אז מה אם

טאKילה

New member
אז מה אם

בצבצה היום שמש, כאילו מה הייתם כל היום בים? היידה לצאת מהחורים של הגבינה. שמים הלכה עם ג'ינג'ה לפסטיגל ואתם איפה? אני PO משעממלי.

קרוואלה

New member
גמני פה....

יודעת שהיום הייתה אזכרה לגעגע?
תראי איך העולם ממשיך לזוז כאילו כלום....... ערב טוב טאקי}{

אני עכשיו כאן.. ..

השמש הוציאה עכברים מהחורים.. לקוחות שבאו היום לחנות היו כנראה בלי שמש הרבה זמן אחרת לא מוצאת הסבר לטירוף שאחז בלקוחות היום.. .. ואחרי יום מטורף וארוך חוזרת הביתה ומוצאת מלפפון חולה.. אינדיאני ב סובל מדלקת ראות ונסיכה שכנראה מתחילה שפעת.. ובין שלושתם מתרוצץ אינדיאני א ומנסה לשמור על שפיות.. .. מלא חיבוקים ליטופים ועכשיו סוף סוף באה מנוחה ליגע.. .. מישהו מצטרף לקפה? ערב טוב לכולם..

קרוואלה

New member
גם עידני חולה../images/Emo10.gif

כוסאמא שלו אמרתי לו מאה פעםםםםםםםםםם מאה פעםםםםםםםםםםם.... עידני קר אל תוריד חולצה ... עידני קר אל תלך יחפ......... אני אמרתי והוא עשה מה שבא לו.... היום אמרתי לו נו ווקשה רואה מה קורה כשלא שומעים בקול אמא.... מה עונה לי המלעון..." מי שישמע את סובלת עכשו".. אני מודיעה לכם קבל עם ופורום אם הילד הזה לא מפסיק עם התשובות שלו אני חונקת אותו!!!! הוא סובל .הואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא.......טפי עלי ומה אני" אמא תביאי לי"" אמא תכיני לי " " אמא כואב לי" ... "אמא איי" "אמא אוייייייייי".......... ניראה לי עד שהחורפ הזה מסתיים כול האימהות יזדקקו לטיפול פסיכיאטרי....... ערב טוב אחותש נשיקות והחלמה מהירה לכולם שם}{}{

אם לא הייתי..

אוהבת אותך הייתי אומרת לך- אפשר לחשוב שאת סובלת :) אמרתי לך לא להגיד לו כלום.. מה זה משנה גם ככה הם לא מקשיבים.. .. תני לו חיבוק מדודה אחתוש.. וגם לך חיבוק ענקי.. והרבה הרבה בריאות.. .. (ותפסיקי לאיים על הילד.. הבנת?) }}}{{{

קרוואלה

New member
אני סובלת!!!!

וזו עובדה!!! תראי לי אמא שהילד שלה חולה והיא לא סובלת.... בחיי אני מעדיפה מאה פעם להיות חולה ולא פעם אחת שהילדים שלי יהיו חולים ... זה גומר עליי הורס אותי! כול פעם אחרי שאחד מהם חולה אני מתמוטטת לאיזה שבוע.... ועוד היום ראיתי בחדשות את תוצאות השפעת שתקפה אותנו החורפ בכלל חטפתי כאב בטן....... ראית חדשות? העולם השתגע תאמיני לי.... שר ערבי בממשלה .......< עוד מעט יהיה לנו ראש ממשלה ערבי > סאמם מטומטמים... והיום מצאו עוד נערה שכניראה נרצחה..... אומרים שצרת רבים נחמת טפשים.... שישאירו אותי עם הצרות שלי.שנשאר טיפשים אבל שלמים ובריאים, שלא לדבר על 3 התינוקות" מוות בעריסה".ידעת שממליצים שילד עד גיל שנה וחצי ישן עם מוצצ? ככה זה מפחית את הסיכוי למוות בעריסה... תשמעי משו אחתוש... עוד קצת שפעת אצלי בבית בצירופ החדשות הבלתי נסבלות האלה שיש כול יום אני מבטיחה לך שאת מתחילה לעשות פה מגבית מחברי הפורום ומאשפזת אותי במחלקה סגורה

טוב טוב טוב.. תנשמי עמוק.. ..

את סובלת! אבל תסתכלי בלוח השנה.. אוטוטו טו בשבט אחכ פורים ואז מה מגיע? אקונומיקה ומסיר שומנים :) כן.. נכון.. פסח מתקרב וזה אומר.. אביב בפתח.. אז יאללה עוד שבוע של אפצ`ים ואז הכל ייגמר בע``ה.. .. ולגבי ראש ממשלה ערבי.. מממ.. לא נראה לי.. ממש לא נראה לי.. :/ שרק יהיו לנו בריאים הילדים.. .. ואת קחי חיבוק ענקי ושמרי על עצמך.. .. למה אין לי כוח לעשות מגבית.. :) }}}{{{

למעלה