אז מהההה?

Kawaii Me

New member
אז מהההה?../images/Emo32.gif

מה עשיתם השבוע? למי יש חיים ולמי אין? אז ככה.. לי אין חיים
אבל זה מצחיק..להיות עסוק זה באמת לא דבר שקורה לי הרבה אבל כשזה קורה זה מפחיד 0_0" מה היה לי השבוע? בעיקר שיעורים חופשיים שבהם התנחלתי על הספות בסיפריה עם עדי ושמענו מוזיקה וקראתי הארי פוטר הרביעי כדי לצעוק בסרט: "היי!...זה לא היה כתוב בספר! היי..הם דילגו על הקטע הזה! מה?? מתי זה היה?"
וזהו...שפכו את מר ליבכםT_T

lgmtk

New member
לחיים שלך קוראים מייפל~

ויש אינטרנט במחשב החדש, הכל טוב (בערך, יש לי בעיה עם ההורדות :\). חוצמזה, בקרוב הארי פוטר P: ומלא מבחנים ;_;

lgmtk

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בדיחה טובה~

sasuke girl

New member
או אממ...

בן זוג חדש..אימוני נינג'יטסו.. זריקת חפצים כבדים/כדורים על פרחות... הממ השפלת פרחות יומיומית... השפלת וונאבי סקייטרים שכל מה שהם מסוגלים לעשות עם הסקייט זה לבחון אם הוא יפה ליד הנעליים החדשות שלהם.. עריכת הלייב אקשן...וניהול קאסט בליצ'..אמממ פיתוח קול.. בריחה מתמדת מהאקס שרודף אחרי כבר כמעט חודש בכל הבית ספר..גם לתוך פאקינג שירותי הבנות.. נסיון להיגמל מהברזה.. אמממ אמא הכניסה אותי לתוכנית גמילה מבגדים..בגלל שכל יום אני קונה בגדים..אבל לא לבשתי חצי ארון..משהו כמו "שלום..אני ליאת,ואני מכורה לחצאיות-אוהבים אותך ליאת" רק שהרוב שם זה זקנות עם שיער אדום עומד. אמממ בריחה מאיזו לסבית בי'ב שכל פעם שהיא רואה אותי היא נושכת אותי (ראו ערך ליאת מסתובבת עם משהו כחול ירוק.שזה בעצם הפאקינג נשיכה על הרגל שלי!) המורה לאנגלית רוצה שאני אעשה את הבגרות שלי שנה לפני כולם.. והגילוי שאיזה סטוקר שלי ושל חברה שלי..הוא בעצם בת..הוא קורא לעצמו מארק..וכשהיא הייתה קטנה היא עברה התמוטטות עצבים ונכנסה לקטע בו היא חושבת שהיא בן..בטיול השנתי היא/הוא אפילו היה בחדר לבד..למרות שהיו מלא מקומות בחדרי בנים..שזה רק אישר את זה שזו באמת בת.. בכל מקרה שיעממתי אותכם..תורכם!

ashkeloni

New member
המממ

יום ראשון היה תל אביב, לקחתי את המחשב לתיקון, ניגנתי מלא על גיטרה חשמלית אצל חבר, כמעט נסעתי לפתח תקווה בשביל לפגוש מישהי אבל לא יצא בסופו של דבר. יום שני היה לי שימי מלא
בבוקר היה אימון טוב ^^ יום שלישי היה שקט כזה...נחמדי ^^ יום רביעי הייתי בתל אביב עוד פעם, הבאתי את המחשב ואחרי זה הייתי באימון, היה ממש טוב
אתמול היה גדול, הייתי אצל חבר, התאבקתי עם חברה שלו הגמדה
היום לקחתי חופשה מהביצפר (אגב בימים ראשון-רביעי לא היה לי ביצפר ^^) ובערב יהיו לי ליטל, מור, יוגב, דוד, בתאל, עדי, עדן, רגב, ליאור ואולי עוד מישהו
^^

וואו. דווקא השבוע עשיתי המון~

יום ראשון- שומדבר מעניין XD יום שני- למדתי למבחן בתורה ואז הלכתי למסיבת יומולדת של חברה, אירגנו לה כל השבט. הלכנו לאכול במסעדה~! יום שלישי- המבחן נדחה, הלכתי שוב למסיבת יומולדת, של אותה הילדה. רק שזה היה עם כל הכיתה, בבית שלה :] למדתי קצת למתמטיקה. יום רביעי- החלטנו לגשת ל005 בחורף, למדתי קשה-קשה למבחן במתמטיקה. יום חמישי- עשיתי מבחן במתמטיקה, נשארתי ללמוד עד 5 ורבע ואז הלכתי ללמד אנגלית מישהי. אחרי זה הלכתי לסרט של ה"פ. היה נחמד D= יום שישי- אוי~ זה היום XD שומדבר מיוחד~ P= קצת מנוחה ^^;

gloom

New member
נדחף שכמוני../images/Emo66.gif

כל השבוע הייתי בגדנ"ע הייה סבבה (צוות 2 רולז!!!!!!!!) הצלחתי לפגוע 9/11 יריות המטרה!!!! אפילו עשיתי מקבץ!!!! ואז כשחזרתי חירבנתי את המאאמאמאמאמאמאממאאמא של האסלה - אני שיחררתי את ווילי (ועוד כמה לוייתנים חומים ולוויתני זרע) ואז נדמה לי שהצלחתי להשיג לי דייט (במצב שלי זה נס) אבל היא טבעונית ואין לי מושג מה נאי הולך לעשות (אם למישהו יש עצות שיגיד) ואז הגעתי לפרק 71 בנארוטו והיום ראיתי את הארי פןוטר הרביעי (מאכזב)

sasuke girl

New member
אל תדרוך עם פרחים ותגיד שתרנגולת

זו החייה הכי יפה שראית בחייך >>

sasuke girl

New member
אל תדרוך עם פרחים ותגיד שתרנגולת

זו החייה הכי יפה שראית בחייך >>

HELLrider

New member
המממ.....

יום ראשון. נשארתי בבית לא הלכתי לבית ספר מקבל מכתב בדואר שיש לי מין מבחן סיכום ביום שלישי על כמעט כל החומר שלמדתי במהלך השנה. ואז אני חושב לעצמי: *אורן יש לך עוד פוווול זמן ללמוד אל תדאג יהיה בסדר* יושב לעצמי במיטה ורואה סרט חושב על סוף השבוע המעולה שהיה לי (מסיבה + ה"פ4 שהיו בעיות להקרין אותו בהתחלה מה שמאוד היה מצחיק). יום שני. ואייי יש לי רק עוד יום אחד ללמוד טוב אז לא נלך לבית ספר אני אשאר בבית ואלמד.... *הטלפון מצלצל* טוב בסדר אני אלך עם חבר לקניון אבל אני אחזור מוקדם. *מגיע הבייתה שפוך מעייפות בשעה אחת* טוב נו נקום מוקדם בבוקר ונלמד....*מכוון את השעות המעורר ל5!!!!* יום שלישי. השעון המעורר מצלצל אבל אני רק לוחץ שוב ושוב על הנודניק *השעה 7 וחצי* פאאאאקקקקק נשאר לי שעה וחצי עד לבחינה ואני עוד צריך לנסוע עד לבית השריון בתל אביב. *השעה 9:30* נכנס לבחינה *השעה 14:00* יוצא מהבחינה (4 שעות בחינה בעעע + חצי שעה הפסקה) הלכתי ברגל עד דיזינגוף סנטר (שעה ורבע הליכה) נפגשתי עם חבר. חזרתי הבייתה. פגשתי את יותם.(היה כיף *_*) יום רביעי. חורפ במיטה ועושה לי ערב סרטים(סיימתי את העונה הראשונה של 4400) יום חמישי. חורפ במיטה... נוסע לאימון, רגל שמאל מושבתת ואגן חבול. יום שישי. היום לא עשיתי כלום עדיין חוץ מלהאכיל את החתול לראות הופעה של להקה ולעשות סיבוב על הרכב.

למעלה