אז למה אתם הכי מצפים!?

MajorWinters

New member
אז למה אתם הכי מצפים!?

לא מיועד לאלה שכבר ראו
, ואלה שיודעים ספוילרים רציניים אז לא לחשוף אותם. למה אתם הכי מצפים בסרט החדש? מה שראיתם בטריילר, אתם פשוט חייבים לראות!? לי לדוגמא ממש עשה את זה כל הקרבות חלליות. הם נראו המוניות, הרבה יותר מבשאר הסרטים, הם נראו ממש מלחמה, ולא מתקפה. תורכם.

אני ממש מחכה לחשיפת פניו האמיתיות

של פלפטין - או דארת' סידיוס - בפני המועצה של הג'די. אני ממש מחכה לסצינה שבה הג'די נהיים נרדפים ומעניין אותי לראות איך לוקאס עשה את זה (היי, זה בטריילר!) מעניין אותי כל הקרב בין אובי וואן לאנאקין. והכי מעניין אותי לראות אם לוקאס יבהיר על גבי הסרט חד משמעית שאנאקין זה דארת' ווידר או לא - כי זה מה שיקבע את הסדר הנכון לראות את הסרטים (אם הוא יראה חד משמעית בסרט שאנאקין הופך לווידר, אז סדר הצפייה הנכון מעתה ואילך יהיה כמו עד עכשיו - 4-6 ואז 1-3. אם מי שלא מכיר את הסרטים המקוריים לא ידע שאנאקין זה ווידר, שזה הכי חכם לדעתי - אז סדר הצפייה יהיה 1-6).

Tarin

New member
האמת היא

שזה לא משנה איך לוקאס יעשה את זה- כי בפרק IV אובי וואן אומר ללוק שתלמידו עבר לצד האפל. מכיוון שלאובי וואן היה רק תלמיד אחד זה ברור מי הוא.

tactical

New member
אני מחכה לראות מה קורה עם....

ג'נרל גריוויס... כלומר לכל הדמויות האחרות אנחנו יודעים בערך מה קורה... הסנטור הופך לקיסר, אנאקין לויידר, אובי וואן מגיע לטאטואין, יודה לדגובה... אבל מה קורה לג'נרל, הוא מת? אם כן מי הורג אותו ואיך?

Another Girl

New member
אותי ממש מעניין לראות ../images/Emo58.gif

את המעבר של אנאקין מהחבור התמים ויפה התואר למפלצת הברזל הזו..כיצד הוא מתנתק מפאדמה וילדיו. אבל גם הקרבות בטח הורסים.

Obi Dan Kenobi

New member
זאת שאלה טובה..

אני מחכה בעיקר לקרבות הג'דיי. בעיקרון, אני יודע מה הולך לקרות בסרט - וזה כמובן, לצערי. כמו שכתבתי, קרבות הג'דיי תמיד עניינו אותי בסרטים, יותר מאשר קרבות החלליות. קרבות הג'דיי, וכמובן - הסוף. נכתב פעם בפורום, שאחד מאנשי ההפקה אמר: "סיום הסרט הוא התגשמות חלום של כל מעריץ". בנוסף, אחד מצופי הטרום בכורה, כתב כאן: "עשר הדקות האחרונות מרגשות מאוד". מאוד מעניין אותי לדעת מה יקרה שם. בנוסף, כל הקישורים לטרילוגייה הישנה מחהדשה (כמו צ'ובאקה, ומסירתם של התאומים להוריהם המאמצים), מאוד חשובים, וגם להם אני מחכה. בסך הכל - אני מחכה לכל שנייה בסרט. אז רק עוד שמונה ימים. שמישהו ינסה למנוע ממני לראות את הסרט - נראה אותו!

elcool

New member
הממם..

"סיום הסרט הוא התגשמות חלום של כל מעריץ" לראות את ליאה בלי חזיית המתכת?

Obi Dan Kenobi

New member
לא נעים לי לחשוף את זה..

אבל למרבה הבושה - חשבתי פעם על האפשרות הזאת.

AceMagician

New member
מחכה בקוצר רוח

לראות איך נעשה המעבר בין פרק III לפרק IV ובאותה נשימה גם את המעבר של אנקין לצד האפל, אני ממש רוצה לראות (כמו בתיה) איך הוא פשוט "שוכח" מהכל והופך לאביר השחור אותו כולנו מכירים.

MajorWinters

New member
כן....

הילד השמן הבלונדיני שאני שולחת למפגשים זה אחי... אני בעצם בחורה גרמניה בת 23, הייתי שמחה להראות כמוך, אבל אני נראית סביר. שמי האמיתי הוא בעצם הלגה, ואני גרה ביריחו! זהו, כל כך הוקל לי עכשיו!

tactical

New member
עליתי עליך...

אתה בעצם כבשה לבנונית סכיזופרנית... שחושבת שהיא בחורה גרמניה בת 23 ומנהל פורום בתפוז....

AceMagician

New member
נצל"ש: שני ראיונות חדשים../images/Emo58.gif

באתר הראשי קיימים שני ראיונות (לא ממש) חדשים, בראשון מתראיין מחבר הספר של נקמת הסית' ובשני מתראיין מחבר הספר העוסק בעיצוב של נקמת הסית'. הראיון הראשון: Interview with Matthew Stover - http://www.starwars.com/episode-iii/release/publishing/stover.html הראיון השני: Art of Episode III Author Interview - http://www.starwars.com/episode-iii/release/publishing/rinz_artof.html תהנו!! ואני עדיין לא צפיתי בשניים ככה שאיני יודע אם קיימים בהם ספוילרים כבדים.

למעלה