אז מהההה ?

אז מהההה ?

מה עשיתם אתמול ? אתמול היה סבבה ממש ! הכי סבבה בעולם.. כל דבר אצלי הוא הכי ... למרות שאינפקציה דיי גרועים .. בהתחלה התלבטתי אם ללכת לברבי שם חבר שלי מופיע .. או לאינפקציה באמנזיה .. אבל ההופעה של חבר שלי התבטלה .. אז הם הלכו גם לאמנזיה .. בהתחלה רצינו ממש לשחק כדורסל .. כי לא שיחקתי מלאאאא זמן .. והיה כל כך כיף .. שיחקנו בערך מ12 עד 2 בלילה .. ואז נסענו לאמנזיה ... וזה הזמן לספר לכם איזה חבר מטורף יש לי ... הוא הוציא רשיום לפני חודש וחצי .. ואסור לו עדיין לנהוג בלי מלווה .. אבל בכל זאת .. ההורים שלו לא היו בבית וזה .. אז הוא לקח את האוטו ... וצריך להגיע מהר .. כדי לא להפסיד את אינפקציה (אפשר לחשוב ..) אז נסענו בכביש דיי ארוך .. שהמהירות המותרת בו היא 50 קמ``ש .. אבל אף אחד לא נוסע שם על 50 .. כי זה דיי איטי .. בד``כ כולם נוסעים על 70 .. ושוטרים לא עושים כלום .. רגילים לזה ... אז שאלתי אותו ``תגיד .. לאיזה מהירות אתה מגיע פה בד``כ ?`` והוא ענה ``לא להרבה .. 70 בערך .. מה אתה עושה איתי תחרות ...`` אז עניתי לו ``פעם הגעתי ל80 ...`` והוא דיי סדיסט הבן אדם .. ואני יושב מאחורה לא חגור ... הבן אדם .. הגיע למהירות ..... 140 קמ``ש !!!!! בכביש שמותר 50 ........... אני לא מפרסם את השם כדי ששום דבר לא יגיע למשטרה .. אבל אני בהחלט יצאתי מהאוטו מתוח לגמרי ... אידיוט גמור ....אינ לא יודע מה קרה לו שם .. הוא התלהב לגמרי .. זרק על מכוניות סיגריות וברח ... :) נהג שודים .. אבל היה משעשע בהחלט .. הגענו לשם תוך 30 שניות בערך ... והיה סבבה ממש .. ואינקפציה עלובים למדי ...

למעלה