הנה אנו נפגשים שוב, מר בונד
אם אני הופך אותך לפאראנויד ברמה של זקן שבט מלקוויאני (אגב, עמוד 54-56 של ספר השבט של המלקוויאנים מכיל מספר ציטוטים לגבי ערפדים וסקס ואומר בדיוק את מה שאני אמרתי, אך לפני שאצטט אותם, אחפש עוד כי אני
יודע שקראתי דברים אלו לפני ספר השבט הנ"ל, מה שאומר שההסברים והגישות שקראתי יותר בהרחבה יסבירו ויבהירו יותר לגבי העניין... אבל לענייננו), מצבך רע ומר ידידי

1) ראשית, הזכרת המשחק הראשון (Redemption) לידי היא בבחינת
חטא. שנית, באותו המשחק היו שגיאות נוראיות, ביניהן גם שגיאות בדיבוב (למשל, ביטוי שם השבט Tzimisce). מה גם, שאם תשים לב, במשחק השני שיצא מבוסס V:tM (הלוא הוא Bloodlines), השם Brujah מבוטא אכן כברוחה (למעשה, השחקנים מבטאים אותו בְּרוּהָא כי הם אמריקאים עיגלים שלא יכולים לבטא את האות ח' - אגב, אני מתנצל בפני כל האמריקאים העיגלים שקראו את זה ונעלבו שכיניתי אותם אמריקאים עיגלים - אבל לפחות הם מנסים). הם גם סוף סוף למדו שTzimisce מבטאים
ז'י-מי-סי ולא "צימיצי" "זימיצ'י", "טסימץ", "צימעס" או "טיזמיק" (ראיתי את זה פעם בתרגום מזעזע של הכריכה האחורית של אחת הנובלות שהגיעו לכוכבי כסף). 2) ...טוב, כשאתה צודק, אתה צודק. המהדורה האחרונה של ספר הליבה באמת יצאה לפני כמה אירועים מזעזעים במיוחד (כמו "שבוע הסיוטים", שלאחריו הגנגרל נטשו את הקמרילה). העדכון לגבי נטישת הגנגרל נמצא בספרים שיצאו קצת יותר מאוחר. 3) לא אשמתך, ספר הליבה לא דן בהרחבה בכל מני דברים כמו טקטיקות ערפדיות, מה קורה למישהו שמעורר את כוחות הVicissitude, מה מחכה מעבר למציאות שלנו, טבעה של מאגיית הדמים או מה באמת אורב במוחם הכאוטי של המלקוויאנים (האימה, האימה). נה נה!