אז מה אתה שומע עכשיו.......

RamiSun

New member
Kaipa - Mindrevolutions

ציפיתי ליותר האמת, אבל די נחמד.

Slim Jim

New member
beggars opera - act one - 1970

היצירות הקלאסיות המפורסמות בעיבוד פסיכדלי.

sysyv

New member
מתגעגע לשמוע אותם

יש לי אותם בתקליט אבל הפטיפון מושבת.. נתנו ביצועים מרעננים ולא ברור לי מי הושפע ממי ג'והן לורד הקלידן של דיפ פרפל מהם או להיפך, באותם שנים יצאו ביצירות באוירה וצליל דומים.

Bardogo14

New member
כל מה ששמעתי היום

Henry Cow - in praise of learning Robert Wyatt - Rock Bottom Pink Floyd - Animals Magma - MDK

RamiSun

New member
Dream Theater - Octavarium

כמה צפוי... טוב בימים האחרונים אני ממש, trapped inside this octavarioum trapped inside this octavarioum trapped inside this octavarioum trapped inside this octavarioum כדיברי המשורר....

cut2

New member
הקטע הספציפי הזה

מופק כל כך טוב מבחינת השירה. אני פשוט שומע את זה ומתמוגג, צרחה יפיפיה ונפלאה של לברי. חבל שרודס מוסיף את הליין המטומטם ברקע, זה הורס את הדרמה. בכלל, יצירה מגניבה, נחמד לשמוע את דרים ת'יאטר עושים ניאו-פרוג. אני מחבב את היצירה בעיקר מהסולו המצויין של רודס והלאה. עד אז הוא מעניין (חוץ מהשיין-און ריפ-אוף), אבל לא מספיק מגובש וסגור על עצמו. חוץ מזה, יש שם את אחד הקטעים הדפוקים ביותר מילולית של דרים - 'A doctor's sitting next to me...' (לא כולל Lie, כמובן). זה פשוט נשמע כאילו לברי מספר לנו סיפור לילדים, וזה עלוב למדי. זוטות, אני יודע, אבל נמאס לי כבר לשמוע את הטקסטים העלובים-מדי-פעם שלהם, במיוחד לאחר שהם כבר הוכיחו בAwake שהם מסוגלים אחרת.

RamiSun

New member
חחח

שים לב אחרי הקטע הזה....(trapped inside this octavarioum ) ולפני הכניסה של התזמורת, יש מעבר מטורף סטיל וויקמאן של רודס.... מגניב אותי כל הזמן מחדש.

cut2

New member
מעבר מגניב

מבחינה טכנית הוא דווקא די פשוט, אבל צריך לנשום עמוק כדי לנגן משהו כזה אחרי כל כך הרבה דרמה והתפוצצות אנרגיה. זה כמו לנסות להמשיך באקט המין מיד לאחר האורגזמה [הגברית] (מצטער על הדימוי הבוטה, אבל כל המקומות שקראתי בהם ביקורת על האלבום התייחסו לקטע הזה כאורגזמה, אז אני רק ממשיך את הלוגיקה שלהם). זה גם מה שאני לא אוהב כל כך (נכון לעכשיו) במעבר הזה - זה מרגיש לי טו מאץ', באופן מסויים. אגב, לדעתי העיבוד לתזמורת שנכנס לאחר מכן ממש לא משהו - נשמע לא כ"כ אמיתי (וזו לא רק איכות הקלטה).

XCLASS

New member
קטע מצוין אחד מהטובים ששמעתי בפרוג

יכול להתחרות בקלות לדעתי עם כל הגדולים

למעלה