אז למה אתם פה ?

צלשלספק

New member
ניתן לומר שאני בשוק הפנויים בערך

ארבע וחצי שנים, לפני כן הייתי נשוי ונכנסתי לאותו קשר בדיוק שנה לאחר סיום השירות הצבאי.

בארבע וחצי השנים האחרונות הייתי בכל מיני קשרים, חלקה ארוכים מאוד ביחס לאותה תקופה, וחלק קצרים.
בדרך כלל אני לא לבד, רק כסטטיסטיקה. והיכרות דרך אתרי ההיכרויות הייתה תמיד, האופציה המועדפת עלי לאחר שהתגרשתי.
הנושא שלי הוא די מורכב לכשעצמו, גם בגלל שאני לא להוט להתחתן בשנית ולא בקטע של ילדים כרגע, או אולי בכלל לא - מכל מיני סיבות,
אני לא אומר לבחורות את מה שהן רוצות לשמוע כי "ככה צריך" מתוך ריצוי, אני אומר את מה שאני מרגיש רוצה ומאמין מתוך רצון להכיר מישהי שהיא בראש שלי. מי שסבבה לה עם זה - סבבה (בהנחה שגם אני מעוניין ובעניין), ומי שלא סבבה לה עם זה - אז יש עוד הרבה דגים בים

1Shir

New member
אם באמת היינו יודעים, אז כבר לא היינו "פה" :)

אני לא אוהבת שאומרים לי שזה עניין של מזל כי אני לא מאמינה בזה.
לא יודעת למה לגביי, מעדיפה שאחרים יגידו כי אני חושבת שדעה מהצד תהיה יותר מדויקת מהדעה שלי.
מבין האפשרויות שנתת אולי הכי נכונה אצלי זה 4.
אני כן יכולה להגיד שאני טיפוס שמבחינה נפשית יחסית מאוד בודד (אולי יותר נכון להגיד מתבודד), ולכן אולי זוגיות ממלאת אצלי פחות צרכים מאשר אצל רוב האנשים. כלומר אני צריכה זוגיות (יש דברים שהלבד לא מספק...) אבל אנשים אחרים צריכים אותה אפילו יותר

אני לא הטיפוס הכי קונבנציונלי (לצערי), כנראה גם זה משפיע.
אבל אני עושה המון דברים לא נכון כי לרצות זה לא מספיק וחלק ניכר מחיי אני רק רוצה ללא מימוש.
מודה שבשנתיים האחרונות אני גם לא ממש אקטיבית בנסיונות וזה נובע מכך שדי הרמתי ידיים, מקריאת המצב שלפיה הסיכוי שלי אפסי.
אני מכירה המון אנשים במצב שלי גם מבוגרים ממני ושהיו להם הרבה פחות חוויות זוגיות ממה שלי היו (בכ"ז היו לי בעבר כמה בני זוג וקשרים). קצת עצובה שזה הכיוון אליו אני הולכת אבל זה המצב. אני חושבת שככל שאדם מעביר יותר שנים ללא זוגיות, כך באופן טבעי (הרגלים מנטליים, נפשיים, פרקטיים, פיזיים, רגשיים) יותר קשה לו להשתנות ולהתאים לתוך מצב של זוגיות. טבע האדם הוא לפתח הרגלים קבועים.
אני הבנתי שזה בסדר אם אני לא אגשים את החלום שלי, אלה החיים (הגשמתי אותו בתקופות מסוימות לפחות).
חוץ מזה קוק ניק, היום נזכרתי בך כי טיילתי לבת-ים
(אם טעיתי ואתה לא גר שם אז
)

KUK NICK

New member
גם את מלשינה

שאני גר בבת ים, וגם את לא באה לבקר וגוזלת ממני את מצוות הכנסת אורחים.

אני מאוד כועס עליך !!

השלושר

New member
מבחינתי זו לא תעלומה

שילוב של סטטיסטיקה ושל זה שאני פשוט בן אדם די דפוק, זה הכל.

קודם כל מלכתחילה אני לא מסתובב הרבה (גם כי רוב ה'בילויים'
לא מעניינים אותי וגם, ולא בלי קשר, כי אני לא נוהג) - כך שאני בכלל לא מגיע
למקומות שאני יכול לפגוש בהן מישהי. רוב הזמן אני עובד ובעבודה
זה לא רלבנטי. זה החלק הסטטיסטי.

וכשזה כבר קורה - אני בטח לא יוזם שום דבר כי יש לי כל מיני
מנגנוני בלימה שקובעים מראש שזה לא יילך. זה החלק הדפוק.

אם הייתי מנסה באופן אובייקטיבי לאפיין את עצמי כמו בקטלוג,
לא הייתי מוצא סיבה אפריורית למה שזה יהיה כך.
אני מהנדס גבוה (על פי שרשור הכרות שהיה פה לא מזמן - ענק...)
מהמרכז שאוהב כלבים ועוד דברים חיוביים.
בסדר, אין לי פייסבוק אבל דומני שזה עוד מותר.

אני לא חנון קיצוני, לא סטלן, לא אלים (אפילו שאני במקור נתנייתי),
אין שום פרמטר שכזה שהיית יכול להצביע עליו דווקא.
אני לא חושב שאני חתיך בלתי רגיל אבל בטח לא בקצה השני של הסקאלה.
רק דפוק בעניינים האלה.

אז ככה אני פנוי בגיל 30+, אבל זה מצב זמני
שיכול להימשך לכל היותר עשור.

1Shir

New member
גם אני אהבתי

גם אני לא נוהגת (כלומר אני נוהגת אבל אין לי רכב - לזה התכוונת?)
נראה לי שהבעיה של שנינו היא ש1.אין לנו פייסבוק (טוב לדעת שאני לא היחידה, גם אותך כל החברים משגעים?) ו-2.אנחנו לא סטלנים

השלושר

New member
אין לי ואני לא

החברים שלי לא מטרידים אותי בנושא הזה.

או שאולי הם כן, אבל בפייסבוק, ואני לא שם.

השלושר

New member
לא, לא ראיתי סיבה טובה מספיק

היום אני חושב על זה מענייני עבודה מסוימים,
אבל חושב בזהירות.

לירן2012

New member
בכרטיס שלך רשום שאתה מת"א..

בהתייחס לכך שאתה לא נוהג, זה ממש לא אמור להוות בעיה. אתה לא צריך רכב בשביל ללכת לבר השכונתי בקצה הרחוב, לדרינק או שניים ואגב כך להכיר בחורה. זה שבילויים לא מעניינים אותך, זה כבר גורם יותר כבד משקל בסוגייה.

FineSilverMan

New member
הסיפור שלי

לפעמים זה נשמע כמו תירוץ עלוב, לפעמים זה נשמע כמו משהו שיכול לממן קומה נוספת עבור פסיכולוג.

הדייט הראשון הרשמי שלי היה בחודש מאי של 2005. הכרתי אותה בפורום "מדע פופולרי" ז"ל. עברנו למסרים, נפגשנו ובילינו שבועיים סבירים... עד שהיא זרקה אותי כי התביישתי לנשק אותה.
הייתי בן 23 בזמנו.
את תקופת הנעורים והצבא עברתי מול המחשב, בסייף, D&D... הבחורות בסביבתי לא ממש עשו לי את זה... לא היתה כימיה...
אם כי רוב הבחורות שביליתי איתן מאז, גם איתן לא היתה כימיה כל כך טובה...

הייתי אומר שעם כל הצניעות, אני אטרקטיבי מספיק לחלק מהבחורות.
אני לא מעל 1.8 ושרירי... אין לי כרגע משכורת גבוהה. אין לי רכב. רק על זה לא מעט נשים יפסלו אותי.

בתמונה המצורפת אני בן 22, טיול-של-אחרי-צבא-ללונדון-על-חשבון-הברון (דוד שלי)

צלשלספק

New member
בוא'נה אדם...רק עכשיו שמתי לב.

היה לך חיוך וגומות אז - בדיוק קופי כמו של נפתלי בנט כיום
אז לאן הם נעלמו בעצם?

שמת לב לזה בעצמך או שזה רק אני?

FineSilverMan

New member
אני פשוט לא מחייך

החיוך לא השתנה...

אבל אלו לא גומות חן "קלאסיות" (שהן עגולות יותר)

מדהים שאנשים משלמים כסף עבור ניתוח...

צלשלספק

New member
נו, החלטה שלך אם לחייך או שלא

עוד יחשבו בטעות שאתה קרוב משפחה של בנט, או שהצבעת לו בבחירות...

בקיצור נראה לי שתחייך רק לצד אנשים שמכירים אותך, שיודעים בוודאות שאין לך שיוך פוליטי לבנט או משפחתי.

גברת ע

New member
למרות שלא כתבתי פה הרבה

שילוב של מחשב שהיה בקומה, עומס אדיר בחיים האישיים ובעבודה ועוד כהנה וכהנה תירוצים, אני מרשה לעצמי לענות (כמעין היי חזרתי למרות שגם אז הייתי רק זמן קצר? סורי...
)

מאוד הזדהתי עם התשובות של השלושר, 1shir ובזיון ברשת
אני חושבת שבכל אחת מהתשובות מסתתרת קצת מהאמת או הסיבה ללמה אני עדין רווקה בגיל 30
קצת דפיקות מעורבבת עם אדם שלפעמים מעדיף להתבודד ולהתנתק לקצת זמן בשילוב של חוסר אקטיביות וחיפושים בזמן האחרון שיתכן וגם מהול טיפה במשפט הטיפשי הזה של 'אולי לא מגיע לי'/' 'מי יאהב אותי...'
(אני יודעת שזה טיפשי אבל לפעמים הלב או הנפש מרגישים מה שהם רוצים)

מצד שני אני חושבת שבצורה כזאת או אחרת לכולנו יש קצת מהדברים האלו ומה שיותר חשוב זה שאני מודעת לדפיקויות האלו שלי ועל חלק אני עובדת, ועל חלק לא, חלק לא מפריעים לי או לא מעניינים אותי או שאני פשוט אומרת עליהם פאק איט זה מה שיש.

עדיג78

New member
הסיפור מאוד פשוט

אני טוב מדי במיטה,
הן פשוט לא יכולות לעמוד בכל האושר הזה לאורך זמן אז הן עוזבות

למעלה