אז מה אתה שומע עכשיו

B a z a

New member
Making of brain salad surgery

אמרסון תותח, אני לא תמיד אוהב את הסגנון שלו, אבל הוא מספר הרבה דברים מעניינים שם, וגם הרבה דברים מצחיקים.

מורנא007

New member
Karmakanic - Wheel of life

שמעתי את 7 הקטעים הראשונים. די מזכיר את הפלאור קינגס. לפעמים הוא יותר מידי "פינק פלוידי" עבורי. לדעתי הפלואר קינגס עדיפים.

RamiSun

New member
פסטיגל גיבורי העל

ככה זה כשיש ילדים, שמים לי את זה בלופ אינסופי אולי לא כל כך נורא...יעל בר זוהר שירי מימון ואפרת משהו (לא זוכר שם ארוך) נותנות שם שואו פרוגרסיבי למדי, נחמת עניים. ששש...אל תחשפו, אבל בהודעה תמימה זו מוסתרת באופן מוצפן קריאה נואשת לעזרה : הצילו הצילו הצילו הצילו הצילו הצילו הצילו הצילו הצילו הצילו הצילו הצילו הצילו הצילו הצילו הצילו הצילו הצילו הצילו הצילו הצילו הצילו הצילו הצילו הצילו הצילו הצילו הצילו הצילו הצילו הצילו הצילו הצילו הצילו הצילו הצילו הצילו הצילו הצילו הצילו הצילו הצילו הצילו הצילו הצילו הצילו הצילו הצילו הצילו הצילו הצילו הצילו הצילו הצילו הצילו הצילו הצילו....

amit7349369

New member
ריבוי הדורות...

כן כן אין ספק שערוץ הילדים הפך לפס יצור של דוגמניות ,ורק אנחנו בתור ילדים היינו צריכים להסתפק בציפי שביט וחנה לאסלו מנקה את העקבות שהיא עושה במשך שעתיים עד שלוש שעות... והיום מלבישים את שירי מימון לפסטיגל כמו לפחות כוכבת פורנו .

lilithu

New member
Angizia - Ich Bin Ein Bewohner...

Angizia- Ich Bin Ein Bewohner Des S,W-Diagramms - 1999 Das Schachbrett Des Trommelbuben Zacharias

ronicohenroni

New member
פסטיבל גיבורי העל זה גאוני

יש שם אנשי הרס, מנהרת רשע וכדור שנאה. מה יותר מבריק מזה?

יניבש16

New member
rustavi choir

מקהלה גרוזינית שמבצעת שירי עם עם פוליפוניה וקונטרפונקטים משוגעים. ואיזה קולות יש להם. בזכות דורון אני חוזר לשורשים...

shiri maimon1

New member
solstice coil- האמת האלבום הזה לא

משהו בכלל,לא הצלחתי להבין על מה כל ההתלהבות.זה יצור כלאיים לא מוגדר. לי זה נשמע רע , הדבר היחידי שיפה באלבום הזה זה הקול שי שיר,ששר יפה מאוד.חבל שהאלבום לא ממקוד יותר,כלומר,הוא מושפע מהמון דברים שלא בהכרח מתיישבים יחד וחבל.

pinnacle

New member
SOLSTICE COIL

Solstice Coil - A Prescription For Paper Cuts דווקא אלבום די מוצלח לדעתי,אהבתי בעיקר את רצועות 1 ו- 4 עד 7. נ.ב. שירי מיימון פרוג??? כנראה שלא נראה אותך בהופעה הערב, אלא אם את אוהבת את אמביציה!!!

shiri maimon1

New member
לא לצערי לא תראו אותי בהופעה

את אמביציה אני לא מכיר ואת SOLSTICE COIL ממש לא אהבתי.חוץ מזה אני לא בת אני בן ושמי כתוב בהודעות שלי בתחתית.

למעלה