אז מה אתה שומע עכשיו?

FunkyMonk

New member
אהההההההההה

מוהאהאהא עליתי על זה! זה בכלל לא קווין!! ><" עבדו עלי

TheEggman

New member
Bacamarte

האלבום Depois Do Fim הוא יצירת פרוג מופתית מארץ הכדורגל והקפה (1983). מדובר באלבום שרק בגלל מוצאו הלא אירופאי איננו יושב כדרך קבע על מדפיהם של הפרוגרים הרציניים בעולם לצד יצירות כמו selling england, thick as a brick, close to the edge, octopus, ו-red.

amit7349369

New member
איזה סגנון זה

תשמע אם אתה מזכיר אותם לצד היצירות המופתיות האלה ובמיוחד ליד thick as a brick אני מקווה שיש לזה כיסוי... מה שכן לא הבנתי מה הסגנון שלהם? (זה שהזכרת את RED קצת מבלבל ,כי הוא בסגנון שונה לחלוטין מהשאר)

TheEggman

New member
לך תשמע

הכוונה ברשימת אלבומי המופת היתה למופתיות ללא קשר לסגנון. Depois Do Fim אופף סגנונות רבים החל מפרוג סינפוני א-לה איטליה (השפעות ניכרות של PFM) דרך קלאסיקה ספרדית (הגיטריסט מפליא בנגינה בקלאסית ספרדית) עבור בארגנטינה וכמובן ניחוחות של ברזילארה. כל הנגנים מדהימים ברמתם, הלחנים סופר מלודיים (PFM כבר אמרתי?) העיבודים עשירים (סינטים לצד חלילים לצד גיטרה ספרדית וחשמלית) ואפילו הזמרת ששרה מדי פעם, נוגעת באיזה מקום מיוחד בשירה פורטוגזית (מבטא מדהים לטעמי). חבל רק שהאלבום הזה איננו מודפס יותר בעולם... במילה אחת - חובה. בשתי מילים - לך תשמע. (דרך אגב גם האלבום השני As Sete Citades מעולה)

amit7349369

New member
יש כיסוי!

כבר הספקתי לשמוע את האלבום 3 פעמים ,סגנון סופר ייחודי הגיטרה סהפרדית מעולה , אני חושב שקלעת בול עם ההמצלה שלך וד"א אני בהחלט אחד היותר נלהבים מ-PFM ויש דימיון מסוים בין 2 הלהקות בעיקר בקלידים אם כי לא גדול. ואם כבר מדברים על השפה הפורטוגזית(שהיא באמת יפה) מקווה שראית את עיר האלוהים סרט חובה!!!

TheEggman

New member
העונג כולו שלי

חלק מהגדולה של Bacamarte נעוץ בעובדה שאי אפשר לסווג אותם תחת שום תת-ז'אנר של הפרוג. הם קצת מכל מיני אבל עם זה הם גם ייחודיים לגמרי. במילים אחרות - מה זה משנה מה הם - התענוג הוא לאזניים ולמוח. בכיף!

יניבש16

New member
edvard grieg- peer gynt suite

יש בסוויטה הזאת כמה מהיצירות היותר מפורסמות של גריג שניתן לשמוע אינספור פעמים בפרסומות וסרטים. בין השאר יש את שתי הדקות המדהימות של IN THE HALL OF THE MOUNTAIN KING

למעלה