אז, מה אתה שומע עכשיו?

אני רציני מאוד

אני מאמין שצריך להכיר את האלבום הראשון על מנת לאהוב את השני, כי צריך את הבסיס הזה להשוואה. אולי לא תסכים איתי כאן, אבל אני חושב שעניין הקונוטציה כאן מאוד חשוב, כשמחפשים לגלות איפה הלהקה חידשה כלפי עצמה. מעבר לכך, אני חושב שהאלבום השני מצוין, אבל לקחו לי הרבה שמיעות עד שהבנתי את זה. כי הוא דומה לקודם, אבל בכל זאת שונה ממנו, ומרגישים בהבדל רק אחרי כמה שמיעות. בכל מקרה, זה בערך כמו לראות את הסרט 'מת לחיות 2' מבלי לראות את 'מת לחיות' המקורי. כן, אתה תבין מה קורה שם בסופו של דבר, אבל זאת לא אותה החוויה.

ההשוואה לסרט מת לחיות

ההשוואה ממש מופרכת - אתה יודע את זה. אני לא מתכוון ללכת אחורה עם הלהקה הזאת מפני שהכיוון הכללי שלה נשמע לי מאוד לא מעניין מבחינה מוסיקלית טהורה. שלא לדבר על כך שקיבלתי את הדיסק במקרה, ולא קניתי אותו מתוך התעניינות. אז אפשר לסיים את הסיפור כאן.

ובכן, חבל

ההפסד הוא שלך.

kurush

New member
מדויקת למדי

דווקא במקרה הזה אני חושב שההשוואה מאוד מדויקת... יש פה סוג של התפתחות טבעית בין האלבומים. ותן לראשון צ'אנס - הוא פשוט אלבום נפלא.

אתה יכול לתת דוגמה לעוד הרכבים כאלה

הרכבים אלטרנטיביים מגניבים נשמע לי טוב מאוד. מי למשל? מה זה משנה אם הם חתומים בחברה גדולה או לא, זה אני לא מבין.

אולי תפסיק להיות פוץ?

חס וחלילה שאשכול "מה אתה שומע עכשיו" הקדוש יטומא על ידי, אוי ואבוי, דיון בעל ערך כלשהו!

Rudess

New member
SOLSTICE COIL

אחלה הרכב אלטרנטיבי. אני מאחל להם מכל הלב שיהיו חתומים בחברה גדולה, מגיע להם !

Rudess

New member
אתם מפרסמים כל הזמן למיטב זכרוני :)

תסתכל בדף הראשי ותראה :)

יופי, אבל זה נעול

איך אני אמור להקפיץ את זה לתזכורת יום לפני ההופעה? האופציה היחידה היא להוסיף הודעה חדשה, וזה תופס פי שתיים מקום.

Rudess

New member
אתה לא אמור להקפיץ

אבל אם אתה רוצה להקפיץ דבר עם אחד המנהלים ויפתחו לך את האשכול כדי שתקפיץ.

המנהלים אמרו לי לכתוב יותר בפורום

וגם לא לפנות אליהם יותר, אז זאת קצת בעיה, לא? המלצה אישית: אשכול פרסום. בהיידפארק זה עובד יופי. אתה מעגן אותו ומחייב את כל המפרסמים לכתוב בו. ככה כולם מרוצים. המפרסמים מקבלים את הקהל, ואתה מקבל סדר בפורום.

Rudess

New member
בכל מקרה

בכל מקרה, הפורום שלנו הוא לא לוח מודעות נייד, למרות שיש אנשים שרוצים לנצל אותו לשם כך. תודה על ההצעה בכל מקרה.

ממש לא הבנתי את הקטע הזה

למה נייד? מה נייד בפורום בדיוק? או בלוח מודעות? הפורום מאוד סטטי, הוא תמיד נמצא בדיוק באותה הכתובת, הוא לא זז לשום מקום! תזכור שאנשים בפורומי מוסיקה רוצים לשמוע על אירועים של להקות מקומיות שמעניינות אותן. פורום Orphaned Land ובפורום Guidance, למשל, הם לא לוחות מודעות ניידים, אבל יש אצלם אשכול פרסום, וזה עובד אחלה.

Rudess

New member
תזכור גם

שרמת הפורום שלנו קצת יותר גבוהה מרמת הפורום של גיידנס או אורפנד לנד, עם כל הערכתי לשתי הלהקות המצוינות האלה. לגבי אשכול פרסום, זה לא נראה לי נחוץ כל כך, מאחר ואין כזאת כמות של אירועי רוק מתקדם כל יום. אם יש פורומים אחרים שרוצים לעשות אשכול פרסום שיכיל אירועים והופעות מכל סוג מוסיקה שהיא, שיהיה להם לבריאות. ולהבא אם אתה רוצה להמשיך לדבר על הפורום שלנו, עשה זאת בפרטי, זה לא רלוונטי ולא צריך לעניין פה את כל יושבי הפורום בתפוז.

תירוצים, תירוצים

אם זה היה נכון שאין ממש הרבה אירועי רוק מתקדם (וזה לא נכון) אז זה לא צריך להפריע לך אם פעם ב- מישהו מפרסם הופעה בפורום. הרכבי פרוג מקומיים זקוקים לתמיכה המירבית של מנהלי הפורומים, מאחר שהפורום הוא הקשר הכי ישיר שיש להם עם הקהל. אז פורום גיידנס ואורפנד לנד בהיידפארק, ופורומי רוק מתקדם בתפוז ובנענע לא איכותיים כמו פורום Ytsejammers כי הם מספקים ללהקות המקומיות תמיכה? כי הם נותנים להרכבי מחתרת במה, ונותנים שירות לגולשים? מה בדיוק שם את הפורום שלכם ברמה יותר גבוהה? סנוביזם?

למעלה