אז למסחר או לא?...

הרמתי ידיים../images/Emo201.gif

הייתי שואלת אותם עם היה לי כוח להעביר את הבלוג שלי לתפוז.

איילה, הם מפרסמים לפי פילוח

הם מוכרים שטח פרסום, המפרסם מזהה שהIP שלך מחו"ל ושותל לך פרסומות מפולחות לתושבי חו"ל מי שגולש מהארץ לדף לא נתקל בזה לשמחתי אני יכול להכנס למחשב גם מ IP ישראלי דרך RDP ובדקתי את הנושא

ayala26

New member
העניין הוא כזה

הם מודעים לכך שיש קוראים רבים מחו"ל ושזה פלח שוק אבל לא סופרים אותם כקוראים של בלוגים. לא שזה חשוב לי בכל מקרה לא הייתי נרשמת - אין לי חשבון בנק בישראל ואני לא כותבת בשביל להרוויח אגורות.

ayala26

New member
דרך אגב

אם שמת לב שכתבתי בתחילת השרשור שזה בגלל שיש לפחות 2 כותבים שאני קוראת שהם גרים בחו"ל ושיש להם הרבה קוראים אז התכוונתי אליך
אבל אני יודעת כבר שאתה לא תרשם.

Jack Cole

New member
פס רחב

כשהם חשבו על התשלומים הם חשבו "איך אפשר לדפוק את הגולשים. איך אפשר לגרום להם לסבל". כן, זהו, בטח ככה נשים פס. כן, הכל קונספירציות. לה לה לה לה לה לה לה הלה

Jack Cole

New member
והם גם הבטיחו שלום עולמי!

למה
לא מקיימים הבטחות? התפקיד שלהם כחברה מסחרית שמשלמת לבלוגים הוא גם לדאוג לשלום במזרח התיכון!!! |שאנשים כאן יקבלו כבר פרופורציה רבאק|

במקרה שלי אני מתכוון לשלב

או יותר נכון, הצד השני. אני לא הולך לכתוב בשביל הכסף ואני לא קורא לזה להתמסחר. אני פשוט משתמש באופציה של תפוז להרווחת כסף מהבלוג שלי ומהכתיבה שלי, אבל עדיין לא כותב בשביל זה. זה נמצא כ-"בדרך אגב". יש לי מדדים חשובים יותר להצלחה ולסיפוק מהבלוג מאשר הרווחים וההכנסות ממנו (שבטח יהיו מעטות). אני לא רואה בזה פסול. אני לא חושב שאי פעם התנגדתי לזה. אני חושב שזה גם מקובל להתנגד ולא להשתמש. אפשר לשמור על הבלוג "נקי" ואין שום בעיה עם זה לדעתי. דרך אגב - לפי הודעה מנטוויז'ין שקראתי לא מזמן, גם הם מתכננים משהו דומה לישראבלוג אם אני לא טועה. בקרוב זה יהפוך למשהו בשגרה, מה? וההצטרפות אינה דורשת פתיחה מחדש.. ברור שלא, אחרת הרבה היו מוותרים על זה לגמרי.

דנטל

New member
לדעתי, הזבל לא ישרוד

יהיה זבל, במיוחד בהתחלה, אבל זה ישכך. בסופו של דבר, אולי אפילו נזכה לראות יותר מהאיכויות.

געזר

New member
מסכימה עם כל מילה דנטל../images/Emo45.gif

בזה אין לי כל ספק, מחכה לזה... פנינת http://blog.tapuz.co.il/pearls

לא חושב שיש צורך בזה

בטח קריאת התקנון תועיל לך יותר בהבנת הנושא הזה. בכל מקרה מהסיבות שהזכרתי כאן מקודם אין כאן התלבטות בשבילי, בשלב זה אני לא מצטרף לתוכנית התשלומים.

8 שקל על 1000 כניסות?

בחיי זה לא משהו ששווה להתאמץ בשבילו. לי יש בלוג בישרא בלוג ובהתחלה ששמעתי שהולכים לשלם כאן חשבתי להעביר את הבלוג, אבל כששמעתי כמה ישלמו החלטתי שאין טעם להשקיע בהעברה.

לא צריך להגזים

אני לא משלמת 100 שקל, אפשר להסתדר יפה גם בלי לשדרג לפרו, ואם תציץ בישרא בלוג תראה שרוב המנויים מסתדרים יפה בלי פרו, במיחד הבלוגרים שמבינים בתכנות.

../images/Emo46.gifזה במילא לא עוזר לי

אף פעם לא הצלחתי ללמוד את השפה הזאת. פעם ניסיתי ללמוד בשיא השקדנות java script כי למדתי על התוכנה פלאש וזה הסתיים בכישלון חרוץ. אני מסוגלת לעצב תמונות אפילו ליצור אנמציות אבל לא לפקד על שפות תיכנות.

למעלה