אז למה "כן להתנתקות"?

אז למה "כן להתנתקות"?

אני מודה שהתנתקות זה לא מושלם. עדיף לצאת מהשטחים בהסכם (שבו יש הכרה בישראל כבמדינתו של העם היהודי וויתור על זכות השיבה, לצד חזרת ישראל לגבולות 67'+אפשרות להחליף שטחים), אך ברור לנו שממשלת ימין לא תבצע את המפדק הלאומי או יוזמת ז'נבה. יותר מזה הממשלה לא תציע. זה או זה, או להשאיר את החיילים שלנו תחת אש בעזה. שימו לב, שבהתנתקות הערביים לא מקבלים את כמות השטח שכבשנו ב 67'.... כלומר... ברגע שהשמאל יחזור לשלטון יהיה על מה לנהל מו"מ. אילו היינו בטוחים שהשמאל ייפיל את הממשלה וגם ייזכה ההחירות, השמאל היה חייב להתנגד, אבל כרגע איי אפשר להתנגד להתנתקות. אני תומך בהפלת הממשלה על רקע כלכלי,ואנחנו צריכים להפיל את הממשלה על רקע כלכלי, אבל לא על רקע המדיני. ע"י הפלת הממשלה נפגע בתוכנית הכלכלית של ביבי+בטוח הליכוד ייסתבך בכמה פרשות שחיתויות (כמו לפני כל מערכת בחירות...) מה שיעביר עוד מנדטים לשמאל, אבל זה לא ייפגע בתהליך המדיני... למה? כי רוב הכנסת תומכים בהתנתקות... שלושת הגדולות (עהודה, ליכוד, שינוי) תומכים בהתנתקות... מה שאומר שמי שלא יזכה מבינהם לא יפגע בתהליך המדיני. מה שצריך לעשות זה להכין "מלכודת". צלכודת שתגרום לליכוד להצביע שרון מפחד שמשהו ייקרה לשלטון שלהם במקרה של ניצחון של מועמד יותר ימני.

למה, באמת?

אנחנו נותנים שטחים ולא מקבלים תמורתם כלום. כלום! פשוט כלום! גורנישט!!! העיקר לעקור יהודים מביתם. זו המטרה האמיתית. לרצות את רצון השמאל ואת השקיקה הבלתי נשלטת והבלתי מוסברת לראות יהודים נעקרים מביתם וסובלים. מעין נקמה בימין. לראות ימנים סובלים. נעקרים מביתם. מטרונספרים. מאבדים את חייהם. העיקר להשמיד יישובים. לשטח בתים עם דחפורים. לשרוף בתי כנסת. להחריב בתי ספר. התשוקה לראות יהודים סובלים בארצם מניעה אותנו מאז ומתמיד. אנחנו היינו העם שיודע להתעלל בעצמו הכי טוב. מאז ומתמיד. פעם אמרו שאם נעקור יישובים יהיה שלום. היום אפילו את זה לא מבקשים. לעקור סתם. פשוט סתם.

דווקא כן מקבלים, והרבה.

תאמין לי שלא חסר מה לעשות עם הכסף שמשלמים להם כדי לגור שם. ולא חסר מה לעשות עם החיילים שנהרגים שם. הרווחת המון, עצם הידיעה שהאח הקטן שלך לא ישרת בעזה בעוד כמה שנים.

למעלה