אז מהההה?

dndboy

New member
../images/Emo103.gifאבל זה קצת מטריד >_>

למה הוא נותן לחבר שלו לצלם אותו ככה XDDDD

Bakura

New member
../images/Emo96.gif הראיתי את זה במסיבה

וכולם התפוצצו מצחוק XDD

A K I R A

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

זה ענק!!!!!!!! חח*100 איך הם שרים מכל הלב!!! XDD זה היה טוב!

Adi Chan

New member
ניאמ~

ביום ראשון הלכתי להוציא דרכון בגלל שאני יוצאת לפולין~~! בנוסף גם הלכתי לרופא עיניים כי אני חצי עיוורת וסוף סוף אמרו לי שאני צריכה משקפים כדי לראות מרחוק. קניתי גם נעלים חדשות, אבל זה היה בשבתXD. הייתי ממש חוף צריכה נעליים. מרוב אהבה לנעלים הקודמות שלי לא הסכמתי לקנות זוג נעלים חדשות עד שראיתי את הנעליים השחורות היפות שהיו במדף בחנות כלשהי בצפון
ביום שני לא היה שום כלום מעניין חוץ מזה שנדנדתי לאימא שתלך כבר לקנות לי משקפיים כי העיניים כואבות לי ממאמץ לראות מרחוקT_T...עדיין לא קניתי
. ביום שלישי, נראה לי, התחלתי ג'יי דרמה חדש וזה ממש ממש יפה*_* (בישים מציאותיים). ביום רביעי לקומונרית שלי היה יום הולדת 18... וביום חמישי אני ועדן הלכנו לעוד חבר בקן כדי להכין לה מסיבת הפתעה בנוסח אינדיאני
אמור להיות ממש מגניב. זה היה מתוכנן להיום אבל עקב זה שחצי מהאנשים בקן לא יכלו להגיע דחינו את זה. אין לי מושג למתי. והיום היה חרא של יוםT_T אני כל כך שונאת טריגונומטריה. אוף איתם. ועדן צילמה את כל מחברת תנ"ך שלי כי מישהו משועמם גנב לה את המחברת. הורים נודניקים אוכלים עכשיו>_< מצאו להם זמן. אאררגגג לא רעבה בשעות כאלה>_> השבוע

ashkeloni

New member
../images/Emo2.gif

עכשיו גם לעדי יש משקפיים
מזל טוב ^_^ למה דחית את זה כל כך הרבה?
והממ, הערב יהיה גדול ^_^

Adi Chan

New member
כן~~~~~

אני כבר שנתיים ניסיתי להרוס את העיניים שלי יותר כדי שההורים שלי יקלטו שאני לא רואה טוב>_> המשימה הושגה^_______________________^

Snake Bandage

New member
לי אין חיים, תודה.

אני עומדת להתמוטט מלחץ שבוע הבא. ביום ראשון יש לי מבחן בצרפתית ומבחן בעל-פה בתנ"ך, ביום שני אני צריכה להגיש עבודה באזרחות, ביום שלישי יש לי מבחן באומנות, ביום רביעי אני חייבת להגיש עבודה בספרות, וביום חמישי יש לי מבחן בספרות. יש לי הרגשה שמשהו פה ממש לא חוקי, אבל אין אפשרות לדחות אף מבחן בגלל חופש חנוכה והטיול השנתי בשבוע הבא. אם בכלל יהיה טיול שנתי, כי עד עכשיו רק עשרים ילדים מכל השכבה (10 כיתות) שילמו עליו ויש לנו עד יום ראשון לשלם. שישלמו ויעופו לי מהעיניים ויתנו לי חופש. לא, אני לא יוצאת. אני צריכה לנוח. וב-22 לדצמבר אני עושה תיאוריה ולא מתחשק לי ללכת אחר כך לביה"ס. השבוע דווקא היה שקט. היו לי שני מבחנים נורא קלים, וביום רביעי ציירתי בצבעי שמן, ואתמול הלכתי לסרט. כמובן שכל הכרטיסים להארי פוטר נגמרו שעות לפני שהגעתי, אז קניתי במקום כרטיס לחתונת הרפאים, למרות שזו הפעם השנייה שאני רואה את הסרט הזה ובפעם הראשונה לא ממש נהניתי. אבל הפעם כן נהניתי וזה היה נחמד. (=

Adi Chan

New member
כל כך הרבה מבחנים?

נראה לי באמת משהו לא בסדר. אצלנו מותר מבחן כל יומיים...כלומר 3 מבחנים בשבוע.

Snake Bandage

New member
גם אצלנו זה ככה

ובאמת לוח המבחנים נראה סביר בהתחלה. אבל אז הכל התחיל להצטבר ואף מורה לא מוכן לדחות את המבחן שלו. אז זה מבאס. טוב, נו. לפחות אחר כך יש (אני מקווה) טיול שנתי, ואז יש לכולם מבחן ענקי באנגלית שאני לא אעשה כי עשיתי כבר את הבגרות וקיבלתי 100. ואז חנוכה. 3=

A K I R A

New member
פרמטו לי חצי מחשב!! =[

אין לי עברית והמקלדת הזאת בתפוז ממש מציקה >.< וכל הדברים שהיו לי על המשחב נעלמו לאנשהו!!! =[[[[[[[[[ וחוץ מזה כל השבוע סבב סביב הלימודים, כרגיל. ועשיתי שטיפה אדומה/סגולה/כחולה! yay! D: וזהו :]

Galmon

New member
השבוע..... 3:

לא עשיתי שום דבר מעניין~ XD רק מבחן בתנ"ך שהיה מצחיק להתכונן אליו...... זה הלך ככה, *גל מרים גיטרה* "אוקי אסף, תתחיל להקריא את הפרקים~" *אסף מתחיל לקרוא בזמן שגל מנגן מנגינת רקע....* *אסף מגיע לרגע דרמתי בסיפור וכך גם גל במנגינה...* *אסף מסיים להקריא בדיוק כשגל נותן אקורד סיום.....* *גל ואסף נשפכים מצחוק על הרצפה~* מממממ.... זה לא ממש עזר ללמידה למבחן~ XD והיום, הייתי בעכו, ובמקום קייאקים זרקו אותי למפרשיות כי לא היה מקום! אז ניסיתי להיות יעיל.... וכל פעם שהיינו צריכים להסתובב אז לא עברתי צד בזמן ואחד מהתרנים נתקע לי בראש.... אבל היה כיף~ גם כשהייתי צריך לעבור מהמפרשית לסירת מנוע אז כזה הסירה לא ממש התקרבה מספיק, והם כזה אמרו "תקפוץ!" ועכשיו כשאני חושב על זה הם בטח צחקו איתי~... הקטע הוא שקפצתי, ונשמעה צרחה (לא שלי) וממש במזל נמרחתי על הקדימה של הסירה ולא נפלתי למים! D:

lgmtk

New member
XDD!!!!!! נשמע שהיה לך כיף, למרות

התרנים והסירות המזדמנות ;X

למעלה