אז מה אתה שומע עכשיו.......

XCLASS

New member
../images/Emo45.gifיש לי את האחרון שלהם והוא מצוין

בפעם הראשונה שמעתי אותו בשלמותו וזה היה כבד מדי לאוזניים... עכשיו עברתי לשמוע כל קטע בנפרד וכל פעם אני מגלה דברים חדשים ויפים.

meandmeandme

New member
באלוהים,

אם רק לא היו שלוש דקות של גיבובים בסוף ובתחילת כל קטע כמעט זה היה פשוט אלבום מופת.

meandmeandme

New member
גם אני חשבתי ככה עד לא מזמן

אבל אז ניגנתי את השניהם ברצף והבנתי שהתוכן המוסיקאלי באלבום השני פשוט יותר טוב, הוא פחות רציף ויותר מלא בזיוני שכל, אבל הקטעים המוסיקאלים הקונקרטים שם פשוט יותר טובים. אז לסיכום: Trackmarked amoeba lands craft Cartwheel of scratches Dress the tapeworm as pet Tentacles smirk please Flinched the cocooned meat Infra-recon forgets אגב, הוכח מדעית שזה סוג המילים שאתה כותב כשאתה מצחוני שצורך בממוצע שתי ליטר LSD בביום.

The West Star

New member
Blind Willie Johnson - Dark was the

Night.. בלוז דרומי של שנות השלושים. אין יותר טוב מזה.

Dancin Fool

New member
Thier Satanic Majestic Reqeust

של הרולינג סטונס זה מוכיח שלא משנה מי עושה משהו כמו הביטלס זה תמיד יותר טוב מהם מה לעשות...

jbloo

New member
פחחח

נראה לי שעל הקביעה הזו אפילו חברי הרולינג סטונז בכבודם ובעצמם יחלקו עליך.

Dancin Fool

New member
לא ממש

אם מסתכלים על התקופה במבט היסטורי הביטלס לא היו שום דבר מיוחד חוץ מגימיק למשל פט סאונדס של הביץ בויז, פריק אאוט של פרנק זאפה הביטלס היו סמל התקופה ולכן תופסים מהם יותר ממה שצריך הם להקה נחמדה על זה אין וויכוח אבל שאנשים אומרים נגיד שפפרס האלבום הכי גדול והכי מהפכני זה בולשיט

RedCherry

New member
שמע, זה לא ממש המקום אבל-

אתה יכול אולי להגיד את זה על זאפפה אבל על הסטונס?! ממש לא. ואני שומע- Atmosphera- Tommorow

ofekkehila

New member
My Finest Hours- the sundays

פשוט יפייפה. יש להם גיטריסט מצוין וסולנית נהדרת שטובה כמעט כמו ג'וני מיטשל.

לא מכיר אבל...

לא הייתי אומר על גברת מיטשל שהקול שלה הוא התכונה האיכותית ביותר, כי אם כשרון כתיבת השירים. הקול שלה הוא עניין של טעם, והוא גם השתנה מאד לאורך הקריירה שלה בעקבות נזקי העישון. בלי קשר, עוררת את סקרנותי והחברה האלה בתור ההורדה באימיול...

למעלה