אז לפי אור הלר מערוץ 13 עשינו לאירן הטעיה. והוא אמר שזה גם היה סיפור החתונה ..

evglev1

Well-known member
מנהל
מושון מושון.....נראה לי שאם ישראל תחת נתניהו תצליח למגר את הגרעין האיראני - אתה תהיה מאוכזב קשות.
אף אחד לא יהיה מאוכזב חוץ ממצביעי איי(כ)מן עוד, עופר כסיף ואחמד טיבי.

evglev1

Well-known member
מנהל
בנו של הסוס הגוסס מתכוון להינשא ממש כעת, כדי שאביו יקבל רגע אחד של חסד ונחת לפני שישיב את נשמתו לבורא...
אם הוא סוס גוסס, אז מי קיבל את ההחלטה לתקוף את מתקני הגרעין באיראן? ועוד אם הוא סוס גוסס מדוע נלחמים כמו נמרים להכניס אותו לכלא?

evglev1

Well-known member
מנהל
את ההטעיה עשה טראמפ שדיווח שהוא עצר אותנו מלתקוף ושהוא רוצה מו"מ ולפתור את זה בדרכי שלום וביקש מהתקשורת הישראלית והאמריקאית לדווח על שיחות חריפות בינו לבין ביבי ובכך אפשר לאיראנים לישון בשקט שטראמפ שומר על הברקס שלנו בשביל המו"מ שלו וביבי פוחד מטראמפ ואז כשאמר שאיראן לא מנהלת מו"מ ברצינות שהיא דורשת דברים בלתי אפשריים, פירשו זאת כטקטיקה של מו"מ ולא כאולטימטום כפי שזה היה.

שחר 676

Well-known member
אף אחד לא יהיה מאוכזב חוץ ממצביעי איי(כ)מן עוד, עופר כסיף ואחמד טיבי.
יש לנו כאן שמאלנים המתקשים להרדם בלילה מחשש שנתניהו יצליח למגר מיגור מוחלט את חמאס וזאת מחשש שנצחון מוחלט יסלול את דרכו לנצחון אלקטורלי נוסף בבחירות הבאות.

הצלחה אפשרית של הסרת האיום האיראני טומנת בחובה אפקט דומה על מוחו של השמאלן המצוי....זה השונא את נתניהו יותר מאשר חמאס או איראן.

Harrington

Well-known member
מנהל
מטורף לצפות כעת בערוץ 13. גם לאחר אירועי הלילה הם מצליחים לדבר רל"בית נטו, לטעון לכעס של טראמפ על נתניהו, שנכשלנו בכלל במתקפה הזאת ולא באמת פגענו בתוכנית הגגרעין האירנית ושאר המצאות ממוחם הקודח. פשוט מדהים. האודי הזה ביחד עם רביב דרוקר השגרתי, בפרקים חוזרים של נסיונות ליצור דמורליזציה בקרב העם בשעה חשובה (ויפה!) זו.

אני לא מהממהרים לקלל (זולת מקללים), אבל שייחנקו. אינשאללה האולפן שלהם יפסיק לשדר מסיבה כלשהי בהקדם האפשרי ואם צריך שזה ייעשה בעזרת טיל אירני, שייעשה. זה עניין של בטחון נטו (כאשר גם מורל הציבור הוא מרכיב בבטחון המדינה).

evglev1

Well-known member
מנהל
מטורף לצפות כעת בערוץ 13. גם לאחר אירועי הלילה הם מצליחים לדבר רל"בית נטו, לטעון לכעס של טראמפ על נתניהו, שנכשלנו בכלל במתקפה הזאת ולא באמת פגענו בתוכנית הגגרעין האירנית ושאר המצאות ממוחם הקודח. פשוט מדהים. האודי הזה ביחד עם רביב דרוקר השגרתי, בפרקים חוזרים של נסיונות ליצור דמורליזציה בקרב העם בשעה חשובה (ויפה!) זו.

אני לא מהממהרים לקלל (זולת מקללים), אבל שייחנקו. אינשאללה האולפן שלהם יפסיק לשדר מסיבה כלשהי בהקדם האפשרי ואם צריך שזה ייעשה בעזרת טיל אירני, שייעשה. זה עניין של בטחון נטו (כאשר גם מורל הציבור הוא מרכיב בבטחון המדינה).
כשהכול היה טרי בשעות 3:00-5:00 הם שידרו לעניין.

Harrington

Well-known member
מנהל
כשהכול היה טרי בשעות 3:00-5:00 הם שידרו לעניין.
אולי כשעוד שידרו חדשות והפרשנים שלהם טרם הספיקו להגיע לאולפן, אם כי מה שתיארתי למעלה כלל לחלוטין גם את השדרן הבכיר שלהם ששידר מהלילה.

Harrington

Well-known member
מנהל
וכעת יושב שם מישהו (שלומי אלדר כמדומני שמו) שתוקף את המתקפה הישראלית על אירן וטוען שאל לנו להשפיל את אירן, אלא עלינו לפעול בדרכים דיפלומטיות כדי "להחזיר את אירן לשולחן המשא ומתן".

ייאמר לזכות רון בן ישי שיושב באולפן ש, אמנם בנימוס רב, מעמיד את אלדר את טמטומו המוחלט ומזכיר לו כמה פרקים בהיסטוריה (אם כי בסוף אחרי שאלדר משנה את נוסח דבריו הוא בוחר להסכים איתו דווקא :)).

Harrington

Well-known member
מנהל
אני באמת ובתמים מתחיל להתבייש בשם אחרים. לא יודע איך לאכול את זה או איפה לחפש את עצמי. כעת זה היה בערוץ 11, שם איזה מפגר (נדמה לי שהיה כתוב שהוא אלוף במיל., אבל לא מתחייב על זה) בשם אסף אגמון כמדומני, בא בטענות לממשלת ישראל ולעומד בראשה על כך שלא יצאה הצהרה בדבר מטרת המערכה.

אני במלוא הרצינות לא מצליח להבין. סברתי עד היום שחלק מההתבטאויות הרל"ביות, בארץ בכלל ובפורום גם, הן סוג של הצגה. דברים שהדוברים לא באמת מאמינים בהם בעצמם, אבל הם מבטאים אותם כי זה מקדם (לשיטתם) את הנרטיב שהם מבקשים לקדם (למשל 'ביבי פויה' וכיו"ב). אבל הבן אדם הזה היום (ולא רק הוא) ערער אותי קצת. האם יתכן שהאנשים האלה באמת ובתמים מאמינים במה שהם מספרים ומציגים?? האם באמת יתכן שהם חולים עד כדי כך???

למעלה