אז למה אתם מתחפשים?

LuvBenJi

New member
אז למה אתם מתחפשים?

כן כן..פורים כבר פה..ושוב אין לי למה להיתחפש..כי באמת ההורים שלי חיפשו אותי להכל! למה אני אמורה להיתחפש פאק זה כזה מעצבן שיש לך הורים יצירתיים..אולי אני אתחפש למלכה גותית או משהו..חח..חשבתי לבוא יום אד בלי כל כמויות האיפור שאני שמה על עצמי. וכל הבגדים השחורים כולם יהיו בשוק...חשבתי לבוא עם ג'ינס וחולצה לבנה.. זהו נחמד לא? יום אחד אני אפרסם פה תמונה שלי עלם כל כמויות האיפור..

KaUrO DoNo

New member
אני לא ניראה לי אתחפש..

אני לא אחת שאוהבת להתחפש..בהתחלה עלו לי כמה רעיונות אבל זה לא ייצא לפועל...בכל אופן...למה את שמה כ"כ הרבה איפור?!

LuvBenJi

New member
אממ

מכירים את בנג'י? בגוד שארלוט? אני חולה עליו..אני פשוט..מתה עליו!! אז כאות להערצה אני שמה איפור כמו שלא ומיתלבשת כמוהו ובכלל זה נורא יפה האיפור וכל זה..אני אוהבת להראות שונה.. תמונה

shiBBy girl

New member
אני מתחפשת ל...

מלאכית האופל או מלאך שחור תקראו לזה איך שאתם רוצים קיצר Dark Angel....

LiNKiNPaRKiT

New member
בע...אני עדיין לא יודעת

אוליי גותית או משו...אבל נראה לי אני לא יתחפש...

InfernalMajesty

New member
../images/Emo13.gif חחח נדוש נדוש אבל ל

גותית
איפור בסגנון מרלין
ובגדים שחורים
ואם תהיה אפשרות אז לא לבוא בכלל לבצפר תלוי אם ישימו על זה חיסור כעל יום לימודים :/

batel15

New member
לא נראה לי שאני הולכת להתחפש למשו..

אבל נראה לי שאני אלבש בגדים שחורים (או כהים) למרות שזה לא נקרא להתחפש כי אני הולכת ככה כל יום

lgmtk

New member
למה להתחפש? תהיו תמיד ככה........

זה הכי שולט............. אה ואני לכלום.

Punkit1

New member
אני לא מתחפשת לכלום אבל...

מה שאני כן מצפה לו בפורים זה כמה ידידים שלי מתחפשים ל- Fat Fuck אם אתם יודעים מה זה...זה רעיון מ - Jackass זה באם מרג'רה וטוני הוק עשו..! הם היו לבושים בחליפה של אנשים ממש ממש אבל ממש שמנים!! נסעו על סקט ונפלו ונטקעו בכל דבר אפשרי!!! כל כך מצחיק!!!!!!! אני כל כך מצפה לזההה!!!!!!!!!!!

DreaDLorD

New member
המממ

ואי היו לי פול רעיונות כאילו עם החברים בהתחלה רצינו צבי הנינג'ה חח או להתחפש לכל המורים המעצבנים שיש לנו אבל בסוף כנראה נתחפש למאבטחים של הבצפר! (אל תשאלו למה)

למעלה