כRובי
New member
אז מהיה לנו שם?
אז מה היה לנו שם ? זוג שומרים בכניסה, הנותנים רק לרוכבים עם אופנוע מדגם מסוים להכנס ומפנים קהל לכניסה נפרדת. תשלום אצל בחורה נאה בעבור רכיבה חד פעמית או למנוי חודשי (אני לקחתי מנוי חודשי
) פיטס מוצל. תקליטן. עמדה לממכר שתייה קרה. אחד חובש מלווה ומטפה לכיבוי אש, שיהיה. מעל 20 רוכבים. מסלול מסומן וממוגן באורך 650 מטר בעל 3 פניות אספלט שמאליות ו-2 פניות אספלט ימניות. 2 קפיצות מעל גבי אספלט. 2 רמפות עפר (ופנייה שמאלית על גבי העפר). לפחות 30 מעלות מ-ח-ו-ץ לחליפת העור המלאה (אני לא התפלא אם בפנים היה מעל 45-50 מעלות
) 1 מרוץ "בשביל הכיף" (ללא ניקוד בסופו) שהוזנק עם 14 רוכבים בלבד (אבל נעצר אחרי 5 הקפות בערך בשל תאונה מצערת של אחד הרוכבים...
) לפחות 4 צלמים הורשו להכנס אבל בינתיים הם הציגו פחות מ-10 תמונות מאתמול...
מסלול מרוצים ארצישראלי - מוזר בשביל חווייה ראשונית אבל - אני מאמין שנתרגל בהמשך
שפיצרינג - מסלול הסופרמוטו הישראלי הראשון והראשון לארח מרוצי אספלט לאופנועים עם יותר מ-50 סמ"ק. אז? מה דעתכם? איך היה? ניתן לקיים מרוץ במסגרת הליגה מבלי לאסוף גופות בסוף הרכיבה מצידי המסלול? המסלול בטוח? מה דורש שיפור? (בגדר האפשר כמובן) מה ח-י-י-ב-י-ם לעשות או לשנות לפני המפגש הבא ?(ועזבו את המרוץ בינתיים)
אז מה היה לנו שם ? זוג שומרים בכניסה, הנותנים רק לרוכבים עם אופנוע מדגם מסוים להכנס ומפנים קהל לכניסה נפרדת. תשלום אצל בחורה נאה בעבור רכיבה חד פעמית או למנוי חודשי (אני לקחתי מנוי חודשי