אז מה אתה שומע עכשיו ...
T The West Star New member 1/2/06 #3 Grateful Dead - New Year's Eves at winterland והשיר Fire on the mountain בביצוע הכי מגניב ששמעתי. אני כבר כמעט לא שומע פרוג
Grateful Dead - New Year's Eves at winterland והשיר Fire on the mountain בביצוע הכי מגניב ששמעתי. אני כבר כמעט לא שומע פרוג
א אלעזר גור New member 2/2/06 #12 Genesis-foxtrot תגובה ראשונה שלי בפורום אחרי כמה חודשים בתור קורא. עד לא מזמן חשבתי שאני מכיר הרבה, מאז שאני כאן הסתבר לי שיש עוד כ"כ הרבה יוצרים שבכלל לא שמעתי עליהם, וכל יום הרשימה שלי גדלה.
Genesis-foxtrot תגובה ראשונה שלי בפורום אחרי כמה חודשים בתור קורא. עד לא מזמן חשבתי שאני מכיר הרבה, מאז שאני כאן הסתבר לי שיש עוד כ"כ הרבה יוצרים שבכלל לא שמעתי עליהם, וכל יום הרשימה שלי גדלה.
א אלעזר גור New member 4/2/06 #49 תודה, זה אני, מאז המרתון המשותף שלנו (בו שילהבת אותי לנושא ) אני כאן.
K kurush New member 2/2/06 #14 Aghora - Existence אולי האלבום המפוספס ביותר בכל הזמנים, בגלל הסאונד המזעזע שלו, והזמרת עם הקול המרגיז קמעה. אבל אילו תפקידי בס! אילו תפקידי תופים!
Aghora - Existence אולי האלבום המפוספס ביותר בכל הזמנים, בגלל הסאונד המזעזע שלו, והזמרת עם הקול המרגיז קמעה. אבל אילו תפקידי בס! אילו תפקידי תופים!