אז מה אתה שומע עכשיו...........

Rudess

New member
פרוגרסיב 2004 - כתבת סיכום השנה שלי

הכתבה (אפילו ברייטמן יהיה מרוצה מאזכורה של "אבק" בכתבה) :)

epitaph

New member
Caravan - Winter Wine

כבר אמרתי שאני לא יכול להתחיל את הבוקר בלעדיו, פשוט מכור...

RamiSun

New member
אולי נקים קבוצת תמיכה?

אנחנו כבר 2 מכורים... אבל להזריק סינקלר על הבוקר? זה מוגזם...

cut2

New member
שיר מצויין

הוא נמצא באלבום די מיוחד (מבחינת הקונספט), בשם 'סימנים', פרוייקט שירה עברי יחודי (אני מניח שאתה יודע את זה
). בכל אופן, רוב הדיסק לדעתי נופל מהרמה של השיר המעולה הזה, וחבל, כי הטקסטים לרוב מצויינים. אבל זה פשוט שיר נפלא, בלי קשר. פשוט אמרתי את זה.

trilliane

Well-known member
מנהל
גידי גוב - ריקוד ירח

קניתי אתמול יחד עם 'שבלול' המחודש במבצע של 2 דיסקים ב-100 שיש בטאואר (50 ש"ח זה לא ממש זול, אבל הכל יחסי. בדיעבד קצת התחרטתי על הרכישה, כי אלה לא דיסקים שחשתי צורך עז לקנות, זה היה יותר שילוב של המבצע עם דגדוג חזק בידיים שלא אפשר לי לצאת בידיים ריקות). להפתעתי, דווקא מוצלח משחשבתי, חביב ביותר. אמנם, מדובר בקאברים שונים - גרסאות מתורגמות (שחלקן כבר בוצעו בעבר ב'לילה גוב') או שירים שונים מהרפרטואר של גוב, רובם לעוסים למדי; אמנם הקול שלו (שמעולם לא היה קול גדול) עדיין צרוד להחריד ולא מה שהיה פעם; ועדיין - עיבודים סימפטיים ביותר, חלקם מרעננים למדי. אפילו 'העיקר זה הרומנטיקה' שכבר באמת נטחן מכל כיוון, קיבל כאן עיבוד ג'אזי שונה מהסטנדרט הרכטרי עם הסקסופונים וגרם לי לחבב אותו שוב. לא מדובר באלבום ג'אז מופלא או בפסגת היצירה של גוב, אבל בהחלט מוצלח לחובבי ג'אז קליל, או כרקע לאירוע חברתי (כשלא רוצים להכביד על ההורים / חברים וכו'). יש גם ביצוע חינני ביותר ל'ככה היא באמצע'. אני שומעת אותו בשעות העייפות לפני השינה, וזה אכן נעים, גובי במידה, ג'אזי באופן משביע רצון (הכל יחסי) ולא מכביד על המוח. נ.ב. אני יודעת שאני לא כותבת על פרוג; כיוון שכמות הדיסקים ה'מתקדמים' שלי מועטה (ובאחוזים בכלל...) הפתיל תופס אותי לא פעם שומעת הרבה דברים אחרים. אבל אני חושבת שזה יחודו של הפתיל, שמאפשר לאנשים לספר קצת על טעמם גם מעבר לכך. מקווה שאנשים נהנים מההודעות גם אם הטעם שלי עלול להתקבל כ"תמוה" לא פעם.

Rudess

New member
Arena - Smoke and Mirrors

מתוך האלבום החדש שייצא רק עוד שבועיים :)

Metheny

Member
Camel - I Can See Your House From

Here. אחלה אלבום, במיוחד Hymn To Her וכמובן Ice הבלתי נשכח.

למעלה