UFO - Melinda מומלץ בחום
M moshel New member 14/1/05 #19 ufo UFO היא אחת הלהקות האהובות עלי ביותר אך הביצוע שלהם למלינדה הוא גרוע אם אתה רוצה לשמוע את הביצוע הטוב ביותר לשיר הזה אז תישמע את הגירסה של URIAH HEEP או את הגירסה הפסיכודלית של VELVET FOG MosheL
ufo UFO היא אחת הלהקות האהובות עלי ביותר אך הביצוע שלהם למלינדה הוא גרוע אם אתה רוצה לשמוע את הביצוע הטוב ביותר לשיר הזה אז תישמע את הגירסה של URIAH HEEP או את הגירסה הפסיכודלית של VELVET FOG MosheL
ע עדו לוין New member 15/1/05 #23 Renaissance - A Song for All Season s אלבום שקט פשוט וחביב.... בדיוק מה שאני צריך כרגע.
trilliane Well-known member מנהל 15/1/05 #24 The best of Herbie Mann ../images/Emo98.gif (למי שלא מכיר - חלילן ג'אז מאד ידוע) אני לא אוהבת אוספים, הפעם זה היה פשוט שיקול של מחיר שהסתדר לי בדיוק בהזמנה שעשיתי מאמזון.
The best of Herbie Mann ../images/Emo98.gif (למי שלא מכיר - חלילן ג'אז מאד ידוע) אני לא אוהבת אוספים, הפעם זה היה פשוט שיקול של מחיר שהסתדר לי בדיוק בהזמנה שעשיתי מאמזון.
trilliane Well-known member מנהל 15/1/05 #29 אין לי שמץ למעשה, אין לי מושג מי זה מאנפרד מאן (אני מניחה ששמעתי את השם פעם ובזה זה מסתכם). אתה מוזמן לבדוק ברשת ולעדכן אותנו.
אין לי שמץ למעשה, אין לי מושג מי זה מאנפרד מאן (אני מניחה ששמעתי את השם פעם ובזה זה מסתכם). אתה מוזמן לבדוק ברשת ולעדכן אותנו.
E epitaph New member 15/1/05 #41 מאנפרד מאן... אורי הזכיר אותו באתר שלו. מומלצים האלבומים שלו. כדאי לבדוק את האלבומים שלו בשנים הקלאסיות מ71-89.
מאנפרד מאן... אורי הזכיר אותו באתר שלו. מומלצים האלבומים שלו. כדאי לבדוק את האלבומים שלו בשנים הקלאסיות מ71-89.
S Slim Jim New member 15/1/05 #32 מה משמעות G.O.D? "Galactic Organisation & Dominions" כפי שבספר של ג'וליאן ג'יי סאוורין - ווייטרס און ת'ה דאנס? דרך אגב-יש לו גם אלבום באותו שם והוא מומלץ מאוד
מה משמעות G.O.D? "Galactic Organisation & Dominions" כפי שבספר של ג'וליאן ג'יי סאוורין - ווייטרס און ת'ה דאנס? דרך אגב-יש לו גם אלבום באותו שם והוא מומלץ מאוד
ש שיר דויטש New member 16/1/05 #43 And remember kids God, spelled backwards, is DOG! ותחשבו על זה, מאאאאאאא.
trilliane Well-known member מנהל 15/1/05 #30 Lou Reed - Transformer אלבום קלאסי שרציתי לקנות מזמן, וקניתי בסוף לפני יומיים.