frank zappa - joe's garage קנייה משובחת בקצת אחרת...
R redoctopus New member 3/7/05 #23 חח אני בדיוק שומע את זה עכשיו.... הכל נהדר אבל אני שונא שהמתופף מכניס כל כך הרבה שטויות לשיר....תן ביט נורמאלי!
חח אני בדיוק שומע את זה עכשיו.... הכל נהדר אבל אני שונא שהמתופף מכניס כל כך הרבה שטויות לשיר....תן ביט נורמאלי!
R redoctopus New member 5/7/05 #33 מה אתה חושב על הקרבה לyes? או יותר נכון על ההדמות...לדעתי זה נחמד במידה מסוימת אבל ברגעים מסוימים זה ממש העתקה ואני מרגיש שאני שומע חיקוי עלוב... סה"כ זה אחלה אלבום
מה אתה חושב על הקרבה לyes? או יותר נכון על ההדמות...לדעתי זה נחמד במידה מסוימת אבל ברגעים מסוימים זה ממש העתקה ואני מרגיש שאני שומע חיקוי עלוב... סה"כ זה אחלה אלבום
C corrupted tomato New member 3/7/05 #25 Isildors Bane -Mind Volume 1 שמעתי אותם ברכבת מבית שמש לת"א ביום שני וממש אהבתי... באופן מוזר הרבה דברים טובים באים משוודיה...
Isildors Bane -Mind Volume 1 שמעתי אותם ברכבת מבית שמש לת"א ביום שני וממש אהבתי... באופן מוזר הרבה דברים טובים באים משוודיה...
R Rudess New member 3/7/05 #26 James Labrie - Alone שיר ענק! היה לי העונג לראות אותו בהופעה חיה לפני חודשיים.