אז למען האמת

אז למען האמת

לא ידעתי...לא עקבתי,ובכלל אין לי שעון או לוח שנה. יום כיפורים כאן וראש השנה כנראה היה, ומודה לא הבאתי מתנה. מאז המערכה האחרונה לא רואה חשיבות ללוח השנה, כמו גם לסיפורים החמים,איך גקו מגיבור הופך לחלאה ואיך שמונים וארבע אחוז תמיכה הופכים לעריפת ראשים ברחוב הראשי. בא והולך,לרוב משאיר מאחור מעט מאוד להתהדר במידה ובר מזל שוכח אתה מהר, במידה ולא,יש לך בית קברות לבקר.

ובכלל

אומרים למכבי אין הגנה ומחפשים הם פורוד וזה כבר אוקטובר, ראש הממשלה אותותו הולך על מנתלפנות מקום לאחר שגורש כבר בעבר וככה זה בערך,גם אצל נשיא המדינה...על אונס מקבלים עשרים יום ריתוק ובאמת חושב זה שובר כל השיאים והמילינור הנדיב מזכיק אתהצרפתי בכל יום שעובר, שמונים וחמש אחוז רימובימי חיהם את מס הכנסה,ומוביל בגאום את הרשימה השחורה, זיוף תוכנה סחר בנשים הלבנת הון והכנת אקס טי סי, הראש היהודי אכן ממציע לנו פטנטים ואני לא יכול שלא להזכר במורה דניאלה שהיתה כמו תקליט שרוט חוזרת על המשפט בשיחות ההורים. "לו רק היה הוא מפנה היכולות לכיוונים חיובים,כלום לא היה עומד בדרכו"...ותוהה,מישהו מוכן להראות לי הדרך?

מצחיק קצת שאומרת...

בדוק זז לריצה...הילדה על אופנים ואני בתיזוזים. לא באמת חשבת שנולדתי עם הקוביות הא?

מצוטטת

New member
היכולת

להשליך מעצמך ולשכוח..... האדם הוא מכונת הפלאים של היקום {לא אנ'לא שיכורה, אני כך חושבת!} רק שגם למכונה לפעמים.... מושלמת ככל שתהייה יש "נפילות" חיווטים ניתקים....... עזוב מפות, עכשיו לילה אצלנו ניווטים מצפנים וכאלה אני אומרת כ"א רוכש עצמאית.... אישית לא משאילה מאף ולאפ'חד לא יעיל!....

d a n i e l s 5

New member
בשביל אחד ש....

שלא עוקב אחרי ארועי לוח השנה ....... אתה דיי מעורה בארועי המדינה ........גיידאמקים, קצבים ואולמרטים למינהם.... כך שנפלאות השכחה .....לא ממש לגמרי מתאפשרות.

כולנו שוכחים ומבחירה

כל הזמן...ובכלל. אלף כל שנמות, ובית, שלא משהו היא הדרך... שלא יהיה שלום,ואין ממש פתרון. שפחות כסף נכנס מאשר רוצים אנו להוציע ובכלל,שזה כבר עשרים שנה שמעשנים. שהוא אוהב שלה אכפת שהיה זה שווה את הכסף שנאכל כל כך מעט... כולנו שוכחים...מבחירה. וממש ממש...כל הזמן. יש כמובן כאלו שיכנו זאת שקרים...אני אישית נמנע.

בוקר אור אמניז'יון בוקר אור פורום..

בוקר אור אנשושים אנשושיות ותערובות אורגנית זמנית...:))) היי, חתיכת סיכום שנתי הבאתי לנו כאן.. שיר פרידה? ...{יותר מדיי מלנכוליות...אופו כל הלינצ'? אופו כל הפארסה?} שו?

למעלה