בנו של הסוס הגוסס מתכוון להינשא ממש כעת, כדי שאביו יקבל רגע אחד של חסד ונחת לפני שישיב את נשמתו לבורא...
מה?בנו של הסוס הגוסס מתכוון להינשא ממש כעת, כדי שאביו יקבל רגע אחד של חסד ונחת לפני שישיב את נשמתו לבורא...
אל תפיח תקוות שווא...כדי שאביו יקבל רגע אחד של חסד ונחת לפני שישיב את נשמתו לבורא...
משתכנזאל תפיח תקוות שווא...
מושון מושון.....נראה לי שאם ישראל תחת נתניהו תצליח למגר את הגרעין האיראני - אתה תהיה מאוכזב קשות.בנו של הסוס הגוסס מתכוון להינשא ממש כעת, כדי שאביו יקבל רגע אחד של חסד ונחת לפני שישיב את נשמתו לבורא...
אהיה מאוכזב כאשר 2000 טילים בעלי ראשי נפץ של 900 ק"ג ליחידה יתחילו לנחות על ישראל כגשם לאחר סופה.מושון מושון.....נראה לי שאם ישראל תחת נתניהו תצליח למגר את הגרעין האיראני - אתה תהיה מאוכזב קשות.
הפחידו אותנו על זה גם כשהתחילה המלחמה בלבנון.אהיה מאוכזב כאשר 2000 טילים בעלי ראשי נפץ של 900 ק"ג ליחידה יתחילו לנחות על ישראל כגשם לאחר סופה.
לא ממש הגיוני שהסוס הגוסס יחליט לפעול לבדו, ללא כל גיבוי מארה"ב או מקואליציה אחרת. אז תרגיע בבקשה ותסתכל קדימה.
ימים יגידו.הפחידו אותנו על זה גם כשהתחילה המלחמה בלבנון.
בכל מקרה בניגוד לעיסקת החטופים זאת לא הייתה פקודה של טראמפ והוא תרם רבות ליוזמה.אהיה מאוכזב כאשר 2000 טילים בעלי ראשי נפץ של 900 ק"ג ליחידה יתחילו לנחות על ישראל כגשם לאחר סופה.
לא ממש הגיוני שהסוס הגוסס יחליט לפעול לבדו, ללא כל גיבוי מארה"ב או מקואליציה אחרת. אז תרגיע בבקשה ותסתכל קדימה.
מסתבר שהסוס הגוסס כדבריך מלא מרץ ועזוז.אהיה מאוכזב כאשר 2000 טילים בעלי ראשי נפץ של 900 ק"ג ליחידה יתחילו לנחות על ישראל כגשם לאחר סופה.
לא ממש הגיוני שהסוס הגוסס יחליט לפעול לבדו, ללא כל גיבוי מארה"ב או מקואליציה אחרת. אז תרגיע בבקשה ותסתכל קדימה.
בינתיים נשיא ארה"ב לא שיחרר אפילו נפיחה לכיוון איראן. אז בוא ונירגע.מסתבר שהסוס הגוסס כדבריך מלא מרץ ועזוז.
לגבי מתקפת טילים על ישראל ?
כן , כל אחד מאיתנו הבין שמתקפה כזו תביא מתקפת נגד של טילים בליסטים נגד ישראל.
מנהיג חכם יודע שתקיפת איראן מחייבת תיאום ושיתוף פעולה הדוק עם נשיא ארה"ב וכך באמת היה.
מה הבעיה עם זה? אם ישראל (כפי שאני מאמין וציינתי תמיד) יכולה לעשות זאת בעצמה, די לה בתמיכה האמריקאית מאחורי הקלעים. במידה ותתעורר בעיה חזקה על הנשיא טראמפ ש"ישחרר נפיחה לכיוון אירן" בהתאם לצורך והנדרש באותו שלב.בינתיים נשיא ארה"ב לא שיחרר אפילו נפיחה לכיוון איראן. אז בוא ונירגע.
שמע. ככל שישראל אכן מוכנה? מה טוב גם אם תמיד תמיד טובים השניים מן האחד.מה הבעיה עם זה? אם ישראל (כפי שאני מאמין וציינתי תמיד) יכולה לעשות זאת בעצמה, די לה בתמיכה האמריקאית מאחורי הקלעים. במידה ותתעורר בעיה חזקה על הנשיא טראמפ ש"ישחרר נפיחה לכיוון אירן" בהתאם לצורך והנדרש באותו שלב.
כמובן שהרל"ב יעשו הכל כדי לטעון שישראל פעלה כאן עצמאית ולא הייתה מתואמת עם ארה"ב, אבל מעבר לכך שברי לכל בר דעת שמדובר בשטות מוחלטת, גם אם נזרום ונניח שזה נכון, הדוברים לא קולטים שהם מהללים ומשבחים בכך את ראש הממשלה הנבחר נתניהו. מרוב אטרף להשמיצו נדמה להם שהם כביכול פוגעים בו בדבריהם המומצאים הללו. אבל כהרגלם, הם באו לקלל ויצאו מברכים.
כמובן שזה נורא כיף אם מישהו מוציא עבורך את הערמונים מהאש. אבל אין בזה שום בעייתיות שהוחלט כאן לעבוד אחרת.שמע. ככל שישראל אכן מוכנה? מה טוב גם אם תמיד תמיד טובים השניים מן האחד.
בכל מקרה, טוב עשו אלה שדאגו לחסל דמויות מפתח כבר בשלב הראשון לפעולה. אנדרלמוסיה המתחוללת בראש המערכת היא תמיד מבורכת וחבל שלא חוסל גם הלחמנאי הקשיש.
ולא יעזור לך! טראמפ נמצא עדיין בעמדת התצפיתן, שבודק כיצד ישראל מוציאה את הערמונים מהאש עם כל מה שמשתמע מכך.
ואם הוא יתערב "רק" בקטע של יירוט הטילים האיראניים? גם זו תהיה ברכה שלא אתכחש אליה. אל תשכח שמהמידע הקיים בארץ, לאיראנים יש 2000 טילים עם ראשי נפץ של 900 ק"ג ליחידה. אז מה זה אומר? 1,800,000 ק"ג של חומרי נפץ? זה לא ממש מעט.
לגבי מתקפה גרעינית אני פחות מודאג, ולו רק בשל העובדה, שכל מי שמתכוון לשגר נשק מן הסוג הזה, מודע לכך שגם אם הוא "יזיק" (וגם זה בספק כי ניתן ליירט), הוא יחטוף מיד מכה מקבילה והולמת. אז זה ש"יש לי" זה לא הופך את זה ל"אפעיל זאת".לגבי יירוט מתקפה אירנית נגד ישראל, ברור, ידוע וגלוי שארה"ב מהווה חלק מההגנה הישראלית בעניין הזה. לגבי סיפא דבריך, אני לא חולק לרגע שיתכן שנספוג מכות מאירן כעת. אבל כבר עשור ומעלה אני טוען בעניין הזה שעדיפה לנו מלחמה מול אירן על אף שיתכן שתעלה לנו במחיר יקר, יום לפני שהם מגיעים לפצצה גרעינית מאשר מלחמה מול אירן יום לאחר שהיא מגיעה לפצצה הגרעינית.
ממילא אני לא מוצא ערך רב בלדבר על כמות חומרי הנפץ שבידי אירן ו/או שיכול להיות שיגיע לישראל ו/או שיכול להיות שלא נצליח ליירט בדרך לכאן וגם יפגע בפועל. כן, האפשרות קיימת. היא ידועה לכל ישראלי באשר הוא כזה. שוב ושוב להפחיד ולהבהיל או לנסות במשתמע לעקוץ את ראש הממשלה הנבחר? סורי, אבל בלילה כמו זה אני לא יכול לתאר במילים כמה זה נראה פתטי שלא לומר חולני.
מה שהתכוונתי לומר זה לא שאני חושש שאירן תשגר לעברנו פצצה גרעינית כעת (אני פשוט סמוך ובטוח שאין לה את היכולת הזאת). מה שניסיתי לומר הוא שישראל עמדה (בעשור וחצי האחרון) בפני החלטה מאוד פשוטה:לגבי מתקפה גרעינית אני פחות מודאג, ולו רק בשל העובדה, שכל מי שמתכוון לשגר נשק מן הסוג הזה, מודע לכך שגם אם הוא "יזיק" (וגם זה בספק כי ניתן ליירט), הוא יחטוף מיד מכה מקבילה והולמת. אז זה ש"יש לי" זה לא הופך את זה ל"אפעיל זאת".
מודעות לא מתורגמת אצלי להפחדה ותבהלה. בוודאי שאנחנו צריכים להיות מודעים ואני מאמין שאין ישראלי אחד שלא מודע. אנחנו צריכים להיות ערוכים, הן ברמה הלאומית והן ברמה הפרטית. הכל נכון. מכאן ועד ל'אמאל'ה זה תיכף הולך לקרות' יש עדיין חתיכת פער.ולגבי הכמות? ראוי שנהיה מודעים לה וראוי גם שננסה לכרסם ולחסל להם מהכמות הזו עוד בטרם יממשו אותה. נראה שדווקא בתחום הזה חוסל כבר מחסן טילים אחד ואיך אומרים? "כן ירבו כאלה".
לא רק שארה"ב עוזרת לנו ליירט, גם ירדן עושה זאת ותישרף בריטניה שיצאה בהצהרה שלא תבוא לעזור.שמע. ככל שישראל אכן מוכנה? מה טוב גם אם תמיד תמיד טובים השניים מן האחד.
בכל מקרה, טוב עשו אלה שדאגו לחסל דמויות מפתח כבר בשלב הראשון לפעולה. אנדרלמוסיה המתחוללת בראש המערכת היא תמיד מבורכת וחבל שלא חוסל גם הלחמנאי הקשיש.
ולא יעזור לך! טראמפ נמצא עדיין בעמדת התצפיתן, שבודק כיצד ישראל מוציאה את הערמונים מהאש עם כל מה שמשתמע מכך.
ואם הוא יתערב "רק" בקטע של יירוט הטילים האיראניים? גם זו תהיה ברכה שלא אתכחש אליה. אל תשכח שמהמידע הקיים בארץ, לאיראנים יש 2000 טילים עם ראשי נפץ של 900 ק"ג ליחידה. אז מה זה אומר? 1,800,000 ק"ג של חומרי נפץ? זה לא ממש מעט.
אני דיברתי על תיאום ושיתוף פעולה....טראמפ לא צריך לשחרר נפיחה לעבר איראן בכדי לתאם ולשתף פעולה עם ישראל.בינתיים נשיא ארה"ב לא שיחרר אפילו נפיחה לכיוון איראן. אז בוא ונירגע.
רוצה להתערב שלא ינחתו בישראל 2000 טילים בליסטיים?אהיה מאוכזב כאשר 2000 טילים בעלי ראשי נפץ של 900 ק"ג ליחידה יתחילו לנחות על ישראל כגשם לאחר סופה.
לא ממש הגיוני שהסוס הגוסס יחליט לפעול לבדו, ללא כל גיבוי מארה"ב או מקואליציה אחרת. אז תרגיע בבקשה ותסתכל קדימה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.