אז מה אתה שומע עכשיו....

Rubycon

New member
Kluster - Schwartz

לשני הקטעים קוראים Eruption, pt. 1 & 2 ולכן האלבום גם ידוע בשם זה. אחרי עזיבתו של קונראד שניצלר מוביוס ורודליוס נשארו צמד ושינו את השם ל Cluster. אבל קונראד מוסיף המון באלבומים שהשתתף, וזה הרבה יותר מעניין מבחינתי.

Blade2

New member
Green Carnation - Light Of Day, Day

Green Carnation - Light Of Day, Day Of Darkness יצירה של 60 דקות, פרוגרסיב מטאל מעניין, דינמי, לא משעמם לרגע (טוב, אולי חוץ מהקטע באמצע עם הזמרת... אבל תשפטו לבד..) שתמיד מעלה זכרונות טובים מהטיול השנתי של כיתה י"ב (ככה זה כשיש לובי חזק של פרוגרים בחדר...)

AnarchistPhilosopher

Well-known member
Kamelot וgary husband

Kamelot-The fourth legacy husband- the things i see (קאבר לאלן הולדסוורת' רק בביצוע של פסנתר). והורדתי גם כן הופעה של אלן הולדסוורת' שנקרא: gathering of minds משנת 1983 במונטריאול.

גמאגמא

New member
!frank zappa - freak out

האלבום הראשון (?) של פרנק זאפה. כבר בשנת 1966. והוא בכלל לא נשמע לי מיושן כמו שהייתי מצפה ממשהו מהשנה הזו.

JohnPaul

New member
כן, הראשון

אבל זאפה בשנת 66 היה כבר שנות אור לפני כולם.

JohnPaul

New member
Allman Brothers Band - Eat a Peach

ולא, לא התבלבלתי בפורום. תקשיבו לשיר הראשון באלבום Idlewild South. מבחינתי זה פרוג.

gentle giant

New member
מישהו קרא לי?

היי, את זה שמעתי אתמול והיום שמעתי את האלבום העוקב אחריו: the power and the glory אין לי הערות בינתיים. אני עדיין לא מכיר לגמרי, זו שמיעה ראשונה. רק זוכר שלשיר הראשון יש גרוב מדליק. עוד כמה השמעות ואתאהב בכל האלבום.

למעלה