את מוזמנת יש מלא אוכל
R RonspotNL New member 8/3/13 #106 אפשר לדעת מה זו החוצפה הזו? ככה מוציאים בראוניז מהתנור מבלי לקרוא לי? את האמת שנתת לי רעיון לארוחת ערב כבר המון זמן לא אכלתי מג'דרה וזו בהחלט אופציה לגיוון כשעושים אורז תודה
אפשר לדעת מה זו החוצפה הזו? ככה מוציאים בראוניז מהתנור מבלי לקרוא לי? את האמת שנתת לי רעיון לארוחת ערב כבר המון זמן לא אכלתי מג'דרה וזו בהחלט אופציה לגיוון כשעושים אורז תודה
M Melencholya New member 8/3/13 #108 אתה זה שלא היית כאן, אני הזמנתי! וכל מה שקשור בגיוונים, תשאל אותי, קיבלתי מאסטר... תנסה אתה להאכיל ילדודוס באותו אוכל
אתה זה שלא היית כאן, אני הזמנתי! וכל מה שקשור בגיוונים, תשאל אותי, קיבלתי מאסטר... תנסה אתה להאכיל ילדודוס באותו אוכל
R RonspotNL New member 8/3/13 #109 רק ילדודס? קחי אותי אני משתדל לגוון עד כמה שאני יכול לבשל ולאכול את אותו הדבר זה די משעמם ...
M Melencholya New member 8/3/13 #110 צריך ללמוד מי זה ק"ו! אפילו אני לא מסוגלת לאכול אותו הדבר כל הזמן...
M Melencholya New member 8/3/13 #112 קבל רעיונות בשר קצוץ גס ברוטב אדום עם שעועית ממולאים אורז בגמבה תפו"א פרוסים דק (כמו צ'יפס) בטיבול כורכום אפויים בתנור בתאבון
קבל רעיונות בשר קצוץ גס ברוטב אדום עם שעועית ממולאים אורז בגמבה תפו"א פרוסים דק (כמו צ'יפס) בטיבול כורכום אפויים בתנור בתאבון
R RonspotNL New member 8/3/13 #118 תודה הרעיונות יצאו לפועל אבל לא יודע אם היום בערב אני אחליט ברגע האחרון נראה לי
מ מכופף ונועץ New member 8/3/13 #99 יש גם המון המון מחקרים אחרים שדווקא אומרים שאת גם כוסית וגם חרמנית. ויש חוקר אחד ספציפי מאיזור המרכז שישמח לחקור את הנושאים האלו. לעומק וביסודיות קדושה. טוב אולי לא כל כך קדושה.
יש גם המון המון מחקרים אחרים שדווקא אומרים שאת גם כוסית וגם חרמנית. ויש חוקר אחד ספציפי מאיזור המרכז שישמח לחקור את הנושאים האלו. לעומק וביסודיות קדושה. טוב אולי לא כל כך קדושה.
ס סוקרטס פה New member 7/3/13 #19 אחי מה אתה גנוב אנחנו מנסים להאכיל אותם נקניקיות ואתה מנסה להוריד אותם מזה ? לא קראת את השם של הפורום ?
אחי מה אתה גנוב אנחנו מנסים להאכיל אותם נקניקיות ואתה מנסה להוריד אותם מזה ? לא קראת את השם של הפורום ?