה סאונד איזה פיל מפיל.

Disposable Hero

New member
Marillion- Fugazi

התחלתי עכשיו לשבת חזק על מריליון... הגיע הזמן, לא? ופתאום אני מבין למה כולם אומרים ששיר נשמע כמו פיש, זה בגלל שהוא עצמו פיש ופיש עצמו הוא שיר- כל כך פשוט וקל. אגב, אני ממש לא אוהב את האלבום הזה, בהשוואה ל-MISPLACED CHILDHOOD. אחרי שאני אסיים איתו אני אתן קפיצה של 20 שנה ישר ל- MARBLES מה אתם אומרים?

epitaph

New member
בעיקר אומרים ששיר נראה כמו פיש...

הוא בעצמו הראה פעם תמונה שלו מול תמונה של פיש, ממש אחים תאומים.

RamiSun

New member
ובכן....

MARBLES אחלה אלבום, אבל יש הרבה מאוד באמצע..........

zambush

New member
שומע את Mussorgsky ../images/Emo73.gif

את הקטע A Night on Bald Mountain, מתוך Pictures at an Exhibition של מוסוגרסקי, וגם מתוך הסרט פנטסיה של דיסני מ-1940. דא"ג מישהו יודע למה אין את הקטע הזה באלבום "תמונות בתערוכה" של ELP? זה הרי הקטע הכי ידוע ומוכר מהתערוכה

HelterSkelter1

New member
"לילה על הר קירח"

היא יצירה בפני עצמה של מוסורגסקי, בלי קשר לתמונות בתערוכה.

zambush

New member
נכון, טעות שלי ../images/Emo73.gif

קראתי לא נכון את התיאור ב-AMG

JohnPaul

New member
וגם

בביצוע של ELP אין את כל הקטעים ביצירה, למשל: השערים הגדולים של קייב, השוק בלימוז', הקטקומבות, בלט האפרוחים...

alissre

New member
לילה על הר קרח בביצוע רק"מ מאת PLP

Pär Lindh Project בניגוד ל ELP אותם אינני מסמפת כלל ועיקר ביצוע שאהבתי, מאלבום שאהבתי Gothic Impressions , השפעות קדם קלאסיות חזקות, בומבסטיות שיושבת טוב ! יש שם גם שת"פ Anglagard אם איני טועה יש עוד ביצוע שאהבתי של לילה על הר קרח ע"י להקת רק"מ טורקית בשם שאינני יודע איך לאיית משהו כמו aater עד כמה שזכור לי Pictures at an Exhibition המקורי לא מכיל את היצירה לילה על הר קרח, בניגוד לנאמר בהודעה אליה אני מגיב ברגע זה, או שמא אני טועה ? בכלל אני מאוד מאוד אוהב שילובים של רוק וקלאסי

למעלה