אז למה הם בוגדים?

magy

New member
אז למה הם בוגדים?

כתבה מווינט..........מיליונים של בוגדים ובוגדות........ למה מתעמקים בסוגיה כל הזמן?

magy

New member
ואיך לשמור על הבריאות

אחרי זה...... (משלוח של רדוש)

פירט

New member
אפשר למנוע גירושין......./images/Emo48.gif

פשוט,לא להתחתן. תסכימו איתי שלקחת שני אנשים זרים ולתת להם לחיות ביחד כל חייהם זה טירוף..... רוב החיות לא עושות כך אז למה אנחנו? אפשר להכניס שיפור בחוזה הזה: טסט כל 5 שנים. כ"א מבני הזוג רשאי ללכת והרכוש יחולק חצי בחצי. הילדים?? זו בעיה.......... תנו הצעות............ ואנא,אל תגידו לי ש"אנחנו זה לא חיות" כי חיות הרבה הרבה יותר נאצלות מאיתנו,בני האדם.........

magy

New member
אין ספק, החיות אצילות יותר

הן טורפות למען מזון בלבד הן נלחמות על טריטוריה ולא יוקרה הן נלחמות על נקבות בטבע להמשך זרעם ולא מקנאה ולא כבגידה הן לא הורגות לשם הרג..... הן פשוט מנסות לשרוד בכל דרך..... לא שמות מרפקים, לא מעליבות, לא מרכלות, לא גונבות, יש להן את עשרת הדיברות שלהן....... זה כל השוני בינינו לבינן....... ומותר האדם על הבהמה??????? אַיִן.........

magy

New member
מזל שלהן

הייתי מוותרת גם על המעט שיש לי..... הוא רק מזיק לי......השכל הזה, סתם דופק לי את החיים עדיף לחיות על אינסטינקטים בלבד...... זו דעתי.....המאוחרת........תובנות מאוחרות.... יש התנגשות קשה בין השניים......שכל ואינסטינקט ויוצר מלחמה מתמדת.....

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
עם הילדים זה הכי פשוט

את הפתרון המציאו כבר לפני שלושת אלפים שנה. בבליוגרפיה: משפט שלמה

עקר הקסם שבנישואין...../images/Emo6.gif

"עקר הקסם שבנשואין, צפון בשיטות המתוחכמות של הבגידה!!!!!!!!!!!!!! תאום נכון של לוח זמנים......... הערכת אופיים של המשתתפים במערכה............ מודיעין מעולה.......... דרכי הסוואה, צירי נסיגה...............וכו´ כל אלו מעניקים לך תחושה של מצביא בדה קרב" (דה מופסן)

magy

New member
דבר אחד ויחיד חסר לו לטילון הזה

קצפת............ לא שווה בלי קצפת.............

magy

New member
זהו......כעת הגעתי

לקצה התחתון שלו.........כעת הוא מזה קשה......הואפל..... אבל זה החלק הכי טעים.......והכי מלא .....שוקולד........ ושפיצי כזה........ זהו........גמרתי.....בלי קצפת......... כבר בא לי עוד טילון אחד.......

maxima

New member
הן נאמר כבר

שהדרך הבטוחה ביותר להרוס אהבה היא נישואין

למעלה