אז מההה?!?!

Ben Dor

New member
אז מההה?!?!

מי צם? מי שצם איך עבר הצום? מה עישתם? על מה פינטזתם? כמה שעות ישנתם? ספרו חוויות =]

היה צום קליל יחסית =)

צמת??

soul on fire

New member
אז ככה?

מי צם? לא אני... מי שצם איך עבר הצום? קליל ביותר... מה עישתם? יצאתי בעירי הקטנה עשנתי נרגילה ושתיתי שוט וודקה... =] על מה פינטזתם? על לישון.. כמה שעות ישנתם? בסה"כ? משישי בצההרים ישנתי 11 שעות עד עכשיו.. ספרו חוויות =] בנוסף להכל בנאדם החליט שאני אמא שלו.. =\ וחוויה רעה - שיכורים בכיפור... קצת קשה לגרור הבייתה...

sutul

New member
מה זה "צום"???

מי צם? חבר טוב שלי
אני חושב שהוא לאט לאט חוזר לי בתשובה
מי שצם איך עבר הצום? היא כל כך קשה בין הארוחות לא לנשנש משהו..לצערי נישברתי מה עישתם?היו שני טורנירי מונפול מישפחתיים על מה פינטזתם? על ה' באייר בתל אביב... אבל לא הצלחתי להגיע אליו כדי להשלי עיר ולבנות בתים כמה שעות ישנתם?לא ספרתי ספרו חוויות =] בלילה אני והחבר הטוב הלכנו ברגל לבית ספר היסודי שנימצא בכלל במושב אחר וסתם העלנו זיכרונות.. איך הוא ישתנה וכל מיני כאלה

זכוכיות

New member
מי צם? לא אני

איך עבר? התענתי!!! בבית שומרים אז הייתי משועממת להחריד בלי האינטרנט או הטלפון שלי... ולא יכלתי להתנייד לשום מקום נורמלי. מה עשיתי? בערב כיפור הסתובבתי קצת באיזור עם חבר טוב, בכיפור עצמו השתעממתי להחריד... על מה פנטזתי? סוד
כמה שעות ישנתי? לא מעט, התעוררתי וישנתי לסירוגין במהלך כל היום...

sutul

New member
טוב אז כיפור הבא

את עושה אצליינו יש לי חדר פנוי אם לא תיריצי לחלוק איתי מיטה אחי מגיע עם המישפחה שלו.. לפעמים גם אחותי.. והחברים שלה עושים טורנירים של טאקי, מונפול, רמי קוב, שש בש.... ואוכלים המון ארוחות דשנות וטעימות קבענו?

soul on fire

New member
אני באה אליך שנה הבאה!!

כמה שני לא שיחקתי רמי קוב...{למי יש כוח לקוביות האלו.. אם יש קלפים..}

sutul

New member
ללללללללללללללללללללללללאאאאאאאאא

כל הכיף ברמי זה הקוביות אבל את תקבלי את המיטה שלי ואני אשן על הספה ... שלא יהיו לך רעיונות "לא טהורים"....

sutul

New member
את יודעת

יש עוד דברים שלא יפריעו לטיפול שאפשר (אבל אסור) לעשות

soul on fire

New member
אבל אסור?

דבר במילים פשוטות ודויקות אם אתה רוצה שאני אבין מהר.. בכל זאת אני רואה את ההודעות או מוקדם בבוקר או מאוחר מספיק כדי להתבאס שמחר קמים ב6..

למעלה