אז מהיה לנו שם?

כRובי

New member
אז מהיה לנו שם?

אז מה היה לנו שם ? זוג שומרים בכניסה, הנותנים רק לרוכבים עם אופנוע מדגם מסוים להכנס ומפנים קהל לכניסה נפרדת. תשלום אצל בחורה נאה בעבור רכיבה חד פעמית או למנוי חודשי (אני לקחתי מנוי חודשי
) פיטס מוצל. תקליטן. עמדה לממכר שתייה קרה. אחד חובש מלווה ומטפה לכיבוי אש, שיהיה. מעל 20 רוכבים. מסלול מסומן וממוגן באורך 650 מטר בעל 3 פניות אספלט שמאליות ו-2 פניות אספלט ימניות. 2 קפיצות מעל גבי אספלט. 2 רמפות עפר (ופנייה שמאלית על גבי העפר). לפחות 30 מעלות מ-ח-ו-ץ לחליפת העור המלאה (אני לא התפלא אם בפנים היה מעל 45-50 מעלות
) 1 מרוץ "בשביל הכיף" (ללא ניקוד בסופו) שהוזנק עם 14 רוכבים בלבד (אבל נעצר אחרי 5 הקפות בערך בשל תאונה מצערת של אחד הרוכבים...
) לפחות 4 צלמים הורשו להכנס אבל בינתיים הם הציגו פחות מ-10 תמונות מאתמול...
מסלול מרוצים ארצישראלי - מוזר בשביל חווייה ראשונית אבל - אני מאמין שנתרגל בהמשך
שפיצרינג - מסלול הסופרמוטו הישראלי הראשון והראשון לארח מרוצי אספלט לאופנועים עם יותר מ-50 סמ"ק. אז? מה דעתכם? איך היה? ניתן לקיים מרוץ במסגרת הליגה מבלי לאסוף גופות בסוף הרכיבה מצידי המסלול? המסלול בטוח? מה דורש שיפור? (בגדר האפשר כמובן) מה ח-י-י-ב-י-ם לעשות או לשנות לפני המפגש הבא ?(ועזבו את המרוץ בינתיים)

fungas

New member
קח עט, ותתחיל לרשום.

1) מאוורר תעשייתי לכיוון הפיטס. 2) ביטול הקפיצה מעל ההמדרכה אחרי הישורת ("זינוק הדיוק"...) 3) בכלל, האטה נוספת של השיקיין ההוא תפתור את הבעיה. 4) מיגון העמודים לאורך הקיר (אחרי השמאלית ליד הוויטרינות, איפה שהיינו חונים פעם) 5) החדרה למוח האגוז של רוכבי הסופרמוטו שרכיבה על מסלול דורשת תכנון מהרוכב. לא רק פול גז. יש גם אילוצים. רוכב שלא מוכן לקבל את העובדה הזו מוזמן לעבור לענף מרוצי הדראג. 6) נקודה נוספת להשרשה ברוכבים: טו פיניש פירסט, יו פירסט האב טו פיניש! זה שמזניקים אתכם למרוץ, לא אומר שהדם בעיניים יגרום לכם לא לראות כלום ממטר. תשתמשו בראש (אייל, הכוונה לא הייתה אליך. ואין בסעיף זה משום הטפת מוסר לרוכבים. בכלל לא) 6) חשוב לא להכנס לשבלונה. יש במקום כמה וכמה אופציות לתוואי מסלול. כדאי לבחון את כולן ולהחליף ביניהן מדי פעם. כולל הפיכת כיוון. 7) זה (!) מסלול סופרמוטו!!! צריך להתחיל לשדרג את סגנון הרכיבה ואת הכושר הגופני (מופנה, בעיקר, אליי). 8) זה המקום היחידי כרגע. הפוטנציאל אדיר. לא להתייאש. מרוץ, לדעתי, הוא בהחלט בר ביצוע, גם עם 12 רוכבים (הזנקה בשלוש או ארבע שורות). בטח ובטח אם התנאים שציינתי למעלה יקויימו. 9) סעיף שנועד להוביל אותנו אל הסעיף הבא... 10) שהוא סעיף עם מספר עגול ויפה. FUNGAS מרוצה מאוד. לא הכי מהיר, אבל כנראה הכי נהנה.

כRובי

New member
לגבי סעיף 7 - חייב להעיר...

זה עדיין לא מסלול סופרמוטו - זהו בוודאי התוואי זה בהחלט הכיוון אבל שים לב לנקודה מאוד חשובה: אין אף פנייה של יותר מהילוך שני (אף פנייה! במקרה הכי טוב והכי מהיר עושים אותן על 40-50 קמ"ש) ובכלל, המקום היחידי שאתה עובר להילוך שלישי הוא לקראת סוף הישורת. אין אפילו פנייה אחת שהיא לא היירפין הדוק. איזה מסלול סופרמוטו "אורגינלי" הוא כזה טכני? באיזה מסלול סופרמוטו - יש עדיפות כל כך גדולה (ודגש עצבני במיוחד על "גדולה") לאופנועי 2 פעימות קלילים או לאופנועים מרובעי פעימות בעלי משקל נמוך במיוחד? (כמו המאה וקצת קילו של ה-YZ או ה-525) ואגב, שדרוג סגנון הרכיבה והכושר מבורך ומקובל אבל משום מה, יש לי הרגשה שמסלול פחות טכני (קרי: מסלול סופרמוטו) יהיה הרבה פחות מעייף. תראה את המסלול באשדוד - אומנם חסר עפר לחלוטין אבל מהיר (מאוד, בחלק מסוים שלו) ועדיין מעניין מאוד והרבה פחות מעייף (במרוץ הקודם השתתפתי בשלושה מקצים, נפלתי שלוש פעמים והמשכתי לרכב גם אחרי שכולם הלכו הביתה)

fungas

New member
צודק

לא בעניין העייפות (טאפ שיט, לשניינו), אבל בעניין הטכניות. צריך לנסות לנצל לעניין הזה את מגרש האספלט הקרוב לקטע השטח. גם אז עדיין לא יהיה לנו סוויפר, אבל זה מה יש (צרות של עשירים). לגבי אשדוד, כל הפניות בשני למעט החיצונית, אבל כן - הן ארוכות יותר. FUNGAS

45degrees

New member
באשדוד אחד הדברים הכי כיפים

שיש זה כמות הזמן על הצד - ממש LEAN TIME איכותי.

yovall

New member
הצילום../images/Emo54.gif

אנשי הצילום שמגיעים למקום עוש/ים זאת כדי לקדם את הספורט המוטורי ובפרט את הסופר מוטו. קודם כל צריך להגיד תודה על הכניסה החופשית וההבנה לגבי טיול על המסלול. יש מאגר של מאות תמונות אשר לא ניתן לשלוח אותם לפורום בגלל הכמות וכן כיווץ התמונות דבר שפוגע בהם. בכל אופן מי שמעוניין בתמונות נוספות רק שיבקש במסר הפרטי. בכל אופן המקום משתפר משבוע לשבוע וממש כייף לצלם ולראות את הרוכבים שמתחילים להתרגל לאנשים המוזרים שעומדים עם מכשירים מסגסוגת מגנזיום ומנסים לתפוס אותם בתנוחות מענינות. וסתם לעניין ציוד הצילום: ניר בבקשהההההההההה (חחח) תן לאנשי הצילום להכניס את האופנועים שלהם. יש לנו לפעמים ציוד יקר וברגעי השוטטות אין אנו יכולים להסתכל על האופנוע או הציוד .... ביי היה כייף ארי(עיני חתול)

fungas

New member
בעניין הכנסת הציוד

יטופל. שלא כמו שהוא רוכב, בתור בנאדם שפיצר הוא דווקא הגיוני. אני אדבר איתו. FUNGAS

אורי-

New member
צילום . . . . .

אני מצלם במצלמה חובבנית לחלוטין (ואפילו לא נכנסתי פנימה). בנוסף , חבל להציף את הפורום בסתם תמונות (או בתמונות שנראות די דומות) מה גם שיש תמיד צלמים יותר טובים ממני. אבל בגלל שכרובי שאל , אני מקדיש לו 2 תמונות.

כRובי

New member
נו...לפחות זה ../images/Emo6.gif

אולי CBRRRRRR יציל את המצב עם תמונות שלי (
) מקטע העפר...

CBRRRRRR

New member
קח מאמי...

כמו שאמרתי - אני קצת עסוק אז יקח עוד קצת זמן בשביל שאר התמונות.

CBRRRRRR

New member
ומה דעתכם על זה?

"לעשות פאנגוסון"? ז-ה פאנגוסון! מה דעתכם על האפקט השחור-לבן?

Little Max

New member
שחריקו, כפרה

תביא את התמונה במצב א-ו-ר-י-ג-י-נ-ל. בלי כל החארטה בארטה מסביב. אז היא תזכה לקבל אצלי
. הפטריה מקבלת
עצבני כבר עכשיו. Little Max

CBRRRRRR

New member
זה לא אותה תמונה אבל בסדר

תקבל אותה. אפילו באורגינל. אחורי זה.

כRובי

New member
אה פאנגס...עוד דבר - מאיפה

באת עם סעיפי 5 ו-6? מי עשה זאת ? או לפחות, מה הוא עשה שגרם לך לכתוב זאת? אני לא זוכר מישהו שרכב עם דם בעיניים אתמול....

fungas

New member
גם כתבתי

שאין מדובר בהטפת מוסר. אף אחד לא אמר שמישהו השתולל. אלה היו נקודות למחשבה לגבי מי שמרגיש קצת "מאויים" מהמסלול ודורש תנאים סטריליים . הכוונה כאן היא לומר שZה לא נחשונים מבחינת מרווחי ביטחון, אבל גם רוחב המסלול הוא לא פחות משלוש מטר בכל מצב (תמדוד). אז יש אילוצים, ויש בלימות, ויש שבירות כיוון, ויש נקודות בעייתיות. אבל זה חלק מהקטע ברכיבה במסלול תחום' וזה חלק מהספורט. אל תנסה לגרום לי להישמע כועס, יא כרוב. כל מה שרציתי לעשות זה לפתוח את הראש של הרוכבים ולהגיד שיש מסלולים, כמו מטלון, שאתV הבפול גז בין צמיג לצמיג. ויש מסלולים, כמו ירקונים, שדורשים האטה מחשבה וטכניקה גם בקטע שנראה ישר (ע"ע יציאה מההיירפין החדש וישר דרך הרמפות הקטנות לימנית). זה הכל. וזה יותר "מסלול" ו"מרוץ" ממה שעשינו עד היום. מעכשיו יש אלמנטים, לגיטימיים לחלוטין, של טקטיקה וטכניקה - שעד היום לא היה עליהם דגש. סעיפים 5 ו-6 אומרים "תחשבו על זה". FUNGAS

הרושמת

New member
אפרופו טכניקה ומחשבה

זו הייתה הפעם הראשונה שתפסתי את עצמי מתכננת קווי פניה במחשבה תחילה. הרמפות האלה והפניה הארוכה בשטח עשו לי ביצספר לא רע בכללללללל סה"כ
ו
אחד גדול

למעלה