אז מה אם היתה תקלה

אפי לוג

New member
אז מה אם היתה תקלה

בתפוז. אז מה אם היום יום חמישי. אז מה אם מחר נזמר - לכה דודי לקראת שבת. אלה סיבות לא להניח אצבע על מקלדת? אפשר להזמין אתכם להורה? או למחול החרבות?

Sודית

New member
נכון...אז מה?

בין כה לא נמחק כלום בין כה לא נכתב כלום סודית, מה זה כלום?

Sודית

New member
יווו....

זה נשמע כמו איום... קראתי, אהבתי - "אם את תחושת הכאב היה מחליף הבהוב אדום בעיניים" (למה אלוהים לא חשב על זה?) סודית לא הולכת גם לא מתאבדת

אפי לוג

New member
אל תאמיני

לי.... נזירה חביבה ושמה נינה בניסים מעולם לא האמינה אל הכומר ניגשה את אברו היא בלעה ופצחה במחול בלרינה. את באה היום לקמלוט? יהיה שמח.

Sודית

New member
לא מאמינה אפילו לעצמי....

בקשר אלייך... למה לא להאמין??? שאת מאיימת, או שאת מתאהבת??? את לוקחת את סודית לקמלוט?? איך אתה יודעת מה יהיה??

אפי לוג

New member
אני

אהיה שם. זה כבר מבטיח שיהיה טוב, לא? גבי שושן ודני ליטני יעזרו לי...

Sודית

New member
את....שם...אז.....

איך אוכל לחשוב, על גבי ודני? תגידי למה לא רואים אותם פה??? לא שאני יודעת מי הם....חחחחח אבל סליחה....מי את??? סודית במסע הכרות

המכלילים - סופם ב...

מה זה לא נכתב? הרי היתה סיבה ל-כאילו תקלה! בטח מה שכתבתי לך הבוקר כתגובה למניאקית שלך מהלילה. חוץ מזה, זה בטח בגלל אריה אריה!!!!!!!!! איפה אתה? מיכאללה בזינוק נמרי פנימה והחוצה

Sודית

New member
נ שמ ה ....

בסוגריים - מניאקית תגיבי שוב!!!! סודית תמיד בלילה

ציפורי לילה ישנות ביום

אך הלילית ערה גם וגם. חכי לי בסיבוב או חכי לי בשירים את חכי לי ואחזור מיכאללה בדרך להשביע רעבים אריה!!!!!!!! אתה רעב??? (מעניין כמה זמן הוא יחזיק מעמד)

Sודית

New member
מחכה לך......

עד כלות....גם בימים גם בלילות. חסר לך שתחזרי...מעניין מתי??? סודית לא רעבה הולכת לישון (ליד אריה) ושימותו הקנאיות

לא בטוחה שכדאי לך

ביחרי את ההמשך - [1] שאחזור [2] לא להיות רעבה [3] לישון ליד אריה [4] שימותו מיכאללה - 50 מליון

Sודית

New member
בוחרת אותך....לה, לה,ה...

יאללה הלכתי לישון - ל ב ד הכי נוח... סודית מנמנמת

למעלה