אז למה אתם פה ?

רגע לפני העשור השלישי

במהלך 10 השנים האחרונות,היו לי 2 וחצי מערכות יחסים רציניות,היו תקופות של בילויים,היו גם דייטים כושלים,היו גם קשרים לא בריאים והיו גם תקופות של לבד מתוך בחירה או אילוצים.
כשאני מסתכלת על המכלול הזה ,ברור לי היום מה חשוב לי,מה נכון וממי כדאי להתרחק.
זה לא אומר שטעויות לא קורות וכשהן קורות זה מבאס,אבל אני לא מרגישה לחץ להיות בזוגיות רק כדי לומר ״אני בזוגיות״.
אז למה היום אני לבד? אני מחלקת את זה לשניים :
בMacro :
אורח חיי נכון לתקופה זו,עומד לפני שינוי,והדבר לא נותן מקום להשקעה בדייטים כרגע,אני מעדיפה לא לתת לראש שלי להתפזר ולהיות מוסח ,ישנם דברים שצריך לעבוד בשבילם על מנת שכן יהיה מקום לדייטים ולפתח קשר פוטנציאלי(כמו מקום עבודה חדש ומגורים).
יצאתי לדייטים ב3 השנים האחרונות אך לצערי הם הכניסו לחיי אנשים לא נכונים כלל או שנסחפתי רק לסקס מבלי לעמוד על מה שנכון לי.
בMicro :
בהזדמנויות שהיו לי,בהן עמד מולי גבר חכם,נעים הליכות ולטעמי,במקום להיות נינוחה ,הגבתי בביישנות ,בסגירות מולו במקום לזרום עם הסיטואציה( אולי זה קטע של לדחות דברים טובים שעומדים על סף ביתי? יכול להיות).
מה גם שהייתי ביקורתית ושיפוטית וכיום החלטתי שהתכונות האלה לא ישרתו אותי לטובה בשום סיטואציה.

אני לא אחלק לי בהודעה הזו,סופרלטיבים מפה עד להודעה חדשה כמה אני יפה,חתיכה וחכמה,אני לא זקוקה לחיזוקים האלה,כי בסופו של דבר מעבר לעניין הזה שמדובר ב״טעם וריח״,אני דחיתי גברים בדיוק כמו שדחו אותי.
רק שהיום ברור לי שבסיטואציות מסוימות,הפגנת פתיחות,נינוחות וספונטניות,רק מביאה דברים טובים במיוחד כשמולי ניצב גבר,שהסיטואציה איתו עושה לי טוב ושווה לפתח איתו קשר .

לירן2012

New member
מעניין למה לפני סטוצים הרגשת נינוחה וספונטנית

ואילו כשהופיע גבר "נכון" יותר, זה לא בא לך בטוב?

אחח, מה חדש תחת השמש ולמה לא מפתיע שאת פה...צריכים להיזהר מנשים כמוך...

בכל מקרה, שיהיה לך בהצלחה!

ברור שצריך להיזהר ממני

אני טורפת גברים ידועה לשמצה ....

shayCn

New member
למה אני פה?

האמת שאני לא ממש יודע..
יכול לנחש אולי שאני מנסה,אבל לא תמיד מצליח.
תמיד ניסיתי להגיע לקשרים רציניים,יתכן והבעיות אצלי הם בתוך הקשר
עצמו ולא בניסיונות להכיר.מצד אחד אני נותן המון בקשר,יוזם,משוחח,
לא מתבייש לאהוב,מצד שני לפעמים זה יותר מדי.
אני צריך לדעת לשים גבולות כדי לא להיעלם וכדי להמשיך ולהשאר
מי שאני גם בתוך הקשר.

אני פה כי

- לא מספיק אטרקטיבית חיצונית. מתברר שגם אישיותית
.
- אין לי מושג איך לייצר קשר [הכוונה איך בכלל להכיר פוטנציאל].
- בעבר תחושת חוסר בטחון, כיום התחושה הזו שינתה מאופייה והתחלפה בבושה [על המקום שאני נמצאת- בת 34, רווקה ובלי הרבה ניסיון בזוגיות].

מזל ביש להיות אני.

workofmind

New member
לא מסכימה איתך

מהרושם שהתקבל אצלי מהפוסטים שלך את בחורה מקסימה! יש לך מלא מה להציע מבחינת אישיות (על חיצוניות אין לי מושג כמובן).
אין לך בכלל במה להתבייש.
השאלה כמה את מוכנה להקריב בשביל לשנות את מצבך.
תמיד יש מה לעשות, ואת כבר שלמה עם חסרונותייך שזה לדעתי הרבה יותר מוערך וקשה מלהשלים עם היתרונות.

shayCn

New member
סכמה יקרה,הכל מתחיל

בהגדרה נכונות של הפוטנציאל..
מה התכונות המועדפות עלייך?
אילו תכונות מושכות אותך?

אחרי שתהיי הכי כנה שאפשר עם עצמך ותעני לעצמך על השאלות ממעמקי ליבך,
את תוכלי לדעת מה הפוטנציאל ואיך לנסות לזהות את התכונות בכל בחור(כפוטנציאל) שיעמוד מולך.
זה יאפשר לך סינון טוב יותר למציאת האהבה שלך.

לגבי אישיותית חוששני שדעותנו חלוקות משהו

אני חושב שכל אחד יש דברים שהוא יכול לחיות איתם או שהם טריויאלים עבורו ויש כאלה שלא.

זה בדיוק כמו תעסוקה- אם יש הלימה בין התכונות אז זה יעבוד ואם לא אז לא.

צריך לקחת בחשבון שהרבה כמו שהתבטאו אחדים כאן בשרשור הזה (ואני גם חלק מזה) לא באמת פנויים בתקופות מסוימות ומפגשים לפעמים מתקיימים בתקופות אלה מתוך בדידות רגעית.

שKקירה

New member
אני הגעתי ל "פה"

במסלול כמעט ישיר של בחירה ! אבל אני כבר רוצה להיות "שם". וזה מזכיר לי את אחד הקטעים האהובים והמשעשים : http://m.youtube.com/watch?client=mv-rim&gl=IL&hl=he&v=lN1GIDMWxqY#watch_actions

KUK NICK

New member
ראשית קבל ח"ח על הדיון הפרודוקטיבי

אה בעצם זה אני מעלה הדיון.. אחח מה הייתם עושים בלעדיי

שנית, אבישג, רק אני מחלק פה פטורים ולא זכור לי שנתתי לך אחד כזה. אז קדימה תתחילי להקליד.

ועכשיו לגבי:

תמיד היה לי בחורות, לא יודע למה, כי אני לא עשיר, בטח שלא חכם, ובטח ובטח שלא חתיך. והכי גרוע זה שאפשר לספור על כף יד אחת את הפעמים שהתחלתי עם בחורות במובן הקלאסי של המילה - אל תראו אותי ככה, אני ביישן ורחוק מלהיות איש מכירות.

אז איך היה לי בחורות ? לא יודע.. מזל.. אלוהים.. מה שתרצו..

כפי שאתם יודעים [או לא יודעים], אני בן 33 , ואת החיים שלי ניתן לחלק ל 2, לפני היהדות ואחרי [לפני גיל 30 ואחרי]

ואת התקופה של "לפני" אפשר לאפיין בקלות בחוסר הרצינות שלי כלפי בנות. אף פעם לא הייתי "מנייאק" מסוג של השיר של אריק ברמן "סליחה תזכירי רק איך קוראים לך ?" אבל לא הייתי רחוק מזה.
היו לי מספר קשרים רציניים במהלך השנים הללו עם אהבה וכול הסיפור הזה, אבל לא משהו שאני היום מסתכל אחורה ואומר "חבל".

הנקודה שבה הבחנתי שיש לי בעיה בגישה החוסר רצינית שלי לבנות, היה בגיל 29 בערך, כשבן דוד שלי [כמו החבר הכי טוב שלי] שאל אותי "אתה לא בלחץ שאתה לא בקשר זוגי ?"
אחרי שחשבתי על זה מעט, עניתי לו "אני בלחץ שאני לא בלחץ".

אתם מבינים, היה לי הכול, דירה שלי, מנקה, אוכל בחוץ או שאני מבשל או אצל אמא, סקס זמין ומזדמן ----- אז בשביל מה אני צריך להיות רציני ?

הדרך לטפל בבעיה, היה לרדת לשורשה, ולנטרל את הסקס המזדמן, ליצור געגוע, להפסיק להשתמש ב"מכונת הרדמת החושים הזו" שנקראת סקס ללא רגש.

היום הבעיה אצלי שונה, אני כבר פחות יוצא למקומות שבהן הייתי מכיר "חילוניות", ובציבור היותר מסורתי אין לי כל כך דריסת רגל, לפני שנה [אולי קצת יותר] נרשמתי לראשונה בחיי לאתר הכרויות, לאוכלוסיה המסורתית/ דתית לייט, אבל נראה לי שדיי איחרתי שם את הרכבת.

רוב הבחורות הדתיות הטובות, מתחתנות בגיל 21 , אם ממש היה להן מזל רע אז בגיל 23 ואם ממש ממש מזל רע אז בגיל 25.
עד שאני רואה מישהי שמוצאת חן בעיניי, היא גרושה [אני כהן] וזה אסור.
לא מזמן ראיתי מישהי שממש לטעמי באיזה שיעור תורה, והיא אפילו החמיאה לי על הבושם [לא מבין בזה כלום, אחותי קונה לי], גיששתי קצת עליה מאחורי הקלעים, מסתבר שהיא גרמניה שנחשפה ליהדות במקרה, עלתה לארץ והתגיירה - וכרגיל גם זה אסור לכהן.

עם הרבה פלאגים של האוכלוסיה הדתית לסוגיה יש לי בעיות קשות של השקפת עולם, וקשה לי להאמין שאני יכול לגשר על הפער הזה, המרחק ביני לבין חרדיות הוא רחוק בהרבה מהמרחק ביני לבין אתאיזם.

בקיצור השילוב של :גיל 33 + דתיות + אי הכירות מבית של העולם הדתי + השקפת עולם + כהן = לא פשוט בכלל.

KUK NICK

New member
אחוז גדול מאוד של החוזרות בתשובה

הן פרי של מחזירים בתשובה מקצועיים, קשה לי איתן.. ולא אפרט מפאת לשון הרע.

מה גם, שהרבה מהן שכבו עם גברים לא יהודים בהיסטוריה שלהן - ואיך לא, גם זה אסור לכהן.

workofmind

New member
איזה מוזר, היה לי רושם אחר לגמרי

שאם אתה דתי יותר קל למצוא.
הם תמיד אומרים שנהוג שההורים גם מחפשים, ואם לא ההורים אתה יכול ללכת לרב שלך שמכיר את הקהילה, ונפגשים בבית כנסת ובשיעורים...
כאילו יש סוג של קהילה אז אתה יכול להגדיל את המעגל הכרות שלך.

חוץ מזה, אין עוד סוגים?
אני פשוט זוכרת שיצא לי לעבוד עם בחורות שהן דתיות והן לא היו ככ צעירות כמו שאתה אומר, גרות במרכז, יותר מודרניות כאלו.

בצרה שלא ניתנת להסבר..הצלחת..

לגעת לי בלב עם כתיבתך ועם כנותך...

מאחלת לך שתגיע מישהי שתגע בליבך גם...

למעלה