אז מה אין בסין?

mingbai

New member
אז מה אין בסין?

אם אני מתכננת לנסוע לתקופה ארוכה, איזה דברים כדאי לי להביא איתי שלא אוכל למצוא שם? (חוץ מטחינה, חומוס, פטרוזיליה וכו'?) לא רק בקטע של אוכל, אלא יותר בקטע של דברים שקשה להסתדר בלעדיהם? (דאודורנט טוב למשל..)

yaelisam

New member
ענית על השאלה שלך בעצמך

דאודורנט טוב- זה משהו שחובה לקחת. חוצמיזה, קשה לי לחשוב על משהו מסויים, כי תכלס, אם תחפשי טוב - תמצאי הכל. השאלה היא גם לאן מועדות פניך? טיול? או שאת מתכוונת להשאר במקום אחד הרבה זמן? כי בערים כמו שנחאי למשל, ניתן באמת למצוא כמעט הכל. אני אהבתי לקחת איתי דברי קוסמטיקה מהארץ, בעיקר כי בסין יש בכל הקרמים כל מיני חומרים להבהרת העור, מה שממש לא מתאים לי...

guanyin

New member
ספרים רבותי, ספרים

ומוזיקה טובה. ועצה נשית קטנה - כשגרתי שם היו רק טמפונים של OB, אם את משתמשת במשהו אחר, תביאי מהבית. מוצרים להבהרת העור הם נמצאה לפנים, רק חבל שהם לא עובדים!

yaelisam

New member
תגידי לי גיברת

את צריכה מוצרים שמבהירים את הפנים??? את???????????? ועכשיו לעניין, ספרים הם מצרך יקר מפז, וספרים נוסעים איתי מסביב לעולם כבר שנים. אבל- אם נוסעים לטייל, מומלץ לא לקחת יותר משני ספרים (ענייני משקל), ועדיף כאלו שאפשר להחליף עם אחרים. אם נוסעים לגור- כבר יותר עדיף לבקש מאבאמא שישלחו בדואר ספרים, זה זול יותר מאובר ווייט בחברות התעופה..... ומוזיקה- מה שאין על האיי-פוד, אפשר לקנות בחנויות של הצרובים. היו פעמים שמצאתי ברחוב דיסקים של אמנים מגניבים שבחנויות רגילות בארץ אי אפשר למצוא.

guanyin

New member
מוזיקה איכותית - היתרון של שאנגחי...

ואין על המראה הגותי!
איך היה בסקי? גם בגרמניה מגיעים לגלוש עם סנדלי עקב?

yaelisam

New member
עשינו סקי באוסטריה כמובן

ושם אף אחת לא הולכת בנעלי עקב
הן גבוהות באופן טבעי!

mingbai

New member
נוסעת לזמן לא מבוטל...

לפחות לסמסטר או שניים (מינימום), מתחילה בקונמינג ואז אולי אעבור.. אה, וסליחה על הנושא אבל חשבתי שסיניות לא משתמשות בכלל בטמפונים (ולא מורידות שערות
) אבל אולי זה רק קטע של גוויז'ו???

dod_basim

New member
חנות מפעל מקורית? יש חייה כזאת?

בטח בקנטון, באיזה חור ללא שם.

Pink Roses

New member
מה שבטוח,

זה שגם אם אני אקנה את המוצרים בחנות בקניון זה יהיה יותר זול מאשר בארץ

GnomeBubble

New member
מישהו ראה בכלל North Face בסין?

אני ראיתי רק מוצרים מתוצרת מקומי בכל ה"חנויות תרמילאים" שהיו שם. ממה שאני זוכר המחירים היו יותר זולים מהארץ, אבל לא זולים עד כדי כך, והציוד היה כולו של no-name brands (לפחות בשביל מערביים כמונו
) אז לא ממש רצתי לקנות... שמעתי שבנפאל יש מוצרים זולים של נורת'פייס, אבל נראה שהרוב זיופים. אני קניתי כפפות כאלה מזוייפות (ולא כל-כך רעות) בהודו.

dod_basim

New member
אני מכיר שתרמלאים סינים שהם בוטחים יותר

במותגים מקומיים סיניים (没有名字) להבדיל ממותגי north face שקשה לדעת מתי הם מזוייפים ומתי לא. בכל אופן שמעתי הרבה מטיילים שהגיעו וקנו מעיל north fake ב150 קוואי והוא היה מוצלח מאד. בכל אופן אם משהו מוצא מפעל עם זיכיון ממותג מערבי נא לפנות אליי במסרים

yaelisam

New member
בתקופה שהייתי סטודנטית בשנחאי

(לעומת התקופה בה עבדתי שם בשביל חברה זרה) לא יכולתי להרשות לעצמי כלום בקניונים. תתפלאי, אבל בקניון בסין סביר להניח שהמחירים יהיו כמו בארץ, אם לא יותר. בשווקים, זה כבר סיפור אחר, אבל שם כמו שכולם אמרו, את לא יודעת אם זה North face או North fake

אMור

New member
גם בחנויות הכי יוקרתיות בקניונים

מוכרים לעתים מוצרים מזויפים, כמובן - ברמות גימור גבוהות מאוד. מי שחשוב לו לקנות מוצרים מקוריים, שלא יקנה בסין, לא בקניון ולא בשוק...

למעלה