אז מהי האמת?

CHIKOLULU

New member
אז מהי האמת?

חזרתי! אחרי שלושה ימים ללא מחשב. אני קורא את ההודעות ,ושומע מבין השורות מעין אוירת נכאים כזו ,ששוררת אצל כל אדם שנמצא מחוץ לזוגיות. אז רציתי לשאול ,האם בסיכום הכללי ,התחושה שלילית? יש כאלו שבדיוק יצאו ממערכת יחסים ,וכאלו שעוד לא התמזל מזלם לפגוש את "החצי השני". האם המצב עד כדי כך נורא? "לא טוב היות האדם לבדו"? מסכים לגמרי. אבל ,האם עדיף להיות בתוך זוגיות קלוקלת ,או לנסות לצאת "עם כל דבר שזז" רק בשביל לא להיות לבד? לא נראה לי... תתעודדו אנשים!! (ואני עמכם) אשמח לתגובות אמיתיות שלכם/ן...

התגובה שלי היא

אומנם לא טוב להיות האדם לבדו אבל בהחלט לא טוב לזצאת עם כל מה שזז... ועל זה אני אומרת שאסור לפחד להיות לבד ואם ישנו הפחד אז עדיף יותר לפחד להיות עם האנשים הלא נכונים ולהתחרט על זה. בוקר טוב!

Barvazoom

New member
אוווווו.........

* לא לצאת עם כל מה שזז אלא אם יש לזה מטרה להגיע לספר השיאים של גינס בטמטום... * לא חושבת שצריך לתלות את האושר בבן/ת הזוג. * מעדיפה להיות לבד מאשר להיות בזוגיות שבסופו של דבר תגמור לי את הכוחות ותשאיר אותי עצובה. * להיות לבד זה לא להיות בודד (כבר אמרתי את זה נראה לי פה פעם..) לכן לא רואה את זה שאין לי בן זוג כמשהו רע. ברור שאני רוצה, מי לא רוצה? אבל כשזה יקרה אז יהיה בכיף ביחד עם כל מה שקורה בחיים שלי. :)

העכביש2

New member
תחושה שלילית מלהיות לבד?

ממש לא! האדם לא נולד עם בן זוג מחובר לו לתחת (סליחה על הבוטות כן?) לפעמים יש זוגיות ולפעמים אין! לא צריך להכנס למרה שחורה! השבוע שמעתי שסנדרה בולוק התחתנה בגיל 41! אז מה? היא מתה מזה? לא! החיים ממשיכים, חשוב להרגיש ולעבוד על להרגיש טוב מבפנים ולא לחפש דברים חיצוניים שיגרמו לנו סיפוק, כי זה שברירי וחולף.... ככה אני חושב!

CHIKOLULU

New member
מה קורה בנ'אדם??

אהבתי את המטאפורה האפיזודית לגבי התחת.

lucidpro

New member
לירן אני כל כך לא מסכים איתך ידידי

אתה יודע שאני אוהב אותך, אבל אתה פשוט טועה. כרגע אני לבד, וזה מרגיש חרא. מה לעשות, עובדה. אז נכון שיהיה בסדר, ולא מתפשרים על כל אחת אבל ביננו, ככה בלי שאף אחד יישמע, אם ייצא לך לפגוש מישהי עם לב טוב, ואתה מכיר ואתי, לא מעניין אותי המראה, יצאתי עם פצצות ומכוערת ואתה יודע שזה לא משנה.. אז אם ייצא לך לפגוש מישהי עם לב טוף, תפרגן לחבר?:)

העכביש2

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אביבוש
שמע חבוב. מה זה משנה מה נאמר ומה נגיד. החיים הם ככה! האדם הוא יצור חברתי ורוצה קשרים במיוחד רומנטיים, אבל מה לעשות שהוא למעשה לבד!!! ואפילו יותר מזה: כמה פעמים אנחנו מכירים אנשים שנמצאים בתוך קשר זוגי אבל מרגישים חרא, ולמעשה-- מרגישים לבד וכל מקרה! אני לא אומר שאני לא רוצה או משהו, אבל ההרגשה הזאת שהוטבעה בחברה לפיה קשר זה הכל וכולם רודפים אחרי זה (גם אני במידה מסויימת) -- היא לפי דעתי רעה חולה שבגללה אנשים מרגישים בדאון הרבה מאוד זמן... ואם תהיי לי מישהי להכיר לך אז בשמחה ג'רקי

gilad269

New member
ברוך השב

מי שעוד לא פגש את החצי השני-קצת סבלנות ובסופו של דבר הוא יפגוש אותו נכון,זה לא טוב להיות לבד,אבל בתוך זוגיות קלוקולת מאוד לא רצוי להיות. גם לא צריך לנסות עם כל דבר שזז.לא צריך להתייאש סבלנות ואמונה יעזרו לך

extream

New member
ואני אומר לא ללכת לקיצוניות

הרבה פעמים אחרי מעאכת יחסים משמעותית נוצר מצב של בדידיות וזה עלול להכניס לדיכאון ותחושה שפתאום לא יודעים איך למצא בן זוג. אז לדעתי, צריך להשאר בעניינים לצאת קצת, לפגוש אנשים חדשים ולהשתדל להשאר בחברה תומכת. לא לתת לחיים לעבור ליד

ברגע שנמצאים לבד

אפשר ללמוד המון על עצמך ולהקדיש המון תשומת לב לדברים שבכלל לא שמים לב אליהם. זה הופך אנשים לדעתי ליותר רגישים ומודעים לעצמם. אבל אחרי שהבדידות הופכת להיות משהו קבוע, הבטחון לגבי מציאת בן זוג מתחיל להתערער ומתחילים להתרגל למציאות הזאת, של הלבד, כי יש בה גם משהו טוב. זה רק יותר מקשה. גם לדעתי צריך כל הזמן לפגוש אנשים חדשים, אבל גם לא להישאר עם מישהו שלא מוצא חן בעיניך בשביל להמנע מהבדידות

משיייי

New member
אני ואני ואני ואני

אני מעדיפה להיות עם עצמי ולא עם מישהו שרע לי איתו בדיו הסברתי את זה לחברה היום שמבואסת מהקשר שלה מאוד עשינו בעל פה את טבלת היתרונות והחסרונות והיא הגיעה לחשוב על דברים שלבד לא יותר מידי חשבה עליהם היתה צריכה את הפוש ממני וכששומעים את זה מהצד זה בכלל ניראה נורא אפילו היא אמרה שאם חברה שלה היתה יוצאת עם הבחור היא היתה אומרת לה שהיא חייבת לעזוב אותו אז כמה שאני לא מסוגלת להגיד לה שהיא חייבת בגלל שכמו שאני לא אוהבת שאומרים לי-היא ביקשה עזרה ונתתי מכל הלב והגענו לדברים שתהיה בריאה איך היא מחזיקה חצי שנה מפחיד
בחיים אני לא אצא עם כל מה שזז למה ככה כי זה לא אני ושוב אני מעדיפה להיות לבד אני מאמינה שהמכסה שלי יגיע בזמן הנכון ואני לא מחפשת אותו בנרות אני נהנת כרגע מהזמן לעצמי

למעלה