אז.... מה אתה שומע עכשיו??

Nadavcat

New member
אני אומר ש..

הוא נשמע לא רע... ולא ייאמן ! אבל לא ייאמן שלאנדרסון לא השתנה הקול אחרי אלפי השנים שחלפו עליו !!!!

אהרן ה

New member
ועכשיו - כוורת סיפורי פוגי

אני מקווה שיש לי עוד שותפים לדעה שהם אחת הלהקות הכי טובות שהיו כאן אם לא הטובה שבהם. יש להם אפילו נגיעות פרוגיות פה ושם. יאלללללללללללה כוורת.

Nadavcat

New member
הם באמת אחד הדברים הכי טובים ש..

היו כאן.. אבל לדעתי, גזוז (בשני אלבומיהם) לוקחים אותם בקצת...

Slim Jim

New member
פרוגיות? אני לא בטוח. אבל כן כתיבה

מתקדמת בכמה שירים. "בכל זאת הגענו למרות הכל" ממש פיקנטי... גם "ככה היא באמצע" ו"תמנון האיטר". יותר קרוב לג'אז הייתי אומר. אבל אתה צודק, הם גדולים. אני אומר שהסוד הוא ג'וני רכטר. מה שלא כ"כ סוד... הוא הגאון! ואיך נשכח את "הסיפור המחריד על הילד מברזיל"? יום טוב.

Rubycon

New member
ג'וני רייכסטאג

עבדתי שנה חצי קומה מעליו. פעם אחת הפגזתי לו (או לאשתו, או לאחד הילדים שלו) את המכנסיים בחומר לאיטום גגות. אבל מה - השנה לא תהיה לו רטיבות בקירות - באחריות :) ובאופן כללי בנאדם על הכיפאק.

Rudess

New member
Symphony X- Diving Wings of Tragedy

הקולות שראסל עושה שם פשוט גאוניים. יום שישי הקרוב אני אפרסם פה ראיון שערכתי איתו הערב.

giloni

New member
si tu dois partir

לא סתם פולק. האימממממא של הפולק-רוק. הייתי אומר תחי סנדי דני, אבל היא כבר לא איתנו כמעט 30 שנה יקי

Slim Jim

New member
Jimi Hendrix - Machine Gun

טוב. זה לא פרוג אבל זה מהפנט. ולמרות שאני בקושי שומע הנדריקס אני חייב להודות שזה אחד הסולואים הגדולים בהיסטוריה. מוקדש לכל הלוחמים בשיקגו, מילווקי, וייאטנם כמובן, ולכל הלוחמים בצה"ל במערכות ישראל.

XCLASS

New member
חחח מוזר בדיוק מה ששמעתי לפני שניה

הנדריקס מצוין בהתחלה ששמעתי אותו לא הבנתי מזה הרעש הזה... עכשיו אני לא מבין איך הוא יוצר את הרעש הזה....

t36

New member
Dream Theater - Octavarium

נראה לי אני אקנה אותו Octavarium יצירה מ ע ו ל ה ! של 12 דקות

orbiti

New member
אין לך את האלבום, בנאדם

הורדת כנראה את אחד מאלבומי הסולו של לאברי, שיש כמה חבר'ה באינטרנט שהעלו אותו תחת השם 'אוקטבריום', ושינו את שמות השירים בהתאם. רק כדי להבהיר את העניין 'אוקטבריום' אמורה להיות באורך 25 דקות.

למעלה