John Petrucci - Glasgow Kiss קטע ענק ואלבום ענק!!!
C corrupted tomato New member 18/3/05 #18 מאיפה לך הדיסק שלו! יש לי את הפתיחה של השיר הנ"ל וזה נשמע ממש טוב, אבל אין לי מאיפה להשמוע את כולו...
מאיפה לך הדיסק שלו! יש לי את הפתיחה של השיר הנ"ל וזה נשמע ממש טוב, אבל אין לי מאיפה להשמוע את כולו...
J jordan rudes New member 18/3/05 #19 חשבתי שהאלבום עדיין לא יצא מתי הוא יצא ? ואיפה אפשר להשיג אותו? האלבום אינסטרומנטלי?
R Rudess New member 18/3/05 #20 תשובות יצא ב-1.3.05, אפשר להשיג אותו אך ורק דרך האתר של פטרוצ'י, התענוג כולל המשלוח עולה 20 דולר (אך שווה בהחלט), וזהו אלבום אינסטרומנטאלי. אגב, הסקירה שלי עליו,פורסמה היום.
תשובות יצא ב-1.3.05, אפשר להשיג אותו אך ורק דרך האתר של פטרוצ'י, התענוג כולל המשלוח עולה 20 דולר (אך שווה בהחלט), וזהו אלבום אינסטרומנטאלי. אגב, הסקירה שלי עליו,פורסמה היום.
F Fatach New member 18/3/05 #22 James LaBrie - Undecided מתוך Elements Of Persuasion החדש שלו, שהוא בעצם באמת טוב!!
F Fatach New member 19/3/05 #25 Pink Floyd - If טוב, בעצם לא בדיוק פינק פליוד. זה גרסת הטרנס של Atom Heart Mother... די מוזר, פחות טוב ממש שציפיתי שיהיה. ניחא...
Pink Floyd - If טוב, בעצם לא בדיוק פינק פליוד. זה גרסת הטרנס של Atom Heart Mother... די מוזר, פחות טוב ממש שציפיתי שיהיה. ניחא...
Z zambush New member 19/3/05 #26 Gordian Knot - muttersprache ../images/Emo73.gif מזכיר קצת את ליקוויד טנשן רק הרבה יותר כבד
י יניבש16 New member 20/3/05 #40 Nina Simone ביצוע מדהים, כדאי לחפש. ישנם הרבה ביצועים טובים לשיר הזה, וגם מיוז עשו עבודה טובה. שיר נפלא!
Nina Simone ביצוע מדהים, כדאי לחפש. ישנם הרבה ביצועים טובים לשיר הזה, וגם מיוז עשו עבודה טובה. שיר נפלא!