אז למה אנחנו נתפסות באופן שלילי בעיני גברים?

catchet

New member
בשביל לבחון תופעה מכמה פרספקטיבות צריך ראש

פתוח וסוג של מחשבה חופישת. לצערי תנאים אלה לא מתקיימים תמיד וזה מוריד את הדיון לרמה נמוכה מאוד. אבל כולי תקווה שיום אחד זה יישתנה ונראה פמיניזם שפוי יותר משגשג

Berethor

New member

GreenMamba

New member
בוודאי שניתן

ניתן גם להתייחס לסחר באיברים כאל עיסקה הדדית, בו הלקוח מנצל את איבריו הבריאים של המוכר והמוכר מנצל את משאביו הכלכליים של הלקוח.
ניתן גם להתייחס לסחר בסמים כאל עיסקה הדדית בו המוכר מנצל את משאביו הכספיים של המסומם והמסומם מנצל את גישתו של המוכר לסם
ניתן גם להתייחס לסחר בילדים כאל עיסקה הדדית, בו הלקוח מנצל את פיריונה של האם והאם מנצלת את משאביו הכספיים של הלקוח
&nbsp
והרי לנו עולם אידיאלי, מלא בעיסקאות שנעשות בין שני בוגרים, וכולן לגיטימיות ומוסריות.

לא

הנזק לכיס הלקוח בכלל לא משתווה לנזק הפיזי והנפשי של נותנת השירות.
&nbsp
הפגיעה באישה המנוצלת היא בלתי הפיכה.
ואת אותם כספים שהוציא יכול הלקוח להרוויח מחדש.
&nbsp

catchet

New member
בריונות אף פעם לא הרשימה אותי

בין אם זו גברית או נשית, אותו הדין מבחינתי.
&nbsp
זו הפעם האחרונה שאני מבקשת להמנע מפניה לגופו של טוען והתייחסות עניינית, אני מבינה שזה יכול להיות לא פשוט אך זה התנאי לכתיבה פה.

אני לא בעד לסרס אף אחד.

גם אם כותבים לגופו של אדם : אני נגד למחוק בכל מקרה ולא משנה מה, אבל זה כי כנראה אני נוטה לחופש מוחלט,אבל את כמנהלת קובעת מה מותר ומה אסור, ומי שמכבד - טוב ומי שלא צריך לדעת שהיו לזה השלכות, אני מודע לגמרי לזה.

catchet

New member
אין חופש מוחלט

ואני דוגלת בחופש מקסימלי, אבל זו לא תהיה זירת השתלחויות. אני מבינה שיש דברים שגורמים לאנשים להתנהג באופן אלים, אבל זו לא יכולה להיות הצדקה להתנהגות כזו

ברור אני מודע לזה לגמרי.

אני רק מצביע על מ שאני רואה לנכון - כמובן שאין חופש מוחלט פשוט המוסכמה הכללית לחופש היא לא מדברת עלי ואותי - את המנהלת ואת מחליטה אמרתי לך.

catchet

New member
יש חוקים למקום

ואני מאמינה שאפשר לנהל דיון מכובד גם אם לא תמיד מסכימים. לתקוף את הטוען שלא מסכימים עם דעתו זה לא מהלך קביל מבחינתי, אפשר לבטא אי הסכמה בדרך אחרת

אמרתי לך כבר את המנהלת את מחליטה.

אני לא קובע כלום ולא משנה - את הקובעת אין לי מה להוסיף עוד.

catchet

New member
הי נתי לא צריך להתרגש

אלה דברים שחשוב להשמיע, לאו דווקא קשור אליך... חשוב שאנשים יראו שלא מתירים כאן השתלחויות ואולי ירגישו בנוח גם להגיב

מי אמר לך שאני מתרגש? אני ממש לא.

אני רק אומר שאת קובעת זה הכל, אין פה שום דרמה או התרגשות ממש לא, אני רגוע לגמרי....

למה את מופתעת?

מה אני יכול כבר לעשות? : אני חושב שצריך למחאות ( מתי שתרגיש שלא נעשה צדק).אבל אני לא יכול להחליט מה היא תעשה, היא תעשה את השיקולים שלה ואני אעשה את שלי, זה לא אומר שאני מוותר אלא מודע לכך שהודעות שלי יכולות להימחק -או שאני אחסם זה הכל, ולי אין בעיה עם זה וזה קרה לא מעט.

Berethor

New member
רק שרסק לבבות היא לא היחידה שכותבת לגופו של אדם בפורום הזה

גם GreenMamba אוהבת נורא לעשות את זה, ולגדף אנשים שלא מסכימים איתה.

GreenMamba

New member
ואני מתה לדעת

איפה ראית בהודעה של קטצאט תמיכה בזנות, שהצדיקה את ההתקפה הלא קשורה לכלום הזו.
יחסי מין הם לא מאזניים, ויכולים להיות מטבעם לא הדדיים- זה עדיין לא אומר שיש שם צד מנצל ומנוצל, כמו בזנות.

אל תמותי, להלן תשובה

לא טענתי שיש צד מנצל ומנוצל ביחסי מין! אלא בזנות!

בזנות אין שום דבר שוויוני, שנעשה מרצון חופשי, ומשיכה הדדית. זה שחברה שלך דוחפת את "תלוי איך מגדירים יחסי מין"- זה מה שלא קשור פה. זנות איננה יחסי מין. כמו שאונס זה לא סקס.

למעלה