אבל למי אכפת?
O ofekkehila New member 5/10/05 #8 ray charles - sticks and stones גורם לי להצטער בכל פעם מחדש שאני לא כושי
M moish of australia New member 5/10/05 #10 Tres Morillas מוסיקה ספרדית מסוף המאה ה-15... נותן בראש... כדאי לכם לנסות...
J JohnPaul New member 5/10/05 #16 Van Der Graaf Generator - Man Erg בפנדורה... יש למישהו איזו דרך לעקוף את העניין עם ה10 שעות חינם ואחרי זה תשלום?
Van Der Graaf Generator - Man Erg בפנדורה... יש למישהו איזו דרך לעקוף את העניין עם ה10 שעות חינם ואחרי זה תשלום?
T The West Star New member 5/10/05 #18 Mahvishnu Orchestra - Birds of Fire לאזעזל אני עדיין לא יודע מה לחשוב על זה
G Guernica New member 5/10/05 #21 Bob Dylan - Masters Of War מומלץ בחום לקרוא את המילים של השיר. אומנם לא פוגרסיב, אבל בהחלט משובח
R RamiSun New member 5/10/05 #28 IQ - Dark Matter Harvest Of.... נשמות עייניים הם.... איזה צמרמורות הם מנפקים
י יניבש16 New member 5/10/05 #37 x legged sally- slow up אחרי המלנכוליה של הפיינל קאט, התחשק לי משהו קצת פרוע ומוטרף. סאלי צלובת הרגליים אכן מספקת את זה.
x legged sally- slow up אחרי המלנכוליה של הפיינל קאט, התחשק לי משהו קצת פרוע ומוטרף. סאלי צלובת הרגליים אכן מספקת את זה.
Z zambush New member 5/10/05 #39 Genesis ../images/Emo73.gif Turn It On Again מדהים איך שאני שומע כמעט כל דבר שקשור לדרים, איכשהו. לפני כן שמעתי את אוקטווריום, לפניו את SFaM, לפניו משהו שמתיימר להיות הופעה של דרים עם מטאליקה ביפן(??) שנקרא Art Of Life, והיום בבוקר קווינסרייך - אופריישן מיינדקריים
Genesis ../images/Emo73.gif Turn It On Again מדהים איך שאני שומע כמעט כל דבר שקשור לדרים, איכשהו. לפני כן שמעתי את אוקטווריום, לפניו את SFaM, לפניו משהו שמתיימר להיות הופעה של דרים עם מטאליקה ביפן(??) שנקרא Art Of Life, והיום בבוקר קווינסרייך - אופריישן מיינדקריים