אז למסחר או לא?...

TaxiMedia

New member
בלי קשר לכסף

אני לא מצליח להבין איך עד היום לא עברת. איך דברים קטנים כמו העימוד (עיצוב) של ישראבלוג וכל מה שקשור שם לעיצוב בכלל לא גורם לך עדיין לעבור. שלא לדבר על העובדה שהם גובים כסף על "עיצוב" ??!! ( דוקא על עיצוב ?
, ראבקום, מילא על משהו אחר... ). הידיעה הקטנה הזו שתפוז מחלקת כסף זו עוד סיבה למה כדאי לך להשקיע כאן, כי בישראל לפחות זה פריצת דרך. וכמו שאתה יודע כדאי ללכת עם "הטובים" ופורצי הדרך ולא עם אלו שמעתיקים (וכמו שראית, לא רק שהם לא מעתיקים, הם דוקא ממשיכים לגבות ממך כסף על דברים שאתה יכול להשיג בחינם... ואני יכול להמשיך עד מחר בדוגמאות ונדמה לי שהבנת כעת, יותר מתמיד, שכדאי לך לעבור דירה גם בגלל הכסף (והכותרת הייתה סתם הטעיה). ברוך הבא

mary lou

New member
סתם הערה...

הפרו הוא לא רק עיצוב. הוא משלב בתוכו עוד כמה דברים למשל, בלוגים עם פרו הם נטולי פרסומות.

מונית הרשי לי לתקן

הם לא גובים יותר כסף על עיצוב, אלה הם גובים יותר כסף על מידע, למשל אין לי מושג מי מנוי לבלוג שלי כי אין לי פרו. בענין העיצוב את מוזמנת להכנס לבלוג שלי, שאינו פרו ולראות שאפשר להסתדר יופי עם קצת ידע בפוטו שופ. לא צריך להיות גאון כדי לשים תמונה בכותרת, או תמונות קטנות ברשימות. נכון שלא כולם עושים זאת בהצלחה רבה, ויש בלוגים רבים שהרשימות בהן נראות מאוד מבולגנות, ואין שום קו עיצובי, אבל זה בגלל חוסר השקעה של הבלוגר, או חוסר הבנה בעיצוב, זאת לא בעיה של הממשק. הכסף הוא אכן תמריץ, אבל כיון שהבלוג שלי ממילא לא פופולרי, אז הוא לא רלוונטי מבחינתי. הסיבה שבישרא בלוג גובים כסף במקום לשלם לקוראים, זה בגלל חוסר תקשורת בין נענע, לישרא בלוג. בנענע לא מבינים את חשיבות הבלוגרים, כרגע, אבל אני בטוחה שהם יתעוררו לאחר שהממשק יזכה להצלחה בתפוז. אולי אני אפילו אפנה לנענע ויעיר על כך. בקיצור עוד לא התיאשתי. מה קצת קשה אז מפסיקים?

TaxiMedia

New member
המסקנה, שנינו טועים בדבר

את פונה אלי בלשון נקבה ואני פניתי אלייך בלשון זכר.
אני מאחל לך שתמשיכי תמיד להסתכל על חצי הכוס המלאה, מסתבר שהבעיות גורמות לך לשפר את היכולות הטכניות שלך... וזה כבר טוב לכשעצמו.

ופי של דרך של תפוזלהגיע לנפח יותר

גדול של האתר שלה. חוץ מזהלא בהכרח מדובר במספר כניסות כמה שהיה עד כה אצל מי שנתנו רק כותר רשימה ואז כדי לקרוא את הרשימה היה צורך להקליק עליה וכל הקלקה דינה היה ככניסה חדשה וגם כל משב. ודאי מתכווניםלכניסות נטו לדף הראי של הבלוג. אני מצידי תמידהשארתי רשומות במלואן ולאמתכוונת כרגע לשנותת ממנהגי (מה גם שתשלום עלול לגרוםלי בעיות של סדר טוב עם מע"מומס הכנסה ולא בהכרח כדאי להתחיל להסתבך בתהליך - תארו לעצכם בני 14 שצרכיםלהגישדו"חסוףשנה למס הכנסה בגלל שהורידו להם 30% מס על הכנסה בבלוג

האמת היא ששכנעו אותי לנסות

אבל הבטחתי לעצמי לא ללחוץ על עצמי לחפש נושאים לכתוב עליהם כי אחרת, במקום תענוג כתיבת הבלוג תיהפך לשילוב של התמכרות עם עייפות נפשית
אבל אני אתן לזה סיכוי

הכי קשה זה לכתוב את מה שבאמת.

אני הרבה פעמים מוצאת את עצמי מתחמקת מלכתוב על הבעיות שלי והנושאים שבאמת חשובים לי, ולא בגלל שאני מפחדת לחשוף את זה בפני כל העולם. אלה יותר בגלל שאני עדיין לא מוכנה לחשוף את זה בפני עצמי. אני מסוכסכת עם התת מודע שלי ובמקום לנסות לפתור את הבעיות אני מתחמקת מהם.

כולנו כך, לא?

מסתובבים מסביב לנקודה... העובדה שאנחנו קרובים לשם היא גם משהו.

תהיי נעימה לעצמך

לאביקורתית, לכלדברישאת הזמן שלו ולכתוב על בעיותיך בבלוג איננואומר בהכרח להתמודד איתם. כשהעניינים יבשילו עבורך ותוכלי להסתכלעל הדברים ממרחק של זמן והשפעה, אזתוכלי לכתוב אותםבלי שהלב יתחמץ - לפני כןחבל שתסתכלי ברשומהותתכנסי בתוך עצמך - עדיף לא לכתוב. אבל ישכל כך הרבה דברים נחמדים לשתףבהם אנשים
יום טוב.

למעלה