אז מה אתה שומע עכשיו....

Rudess

New member
A funny thing

I saw tonight the game between San Antonio Spurs and Detroit Pistons Before the game started when the players were on the court, they played Metropolis Pt.1 , more than one minute of it. And at the beginning of the second half they put Overture 1928, it was hilarious to hear JP and JR solo there, even after the referee gave the whistle, they still played it for 2 minutes. And by the way the Pistons won, YES!!!! DT Rules !! The best band in the world in the best basketball league in the world :)

alex messing

New member
גם בסדרה של סאן אנטוניו - פיניקס ..

באחד המשחקים היה קטע של דרים ת'יאטר, נראה לי אותו אחד.

Rudess

New member
ועכשיו התגלתה הסיבה

האחראי על המוסיקה באולם של הספרס הוא דרימיסט שרוף, שגם כותב בפורום של פורטנוי. מתברר אפילו שהוא עשה סקר בפורום של פורטנוי לפני המשחק הנוכחי ושאל איזה שיר אנשים רוצים לשמוע בתחילת הרבע השלישי (כי את מטרופוליס מנגנים קבוע לפני התחלת המשחק), ורוב האנשים בפורום בחרו Overture 1928. אכן כיף ביותר!

alex messing

New member
שיוסטון יביאו את האחראי בטרייד...

יש מספיק זבל להביא בתמורה...

Rudess

New member
ועכשיו התגלתה הסיבה

האחראי על המוסיקה באולם של הספרס הוא דרימיסט שרוף, שגם כותב בפורום של פורטנוי. מתברר אפילו שהוא עשה סקר בפורום של פורטנוי לפני המשחק הנוכחי ושאל איזה שיר אנשים רוצים לשמוע בתחילת הרבע השלישי (כי את מטרופוליס מנגנים קבוע לפני התחלת המשחק), ורוב האנשים בפורום בחרו Overture 1928. אכן כיף ביותר!

epitaph

New member
יש שם קטעים מעולים...

נראה לי שממש התמכרתי לאלבום הזה. פעם ממש זילזלתי בתקופה הזאת שלהם ורק בזמן האחרון "ראיתי את האור"... :)

Slim Jim

New member
כן... הקטעים הטובים של דה צ'ירפול

אינסיינטי לצד קטעי גיטרה מבריקים. וגם אחלה זמרת. לדעתי זה לא מתעלה על the cheerful insanety

RamiSun

New member
נתן דנקנר+ציפי שביט - במדינת הגמדים

בפעם האלף ועשר ככה זה כשיש ילדים כנראה... הבן שלי אוהב את השירי הזה כמו שאני את Close to the edge

מורנא007

New member
סטודנטים מתווכחים על מדע

אני בורח למוזיקה

XCLASS

New member
pink floyd-atom heart mother

אחת מהיצירות הטובות שמעתי...

joker10

New member
skid row עם איזה גיטריסט צעיר

"ואלמוני" העונה לשם גארי מור .נתקלתי בדיסק הזה .לפני לא הרבה זמן .והוא אחלה

XCLASS

New member
TAAL-SKYMIND

הורדתי בעקבות ברייטמן ו-וואקה וואקה ועד עכשיו זה נשמע מצוין!

למעלה