אז, מה איתכם?

Rוית

New member
אז, מה איתכם?

אם מאלאניס לא שומעים כלום, אז אולי מכם נשמע?
ספרו - מה עובר כרגע בחייכם? תלמידים - איך התחילה שנת הלימודים? חיילים - כמה עוד נשאר לשחרור? עובדים - איך בעבודה? הורים - מה שלום הילדים? ממ אני חושבת שהבנתם את הכיוון.. אצלי אני יכולה להגיד שדווקא בימים האחרונים קורים פה הרבה דברים. המשמעותיים בינהם הם - כמו תמיד בחיים - באיזון של שמח ועצוב. השמח זה שנרשמתי ללימודים! תואר ראשון הייר איי קאם! (רגע, 3 שנים לימודי תואר - בטוח שזה השמח שלי?) אבל יש עצוב שאני לא אכנס אליו כי זה לא רלוונטי כלל ואני לא אוהבת לדבר על הנושא, אבל עוברים ימים קשים כרגע. אבל הכל פרקים בספר של החיים שלנו, יהיה בסדר
אז, מה איתכם

Jagged chaos

New member
אוךך רוית ../images/Emo99.gif

"הנה הם באים ימים של שקט..." למרות שאני כולה בן 18, ובן, ועוד לפניי צבא... you can always talk to me
ושיהיה לך בהצלחה בלימודים שלך
... אני עוד חודשיים מתגייס, ובנתיים אני מסתלבט על הזמן הזה

o0Invisible0o

New member
אצלנו רע. ממש.

באמת, כאילו אני לא יכולה לציין דבר אחד טוב בחיים שלי. יש משהו בכיוון חיובי, עם הרבה דברים רעים שמונעים ממנו להתממש, אחד מהדברים הרעים האלה, שאני זאת אני. אבל משמח אותי שקרה. נו בלה. אני מאוד לא ברורה.
לא משנה. השני, זה צבא. צבא, רע. נשאר עוד המוווווון זמן לשחרור, לא נראה קידום בדרך. בנתיים אני נטחנת כי אני שקטה מדי. לא כיף לי. אני חוזרת כל יום מאוחר ועייפה. ביקשתי לעבור למשמרות [לא קידום, אבל גם טוב..] אבל לא נראה שזה יקרה. בנתיים המפקדת שלי פשוט לא הגיבה לי על הבקשה הזאת. אבל אופטימיים, כן? עוד מובן, ביתי משו. גם רע. אבל זה רגיל. נו, סתם מדכא. אני כל הזמן שומעת פיונה, הרבה פחות אלאניס..וקצת עצוב לי. כי אני אוהבת אלאניס..היא פשוט לא מתאימה כ"כ לשלב הזה בחיי. לפעמים אני שומעת כזה להוצאת עצבים. אבל אני בעיקר שומעת פיונה, כי עצוב וזה מתאים. אני רוצההההההההההה לעשות מלא דברים..ואני רוצה שדברים יקרו. וזהו, זה נגמר ברצון שלי. מבחינה חברתית, ממש מוזר עם צבא וזה. כי חברות של צבא, זה לא חברות אמיתיות, חברות של הבית- מצאו חברות של צבא. ואז נשאר כזה ריק, בלי חברות.
זאת תחושה חדשה. והייייייייייייייי, אני לגמרי שופכת את הלב שלי כאן, ואני לא נוהגת לעשות זאת. אז אני אשתוק. כי יודעים שאני כותבת פה.
וסיפרתי לאבא שלי למה מה שאני עושה בצבא, חשוב. והוא נורא נבהל, והוא לא ידע שמודיעין בכלל עושים את זה.
אז קצת דיברתי יותר מדי, אבל לפחות הוא מבין למה אני מתה כל יום.
ולמה אני עושה לילות, למה הם צועקים עלי מלחץ ודברים כאלה. :X זהו? זהו. חלקתי יותר מדי. סיוון, תעשי מסנג'ר?

Jagged chaos

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo24.gif../images/Emo99.gif

איילת, את תותחית רצחחחחחח....

Rוית

New member
איילת,

מכירה את ההרגשה הזאת שהכל מסביב פשוט רע, איכשהו זה מסתדר גם עם הצבא כי היי, זה צבא, זה רע! אבל מנסיוני הדל גיליתי שהכל בחיים זה תקופות. ולא, לא פעם טוב פעם רע, יכול מאוד להיות הרבה רע.. אבל הנקודה היא שתקופה כשמה היא, ולכן היא תעבור.. מקווה בשבילך שהתקופה תעבור כמה שיותר מהר! ובנתיים קבלי
מחזק!!!

Jagged chaos

New member
../images/Emo99.gifרוית, will u marry me?

"אבל מנסיוני הדל גיליתי שהכל בחיים זה תקופות. ולא, לא פעם טוב פעם רע, יכול מאוד להיות הרבה רע.. אבל הנקודה היא שתקופה כשמה היא, ולכן היא תעבור" צריך לעשות עלייך פורום |סוגד|
(מלא אהבה, בלי התחנפות)

Rוית

New member
או רק עכשיו ראיתי את ההודעה הזאת

קטונתי.. כזה חמוד אתה !

AlanisJunkie

New member
אוי, הימים של הצבא..:)

אני כל כך מזדהה עם הדברים שרשמת וזה כמו לחטוף פלאשבק לימים ההם (שלשמחתי חלפו). אבל זה עובר! (תמיד אומרים את זה בהקשר של צבא
)

AliceW

New member
סיוון לא עושה מסנג'ר../images/Emo46.gif

לפחות לא מצליחה ממש לעשות אחד כזה

טלטואשי

New member
ומה אם אני

לא תלמידה, לא חיילת, מובטלת ולא אמא? השנה או שנה הבאה אתחיל את השירות הלאומי. אם שנה הבאה-אני אעבוד השנה. עוברת עליי תקופה לא מאושרת במיוחד, וכבר לא מתחשק לי לברוח לאלאניס כמו שהייתי נוהגת בעבר. שבוע הבא מקווה להתחיל ללמוד נהיגה. בהצלחה בלימודים

טלטואשי

New member
../images/Emo32.gif

אם למישהו מכם יש את האלבום a day at the races של קווין, שיעמיד אותו מול JLP (אני מדברת על הדיסק עצמו). היום עשיתי את זה, ותהיתי אם העיצוב של הדיסק של אלאניס הוא בהשראת קווין.
למרות שזה יכול להיות סתם צירוף מקרים של דיסק שחור.

Jagged chaos

New member
אין קשר.

גם הדיסק עצמו השחור של When the pawn דומה לשל Jagged little pill.. שלא לדבר כמה שהעטיפה האדומה ומילים שקופות ברקע של when the pawn יכולות להזכיר את העטיפה של האנפלאגד של אלאניס... קיצור, אין העתקה...זה סתם לא מיוחד...

adida12

New member
אממ..

ספרו - מה עובר כרגע בחייכם?אממ... הכל נחמד לי בינתיים תלמידים - איך התחילה שנת הלימודים? התחיל טוב יותר משחשבתי.. כיתה חדשה.. וכמה ילדות ממש נחמדות...

O r a c l e

New member
חיילים - כמה עוד נשאר לשחרור?

3 שנים והפז"ם דופק.... זהו, היום סיימתי טירונות- 4 שבועות שאני בהחלט יכול להגיד שהם היו חוויה (גם לטובה וגם קצת פחות). אני חייב להגיד שהתגעגעתי ואני ממש שמח להתחיל את הסדיר כי האמת, נמאס לי מההצגות של הטירונות ומכל השטויות שהולכות שם- שבסה"כ המפקדים הישירים נמצאים שבועיים יותר ממני בצבא, הסמלים שבועיים וחצי והקצינים זמן שיא של אולי שנתיים.... חוץ מזה שמי לא היה בוחר תזמ"צ על פני מחנה 80? יש לי מלא חוויות טירונות ג'ובניקים שאני לא אשעמם אותכם פה במגילות כמובן... אני אתמצת- היו יומיים מרוכזים של שמירות, בעמדה פגשנו עכבר וקראנו לו מיטל. אחלה של עכבר. הייתי גם בזיקים ביום מטווחים- היה זוועה כי הייתי חולה וקיבלתי גימלים (אז היה לי סופ"ש ארוך שבוע שעבר), וכך גם יצא שלא עשיתי את יום המטבחים המרוכז שהיה- לא נורא, יום המטבח בבאקו"ם היה מספיק- נקניקיות קפואות זה שולט!!! פגשתי כמה אנשים מדהימים שאני ממש מקווה לראות עוד בהמשך- אבל בואו נהיה ריאלים- במקרה הטוב נפגש פעמיים עוד... לפחות האנשים שאיתי בתזמורת הם אחלה. כל הלילה האחרון בטירונות הוקדש לאחת והיחידה- משחת השיניים... אנשים מצאו משחת שיניים במקומות שהשתיקה יפה להם עד כדי כך שהם היו חייבים להתקלח כי הכיור היה קטן מידי... הכי נחמד היה בטקס השבעה שבחרו את המופת הפלוגתי- איזה אנאלפבית שבקושי יודע לכתוב את השם שלו בלי שגיאות כתיב... מה לעשות- קורה. ומי אמר שהצבא חכם? בסוף גם יבשו אותנו בגדול עד שהקציני מיון הגיעו ומסרו לכל אחד את ה"צב הצבה" שלו- ובסוף כניראה שיש טעות ענקית ומלא אנשים שבכלל צריכים להגיע לבסיס ברמת אביב יגיעו לקריה- סתם כי אין סיבה למה לא... אני מניח שנחיה ונראה עוד מה יהיה בראשון. אני חייב לציין שבלי הנגן MP3 ובלי ג'אנקי עליו וכמובן עוד מלא שירים בעיקר של אלאניס לא הייתי שורד בטירונות אפילו דקה והדבר היחיד שהשאיר אותי ער בשמירות (ובערך חצי בסיס ששמע אותי) היה השירים של אלאניס שאני זוכר בע"פ (אגב- דרך מצויינת לא להירדם בשיעורים בכיתות זה פשוט לצייר ולכתוב במחברת מילים לשירים). גיליתי לראשונה כמו שצריך את are you still mad שפתאום קלטתי כמה הוא טוב וכמה חבל שהוא לא יצא כסינגל. על הדרך התאהבתי מחדש (כאילו שהפסקתי) ב-pollyana flower וב-would not come. לסיכום, מחלקה אחת, אתם מחלקה טובה, אפילו טובה מאוד, יש לכם 30 שניות, 30 שניות למה? להתארגן לשינה טובה בלילה ולהתרגל לזה שעכשיו 3 שנים לובשים ירוק עם אביזרים אדומים (פרסומת לדלק מעכשיו). שמח לחזור (כמו שצריך...) ליאור

AlanisJunkie

New member
חחח:) וואו, שוב פעם נהיה פה גל צבאי

וזה אחלה, באמת. :) טוב לדעת שאנשים גדלים עם הפורום ואף מתגייסים לצבא וממשיכים לשמור פה על קשר עם כולם. החוויות שלי מהטירונות בצבא היו אחלה, באמת, אבל לא הייתי עובר את הטירונות ג'ובניקים הזו שוב פעם לעולם. הגשם והרוח שהעיפו לנו את האוהל ב3 לפנות בוקר... ועוד ועוד זכרונות לא נעימים, ממש לא גורמים לי לרצות את זה שוב.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo6.gif

גם אני כתבתי מילים של שירים שלה גם בשיעורים בבציפר וגם בטירונות..
ובקורס!
אממ...ועכשיו שאני לא שומרת לבד [כמו שיצא לי בטירונות..] אני מזמרת בשמירות..
נו מה כבר יש לעשות?
אני מאוד נהנתי בטירונות שלי, אבל זה היה שכונה!
ושנאתי מטווחים [ויש לי שוב, יום שני!! הצילו!!
] האביזרים האדומים שלכם משעשעים אותי!
תודיע כשאתם באים להופיע בקריה!
היי מדברים על החלפת רח"ט לחטיבה שלי, אז אם כן..אתם תהיו שם! ואז נפגוש אותך..
בהצלחה בשירות!

O r a c l e

New member
מבטיח להודיע!

וגם אני שנאתי מטווחים- אבל בעיקר בגלל שזה היה בימים ארוכים וחמים... את הירי עצמו לא שנאתי אבל גם לא קיבלתי את פרץ האנדרנלין שאחרים קיבלו. לא מתחבר לזה יותר מידי.. עוד משהו שצריך לעשות טוב ולגמור עם זה. מקווה שלא אצטרך לעשות את זה שוב כי תכלס זה לא ממש בילוי מבחינתי כמו שזה היה חובה.

Rוית

New member
לא תהייה לך ברירה לעשות את זה שוב

כי יש חוק שכל חייל צריך פעם בחצי שנה לעשות מטווח. אבל אם תהייה שייך לקריה אז תעשה מטווח בלייזר חוץ משפעם בשנה תעשה חי.. אם אני זוכרת נכון. בגדול אבל יש חוק שחייבים לעשות כל כמה זמן ב-כ-ל מקרה, לא באתי בשביל לעודד
מזל טוב על סיום הטירונות, ועל הגילוי מחדש של אלאניס
מסכימה עם יוסי, זה מגניב לראות אנשים שמגיעים לפה ועוברים בפורום המון חוויות ושלבים בחיים ו(בתקווה)עדין נשארים פה.. בהצלחה בהמשך!!! מקווה שתתאקלם מהר לסדיר

o0Invisible0o

New member
../images/Emo45.gifבקשר למטווחים.

אבל תמיד יש מקרים יוצאי דופן. בואי נגיד שמי שמשרת במשרד הבטחון, לא בקריה..ממש לא עושה מטווחים.
וגם חברה שלי..שהיא סמב"צית ליד רמאללה..לא עושה מטווחים..
יש כל מיני מקרים שכאלה..

למעלה