אז... למי הצבעתם?

אני הצבעתי לירוקים.

האמת שעד היום בצהריים הייתי די בטוחה שאני מצביעה מרצ. (היתה התלבטות קלה בינהם ובין הירוקים) רק בשעות האחרונות שיניתי את דעתי לירוקים.

Guy Schlesnar

New member
התלבטתי בין תפנית לירוקים

אבל בגלל שלתפנית היו פחות סיכויים לעבור את אחוז החסימה,הצבעתי לירוקים,וזה למרות פאר ויסנר וההצקות החוזרות ונשנות שלו בתפוז.

ירוקים? זה ממש מעפן, לפחות תצביעו

בפעם הבאה עלה ירוק מה זאת אופנה חדשה "הירוקים"?

Guy Schlesnar

New member
העניין עם עלה ירוק

שבמצע שלהם,הפתרון לירושליים הוא להקים מדינה ריבונית בירושליים העתיקה עם פרלמנט של 100 נציגים:33 יהודים,33 נוצרים,33 מוסלמים. מה? נשאר עוד אחד? אה וואלה אחי,זה בגלל הסטלה לא ידעתי. אז נזרוק איזה אחד מדת אחרת,בודהיסטי או באהי או אינעל אערף.

cobainos

New member
לעלה ירוק היה פוטנציאל

העניין הוא שהמצביעים שלהם שכחו להגיע לקלפי וחלקם נסע לפסטיבל טראנס בטורקיה. דווקא היה נחמד אם הם היו נכנסים...אבל מבחינתי זה 40,000 קולות מבוזבזים

שאלה: אם הארבעים אלף קולות האלה

לא היו מצביעים בכלל, זה לא היה מגדיל מנדטים לש"ס וכו' או שבגלל שעלה ירוק לא נכנסו לכנסת אז זה לא היה משנה? לדעתי מה שמבוזבז זה מפלגת הירוקים שלא הסכימה להתאחד עם עלה ירוק בגלל הסעיף של הלגליזציה.. 40 אלף אנשים השמיעו את קולם, לא נראה לי בכלל מבוזבז מרץ לא דואגת למה שעלה ירוק רוצה לעשות, הם רק אומרים לפעמים שאכפת להם משינוי מדיניות הסמים וכו'.. אבל תאכלס לא עשו כלום בעניין מעולם.

קיר קמט

New member
מה זה משנה אם הם היו נכנסים

תנו להם 4 כהונות רצופות בכנסת, בחיים הם לא יעבירו את החוק של הלגליזציה. בחיים. אין מצב.

cobainos

New member
מרצ

התלבטתי עד יום הבחירות בין מרצ לעבודה..בסוף בגלל שהרבה שאמרו לי שהם מתלבטים בין מרצ לX הצביעו לX(ביניהם גילעד) החלטתי להצביע מרצ וזה היה חשוב,כי קולות החיילים העניקו למרצ עוד מנדט ולקחו לש"ס ולמאפיונר אחד כ"א

למעלה