אז למען הסדר הטוב,

Vdrums

New member
אז למען הסדר הטוב,

שירשור חדשים, כל מי שכתב פה אתמול פעם ראשונה או שחזר מן הגלות. שיכתוב הודעה ויספר בקצרה על עצמו ומשינה, ויכתוב 5 שירים אהובים.

יופי....!../images/Emo9.gif (חזרתי מהגלות)

(ההודעה פה למטה מועתקת מהדף השני, צצו פה כל כך הרבה הודעות שהיא ירדה ואני לא חושבת שמישהו קרא אותה..) אני מניחה שלא הרבה זוכרים אותי פה,אם בכלל...בכל אופן,אני ניצן, פעם כתבתי פה הרבה,כשהפורום קם, אבל מכל מיני סיבות התחלתי מתישהו רק לקרוא פה מדי פעם בלי להגיב..ואני יודעת שזה יראה מגעיל שאני כותבת עכשיו שיש כנראה איחוד, אבל אני באמת לא יכולה להתאפק, אני כל כך מאושרת שסוף סוף זה קורה, וזה המקום הראשון שחשבתי עליו,תשנאו אותי אם אתם חייבים. אז תגובתי בנוגע לחדשות המשמחות: יש איחוד! זה פשוט מדהים! מחכה כבר לשבוע הבא למסיבת העיתונאים...
[ומה שמדהים לא פחות הוא שלפני שבועיים,או חודש בערך ראיתי בפעם המיליון את ההופעה מערוץ 33 בקלטת ששלמונזה החמודה שלחה לי,(אם את קוראת את זה-שוב תודה
) אחרי שלא ראיתי אותה כמה זמן, וחשבתי שהיה יכול להיות כל כך מגניב אם הם לא היו מתפרקים, או אם היה איחוד! החיים משונים.] וחמישה שירים אהובים-(חיחי,כה נחמד שהמנהג הזה נשאר אחרי כל הזמן הזה
) 1.אהובתי
2.תחזור תחזור 3.דני 4.אנה 5.שלמונזה יום טוב לכולכם.

שלמונזה

New member
ניצנו'ש

ברור שזוכרים אותך וברוך שובך, ואיזה כיף עוד אחת את שלמונזה ב- 5 הראשונים שלה...! אולי יבצעו את זה במופע?!

תודה..../images/Emo9.gif ../images/Emo24.gif

(הייתי בטוחה שיכעסו עליי והכול...)מה שלומך?
זה יכול להיות ממש ענק אם הם יבצעו את השיר המופלא הזה בהופעה..אבל הכי אני רוצה שהם יעשו את "אהובתי".מן חלום קטן שיש לי מאז שאני אוהבת את משינה.
ואני ממש מקווה שההודעה הזו קפצה, כל כך הרבה הודעות חדשות צצות פה כל דקה שממש קשה לעקוב...

למעלה