אז מה אתה שומע עכשיו...............

זה יצא כחלק ממארז של ארבעה דיסקים

שכולם פרי יצירתו של אבי בללי.לדעתי ניתן לרכוש אותו בבודד ב"קצת אחרת"-אם כי המארז יותר משלם כי הוא כולל בתוכו מלבד כנפיים שבורות את יתומים וילדי המוצא-פסקול למחזה מאת לייל קסלר כח האיזון-עיבוד מוסיקלי ליצירת מחול(דייב קרמן על כלי הקשה) מיתוס-מוסיקה של אבי בללי מלווה בקריאת טקסטים מהמיתולוגיה היוונית.

לדעתי הוא שרשר להודעה שלי- ואם כן:

את פסקול הסרט רכשתי בטאוור רקורדס בגרנד קניון בחיפה. לדעתי תוכל למצוא אותו בלי בעיה בכל חנות מוזיקה. ואם באמת התכוונת למארז של אבי בללי, ראה הודעתו של חגי בן אברהם.

redoctopus

New member
התכוונתי אליך, ידידי

ותודה, אם יצא לי להגיע לשם, ארכוש את הפסקול

redoctopus

New member
מטאל! העלו אותו לגרדום!

אבל אני לא שופט אנשים עפ"י מה שהם שומעים לא שופט, עד שזה מגיע למטאל לגרדום! בוגד!

zz top- Pincushion

XCLASS

New member
requiem for a dream - Soundtrack

לא ראיתי את הסרט אבל שמעתי דברים טובים על הפס קול. לא טוב כמו שחשבתי...

RedCherry

New member
Blood Sweat & Tears- without her

i just got it, after a recmendation of a friend of mine. the truth is a am not really enjoing it, it sound like simple lite "feel good" jazz.

JohnPaul

New member
Mahavishnu Orchestra

The Noonward Race מתוך The Inner Mounting Flame. פשוט ענקים.

Ad H

New member
אלבומים של Yes

ברגעים אלו את Close to the edge ולפני כמה שעות את Relayer וכן את Tales from topograpic oceans. קשה לי מאוד לבחור בין הנ"ל. פעם אני מת על "קלוז" יותר מכולם, ופעם אני משווע ל"רילייר". אבל בסופו של דבר, כך או כך - אחת היא לי - כולם נפלאים.

zambush

New member
טוב נו ../images/Emo73.gif

כמה כבר אפשר להתלהב מהאלבום הזה? נכון שגם אצלי במערכת הוא התנגן עד לפני שעה קלה אבל נראה לי שאחרי שאני אחרוש עליו מספיק הוא יתחיל להימאס. כרגע אני שומע את Low Steppin' של Lee Ritenour מהאלבום המשותף עם Larry Carlton מומלץ בחום

Colosseum - Daughter Of Time

1970 בגלל התופים של הייסמן השירה של כריס פארלו הגיטרה של קלמפסון העיבודים (כינורות וכלי נשיפה ) ועוד.....

HelterSkelter1

New member
Pink Floyd - Ummagumma,Studio Album

מי אמר שפינק פלויד זה לא פרוג?
איזה יופי השיר של ווטרס, Grantchester Meadows, פשוט מופלא.

למעלה