אז מה אתה אומרים?

הבוחרים של שינוי נכנסים כעת לפורום

אנשי שינוי חייבים הסברים לבוחרים שנכנסים כעת לפורום. כל המשפחה שלי בחרה שינוי עד שראינו את האג'נדה הקאפיטליסטית שתמכה במדיניות של ביבי נתניהו. אנחנו תומכים במלחמה של שינוי נגד כפיה דתית אבל לא באג'נדה קאפיטליסטית קיצונית. הרבה תלוי בצורה שבה אנשי שינוי יתיחסו לבוחרים שלהם ויתחילו לתת להם תשובות. איפה הנציגים של שני המחנות שיסבירו מה קרה ומה ההשקפות שלהם?

ronen1981

New member
חכה זמן מה.

בניגוד למה שנדמה לך אין כאן נציגים של שני מחנות שכן יש לך בשינוי מספר מחנות גדולים ועוד כמות מסויימת של עצמאיים. כרגע כפי שאני מבין רון מחכה לראות מה הצעד הבא של לפיד ואז בהתאם למהלכו יוכל להגיב, אם יבחר להישאר אז יהיה מצב אחד (שאני פחות מאמין בסבירות של תרחיש זה) ואם יבחר לפרוש מהפוליטיקה יהיה מצב אחר ,ואם יבחר יחד עם פורז להקים מפלגה מתחרה יהיה מצב שלישי. כרגע מה שיכולים להגיד לך אנשים זה בעיקר את ההשקפה שלהם אבל אני בספק אם זה מה שאתה מחפש אז המלצתי לך להמתין מעט שהתמונה תתבהר ואין לי ספק ששינוי תבהיר לך השקפתה .

המצב יתבהר ביום ראשון

לפי העיתונות פורז החליט לפרוש עם 6 חברי כנסת ולפיד חושב על פרישה מהפוליטיקה או תמיכה בפורז. לא היינו מרוצים מהתמיכה במדיניותו של ביבי נתניהו ואנשי שינוי צריכים לחשוב אם הם רוצים להרחיק את מעמד הביניים ולהשאר עם שכבה דקה ועשירה.

misipipi

New member
מסתמנת פשרה

רון יוותר לפורז , ורצאבי("המזרחי"- נכתב לקפטליסט גאה) ידחק.

misipipi

New member
"מפלגת שינאה"

"שינאה" כך נכתב בביקורת בידיעות אחרונות ביום שישי של נחום ברנע(כנראה חבר לדעות של שלי יחימוביץ..), האם זו לא הוצאת דיבה- אין כאן מקום לתביעה?

מה לא דיבה בזה?!

ככה זה שלא רואים את הדבשת של עצמך ... "אין הנחתום מעיד על עיסתו".... אני בטוח וכמו שרוב העם פרט לקיצוניים שיש עכשיו בשינוי סבור שצמד המילים הוא הוא ההולם אותם בצורה הטובה ביותר ובצורה המתומצתת לעילא ולעילא.

היתה טעות קלה...

הכוונה איך לתבוע אותם על דיבה מה דיבה כאן מפלגת שנאה זה שם שהולם מאוד את שינוי .

אשרת

New member
וגם שם הולם לכל מפלגות הימין

ולכל מפלגות החרדיות ששונאות כנראה נשים , והומוסקסואלים, ואת החילונים. כמו שאמרת - הגמל לא רואה את הדבשת של עצמו.

אר ים

New member
"שינוי" היא כבר היסטוריה

מפלגה שנהגה ללעוג למפלגות הותיקות ולטעון ל"יושר" נעלמת בעימות הדמוקרטי הראשון שמתרחש בה. "שינוי" הייתה גימיק וטוב שתעלם מחיינו, מה גם שהיא תרמה תרומה מכרעת להפיכתו של חלק גדול ממעמד הבניים לעניים, בעקבות תמיכתה הבלתי מסוייגת בכלכלה הדרווינסטית של הביביהו. שלום ולא להתראות.

למעלה