אז מהההה?

ashkeloni

New member
|מסיים לנקות|

היה גדול הערב ^_^ נהנתי
צריכים להיפגש ככה יותר

lily kane

New member
אמממ

השבוע לא עשיתי משהו חשוב... אבל ב28 יהיה לי מומלדת אני יהיה בת 19 ושנה וחיפשתי עדשות לאנימה קון כל מי שמכיר חנות עם מכירי עדשות סבירים אני יסוגד לו לא נורא שישי שבת הבא יהיה לי חיים^^=

Bakura

New member
../images/Emo96.gif החלטתי להפסיק להתעצל ולראות

סופסוף את הקרב של נארוטו וסאסקה. אני אמורה לראות את 134 עכשיו. ו. אה. נארוטו וסאסקה נראה הרבה יותר קאנוני מקודם פתאום. מראו. הקרב שלהם מדהים.

Hikaru

New member
חייכי כל עוד את יכולה.

Here come the filler episodes.
צפייה מהנה.

Bakura

New member
../images/Emo96.gif XDD רשע.

פילרים? מה פתאום. אני אתחיל ללמוד את פרק 125 בעל פה או משו
סתם, נו. לא יכול להיות ש_כל_ הפילרים _כאלה_ גרועים. ... הם כאלה גרועים?

Bakura

New member
../images/Emo96.gif XP

נו, טוב, לפחות יש משהו אחד מעודד- סאסקה נארוטו זה פאקינג קאנון!!!!!!!!!!!!! *O* הפרקים האלה היו כל כך מדהימים.
בהמשך ההודעה, לפרקים 135 ומעלה
אבל עכשיו סאקורה חזרה והיא מעצבנת -_______- כאילו, היא רק עומד תשם ולא עושה שומדבר. ... אגב, שמתם לב שכולם חזרו לבית החולים חוץ מלי? Oם איפה לי? איפה גאארה? מה קורה איתם?

Bakura

New member
../images/Emo96.gif אתה צוחק.

... ... *חיוך ערמומי* אתם מבינים איזה פוטנציאל יש לזה לפיק, כן? ... OMG. אהההההההההההההה >_< אני הולכת לכתוב משו.

dndboy

New member
../images/Emo103.gifכשהפרק רק יצא הצעתי שגארה

לקח את לי לסוף שבוע רומנטי בכפר החול או משהו כזה P=

יואוווו !!!!!!!!

אחד השבועות הכי טובים שהיו לי כבר איזה חודשיים... כל השבוע הייתי בחופש וסבבה כזאת .. הסתובבתי עם חברים בחצי מדינה... הסופשבוע היה פשוט מושלם (טוב כמעט) לחבר הכי טוב שלי היה יומולדת .. אז יצאנו לירושלים לחגוג.. שתינו בלי הפסקה (על חשבוני) קניתי לו בושם וחולצה חדשה נדירה של לי קופר...( איזה נדיב אני ).. הקיצר רקדנו השתוללנו היה סבבה... לחזור לאשקלון זה די מעייף.. אבל היום סוף סוף התאמנתי אחרי 4 ימים... היום בערב אני יוצא עם מישהי מושלמת ^___^... אז שיהיה לי בהצלחה!!! מקווה שגם לכם יש חיים יפים.. אוהב אותכם !!!

למעלה